Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Цікаві місця Києва, які варто відвідати найближчим часом

16 жовтня 2019

Київ – чудове місто, що розкинулося на річці Дніпро. Столиця, як магніт, притягує величезний потік туристів не лише з усіх куточків нашої держави, а й країн ближнього зарубіжжя. Гуляючи Києвом та його околицями, можна знайти багато вражаючих місць та пам'яток. Сьогодні про них і піде мова в статті від Hotels24. Отож, беріть з собою друзів, кохану людину, прихопіть смартфон, пауербанк та вирушайте досліджувати найцікавіші локації Києва, робити гарні фото для акаунтів в соціальних мережах, інстаграму.

Гід по Славському: актуальні підказки для цікавого дозвілля і комфортного відпочинку

15 жовтня 2019

Славське - гірськолижний курорт Львівської області, який полюбили відпочиваючі, завдяки зручному місцю розташування, високорозвиненій інфраструктурі і неймовірно красивій природі! Туристи приїжджають в Славське покататися на лижах і сноубордах, подивитися унікальні пам'ятки - печеру «Писана криниця», водоспад Кам'янку, історико-культурний заповідник «Тустань» та церква Успіння Пресвятої Богородиці. Hotels24.ua підготував для читачів захоплюючий гід! З нього Ви зможете дізнатися, як відпочити, розважитися на курорті, де поїсти і якому варіанту житла віддати перевагу.

Що подивитись в Будапешті: топ-25 цікавих місць Будапешта (фото)

15 жовтня 2019

Будапешт приваблює туристів з усього світу своєю незвичайною архітектурою, колоритом, атмосферністю і, звичайно ж, кухнею. Столиця Угорщини поєднує в собі різні архітектурні стилі, середньовічні будівлі і історичні цінності. Плануючи поїздку, рекомендуємо скласти список цікавих місць, які ви хотіли б побачити. У місті Будапешт пам'ятки на будь-який смак: замки, купальні, архітектурні будівлі, музеї, тематичні кафе з смаколиками. Зацікавилися? У цій статті ви познайомитеся з топ-25 цікавих місць, які Hotels24.ua. підготував для вас.

Топ-25 достопримечательностей Будапешта (фото)

15 жовтня 2019

Будапешт привлекает туристов со всего мира своей необыкновенной архитектурой, колоритом, атмосферностью и, конечно же, кухней. Столица Венгрии сочетает в себе разные архитектурные стили, средневековые здания и исторические ценности. Планируя поездку, рекомендуем составить список интересных мест, которые вы хотели бы увидеть. В городе Будапешт достопримечательности на любой вкус: замки, купальни, архитектурные здания, музеи, тематические кафе с вкусностями. Заинтересовались? В этой статье вы познакомитесь с топ-25 интересных мест, которые Hotels24.ua. подготовил для вас.

Новый год на море: 5 идей для отличного отдыха

15 жовтня 2019

Новый год с нетерпением ожидают как взрослые, так и их дети. Его заранее планируют. К нему тщательно готовятся. И это неудивительно, ведь каждый человек мечтает отметить Новый год незабываемо! Если Вы хотите встретить волшебный праздник в необычной обстановке, на фоне вечнозеленых пальм и пляжей с белоснежным песочком, получить, запоминающиеся на всю жизнь, эмоции, отправляйтесь на зимние каникулы в теплые страны. Сегодня Hotels24 расскажет, куда стоит полететь на отдых в новогодне-рождественские дни и где на Новый год искупаться в море.

Куди піти в Києві: найцікавіші місця столиці

12 жовтня 2019

Київ займає гідну нішу серед найбільших європейських міст. Він є важливим культурним центром української держави. Столиця динамічно розвивається та модернізується. У Києві реставруються та відновлюються цінні історико-архітектурні пам'ятники, облаштовуються нові місця для проведення дозвілля, відкриваються сучасні торгово-розважальні заклади. Не дивно, що побувати тут щорічно мріють тисячі туристів! Hotels24 розповість читачам про найцікавіші місця столиці, які обов'язково варто відвідати по приїзду.

