Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
10 речей, яких НІЗАЩО не можна робити в готелі. Навіть якщо інші це роблять

10 речей, яких НІЗАЩО не можна робити в готелі. Навіть якщо інші це роблять

Для багатьох час, проведений у готелі, є найкращим видом відпочинку. Незважаючи на те, чи то відпустка, чи відрядження. Для вас можуть підготувати ліжко, принести ліжко і прийти на допомогу у будь-якій ситуації — досить лише зателефонувати на рецепцію. Але є речі, які не варто робити, якщо ви зупинилися в готелі. Ні за яких умов, ніколи. Читайте список порад від Hotels24.ua та мотайте на вус.

10 речей, яких НІЗАЩО не можна робити в готелі. Навіть якщо інші це роблять

1. Не кричіть на співробітників готелю.

Незалежно від того, яка проблема у Вас виникла — ніколи не сваріться з обслуговуючим персоналом готелю. Не забувайте, що ці люди — не раби та не слуги, спілкуйтеся з ними на рівні.

2. Не рийтеся в міні-барі

Хитруни, які вважають, що з міні-бару можна запросто стягти пляшечку свого улюбленого лікеру — забудьте про це. Багато міні-барів обладнані спеціальними датчиками, які повідомляють про те, що бар уже відкривали. Тож, коли наступного разу ви захочете замінити віскі чаєм — подумайте, чи варто воно того.

3. Не залишайте свої прикраси на видному місці

Ні, ваші сережки не вкраде покоївка. Але вони запросто можуть закотитися за шафу або загубитися на підлозі. І хто ж як не покоївка стане для вас найзлішим ворогом? :) Тому зберігайте дорогоцінні прикраси у сейфі, не даремно ж він є у вашому номері.

 4. Не намагайтеся прокрастися до номеру з домашньою твариною

Якщо готель не розміщує домашніх улюбленців — не порушуйте це правило. Інакше ні ваша домашня тваринка, ні ви в готелі не залишитесь. У деяких готелях розміщення тварин та прибирання за ними проводиться за окрему плату. Але якщо маєте змогу — залишіть улюбленця вдома, де він не буде переживати стрес від подорожі. Список тварин, яких гості готелів намагалися пронести з собою в номер, включає удава, поні та в’єтнамську пузату свинку.

5. Не кладіть валізи на ліжко

Не варто залишати ваші валізи (які ви несли вулицею, або ставили на землю) туди, де збираєтесь спати.

6. Не витирайте брудне взуття готельними рушниками

Насправді, здається що важко до такого додуматись. Але так — дехто і таке робить. Не будьте огидними, не треба так.

7. ...і не забирайте готельні рушники з собою, як сувеніри

Красти — то дуже погано, але наших людей не спинити. Ви можете використати одноразові пляшки шампуню, мило та кондиціонер (а невикористані забрати з собою). Але коли вам захочеться сховати милий рушничок або халат у свою валізку по завершенню відпустки — пам’ятайте, що у аеропортах деяких країн навіть подають запит до готелю, щоб там перевірили, чи в порядку ви залишили готельний номер.

8. Не куховарте прямо у готельному номері

Усьому своє місце. Якщо у готелі чи хостелі є окрема кухня для приготування їжі — ходіть туди. Праска не призначена для того, щоб робити тости, а варити сосиски у електрочайнику — це дурість. Краще відвідайте місцеве кафе, де можна недорого перекусити.

9. Не повідомляйте усім охочим номер своєї кімнати

Зачекінитись у готелі, куди ви приїхали відпочити — це вже звично. Але ні в якому разі не постіть в інтернеті номер своєї кімнати, це може бути небезпечно.

10. Не паліть в готельному номері

Якщо у номері заборонено палити цигарки — це не порада для збереження вашого здоров'я, це факт. Причому, вас можуть оштрафувати за куріння в номері на 100$. Вам би не хотілося витрачати такі гроші на власні забаганки, чи не так? Спускайтесь на вулицю, якщо бажаєте пригубити цигарку.

Навряд чи кожен з нас спроможний дістатися тих висот у готельних правопорушеннях, яких досягли зірки шоу-бізнесу. Кіт Річардс одного разу кинув телевізор з 10-го поверху вікна Hyatt West Hollywood в Лос-Анджелесі, Ліндсі Лохан розгромила свій номер в Union Square W Hotel в Нью-Йорку з вартістю 50000$ в той час як Чарлі Шин кидався меблями та розбив люстру у кімнаті свого номера в The Plaza в Нью-Йорку.

Пам’ятайте, що перебуваючи у готелі, ви презентуєте не лише себе, але й своє місто або навіть країну. Тому поводьтеся чемно й, найголовніше — людяно!

 

 Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
19.06.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 10 речей, яких НІЗАЩО не можна робити в готелі. Навіть якщо інші це роблять
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)