Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Музей “Становлення української нації” Перший в Україні інноваційний музей історії.

30 грудня 2022

Це жива книга історії в обрамленні сучасних інноваційних технологій, наповнена мультимедійними сюжетами, яка перенесе вас в історичну епоху від часів Трипілля до сьогодення.

Санаторії України: ТОП-10 найкращих здравниць

28 грудня 2022

Санаторії України, ціни у багатьох з яких доступні для кожного, - прекрасна можливість не тільки для оздоровлення, але і для повноцінного відпочинку. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку кращих санаторіїв України.

Даже в дальний поход с комфортом — выбираем двухместную палатку

26 грудня 2022

Отправляясь в поход, зачастую на путешествие закладывается как минимум пара ночевок. Поэтому так важно обеспокоиться спальным местом.

Где погулять в Киеве: 10 самых интересных мест

16 листопада 2022

Киев является одним из красивейших населенных пунктов Украины. Он занимает достойную нишу среди больших городов, расположенных на просторах Европы. Важный культурный центр украинского государства привлекает ежегодно тысячи любознательных путешественников. Сюда приезжают туристы, чтобы погулять улицами мегаполиса, насладиться уникальными достопримечательностями, отдохнуть в живописных парках, посетить удивительные локации. Сегодня Hotels24 подготовил статью о десяти самых интересных местах столицы.

Куди піти в Одесі з дитиною: 10 місць, які не можна пропустити

14 листопада 2022

В Одесі є безліч чудових місць, де можна незабутньо і весело провести час з дитиною! Hotels24.ua вирішив підкинути дорослим кілька ідей, куди можна піти в Одесі з дітьми. Представляємо Вашій увазі ТОП-10 закладів, перебування в яких подарує дітям та їх батькам море позитивних емоцій і яскравих вражень!

Відпочинок з дітьми: 16 дієвих лайфхаків та рекомендацій від досвідчених мам

2 листопада 2022

Дотримуєтесь думки, що подорожувати з маленькою дитиною – складно, небезпечно та просто незручно? Через це відмовляєте собі у відпустці до того часу, «коли малюк підросте»? Даремно! Не відкладайте життя на потім і спокійно мандруйте в межах України і по світу зі своєю дитиною! Але пам'ятайте, що відпочинок з нею вимагає продуманої підготовки і дотримання певних правил. Якщо Ви вирішили «підкоряти нові горизонти» з малечею, готуйтеся також морально до того, що у вас не буде вільного часу на себе і доведеться його повністю присвятити маленькому чаду. А Hotels24 підкаже 5 дієвих лайфхаків відпустки з дітлахами від досвідчених мам.

20 самых красивых мест в Европе, которые вы должны увидеть

16 жовтня 2022

Путешествия не только расширяют кругозор, но и доставляют туристу яркие, запоминающиеся на всю жизнь, эмоции! Одно дело рассматривать фотографии природных достопримечательностей Европы на мониторе гаджета и мечтать побывать там, а совершенно другое – купить тур, забронировать отель и отправиться к желанным местам, чтобы увидеть их воочию. Сегодня Hotels24 подготовил для читателей интересную статью о двадцати самых красивых местах Европы, от которых просто захватывает дух.

Визначні місця Львова, які потрібно відвідати найближчим часом

29 вересня 2022

Львів – гарне місто з багатою історією та неповторною атмосферою, що розташоване на заході України. Історичний центр міста Лева внесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Тут розташовані унікальні пам'ятки архітектури, фонтани, музеї, парки, храми, які цікаво буде побачити кожному туристу! Сьогодні Hotels24 підготував статтю по визначні місця Львова, які варто відвідати найближчим часом.

Як відкрити для себе Україну: поради іноземному туристу

12 вересня 2022

Мандрівка Україною – це завжди гарна ідея! Скільки неймовірної краси, дивовижних локацій, визначних пам’яток та цікавих туристичних об’єктів є в кожному її куточку.

ТОП-10 найекзотичніших готелів світу

1 серпня 2022

Плануєте відпустку і мрієте провести її в неймовірно гарному та незвичайному місці? До вибору готелю потрібно поставитися з особливою серйозністю. Сучасні готелі допоможуть вам здійснити мрію — доторкнутися до незвіданого тваринного світу або морських мешканців зі своїх апартаментів. Також можна побачити представників флори й фауни, попиваючи каву на своїй веранді, погодувати екзотичних тварин — все це можливо. Hotels24 пропонує прекрасну добірку екзотичних готелів світу.

Гид по Буковелю: актуальные подсказки для интересного досуга и комфортного отдыха

13 квітня 2022

Буковель - отличное место для отдыха в любую пору года! Отдыхающих со всех уголков Украины привлекает, потрясающей красоты, природа Карпат и чистый, горный воздух! Особенно востребован курорт среди туристов с приближением зимних холодов, тогда, когда стартует горнолыжный сезон. Буковель предлагает гостям высокий уровень сервиса, комфортные и современные условия для незабываемого, активного досуга на заснеженных склонах величественных гор! Hotels24.ua расскажет читателям об особенностях отдыха в данном живописном уголке весной, летом, осенью, зимой и предоставит самую актуальную информацию о курорте.

Місця для поселення біженців у Рівненській області

3 березня 2022

Місця для поселення біженців у Рівненській області

Місця для поселення біженців у Дніпрі

3 березня 2022

Місця для поселення біженців у Дніпрі

Місця для поселення біженців у Кропивницькому

3 березня 2022

Місця для поселення біженців у Кропивницькому

Місця для поселення біженців у Черкасах

3 березня 2022

Місця для поселення біженців у Черкасах

Сторінки « Попередня Наступна »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 295