Что посмотреть в Буковеле и как развлечься?

11 жовтня 2019

Достаточно провести в туристическом комплексе «Буковель» всего несколько дней, чтобы по уши влюбиться в величественные горы Карпаты. Сюда стоит приехать для того, чтобы подышать чистейшим воздухом, прокатиться на ратраке, освоить горнолыжные виды спорта, научиться готовить банош и насладиться уникальными достопримечательностями живописной местности. Сегодня в статье от Hotels24 пойдет речь о том, как развлечься и на что посмотреть в Буковеле.

ІV всеукраїнський готельний форум

3 жовтня 2019

Журнал “Академія гостинності” запрошує вас на ІV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ГОТЕЛЬНИЙ ФОРУМ 23 -24 жовтня 2019 року в Mercure Congress centre. ІV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ГОТЕЛЬНИЙ ФОРУМ - щорічний захід, який не залишить вас байдужим до розвитку сфери гостинності. Четвертий рік поспіль ми відкриваємо двері для готелярів та експертів готельно-ресторанного бізнесу з усієї України, щоб поділитися знаннями, досвідом та новими ідеями.

Лучшие горнолыжные курорты Европы, где можно недорого покататься на лыжах

3 жовтня 2019

С приходом зимы любители активных видов спорта, катания на лыжах, сноубордах отправляются на горнолыжные курорты мирового класса. Но перед каждым стоит вопрос: «Какой курорт выбрать, чтобы получить удовольствие от лыж, заснеженных тропок и лыжных трасс?» Разобраться с зимним отдыхом и комфортным проживанием поможет Hotels24.ua.

Курортный Буковель и его апартаменты

3 жовтня 2019

Украина – это страна, где удивительным образом собраны города не похожие друг на друга. Каждый населенный пункт от востока до запада, и от юга до севера имеет свой колорит и удивительную атмосферу. С каждым годом интерес к туристическим местам Украины возрастает как среди украинцев, так и среди иностранных жителей.

Безкоштовна Прага: куди піти і що подивитися, щоб заощадити на подорожі

2 жовтня 2019

Прага - столиця Чехії, приваблює туристів з усього світу. Це місто вабить мандрівників своєю атмосферністю, старовинною архітектурою, цікавими пам'ятками і унікальними місцями. Чехія, міста та пам'ятки є національною історичною спадщиною країни. Що можна подивитися, куди сходити безкоштовно, щоб заощадити? - це питання цікавить багатьох. З цим розібратися читачам допоможе Hotels24.ua.

Софіївка і не тільки: топ 7 цікавих місць в Умані

1 жовтня 2019

У Черкаській області знаходиться місто Умань. Це місце характеризується гарними пейзажами, унікальними ландшафтами, і звичайно ж, пам'ятками. Однією з яскравих є парк Софіївка, відвідати який приїжджають любителі прекрасного з усієї країни та зарубіжжя. На цьому список цікавих місць не закінчується. Сьогодні Hotels24.ua. повідає читачам таємниці Умані, сімку найцікавіших місць міста.

Когда погода в Египте идеально подходит для отдыха

1 жовтня 2019

Отдых в жарких странах с каждым годом становится все популярнее. Особенно народ привлекает неизведанный, загадочный и яркий Египет. Многих путешественников интересует вопрос: «Когда лучше отдыхать в Египте по месяцам?» Какое время года лучше всего выбрать? Эти и другие вопросы раскроет для читателей Hotels24.ua.

Вирушаємо в Драгобрат взимку: інструкція для «чайників»

30 вересня 2019

Драгобрат – чудовий гірськолижний курорт українських Карпат. Він компактно розмістився біля підніжжя величної гори Стіг, серед багатовікових хвойних лісів і мальовничих луків, які своєю красою нічим не поступаються альпійським. Приїхавши в гори, турист зануриться в чарівну атмосферу первозданної природи. Значна висота над рівнем моря, унікальний клімат Драгобрату гарантують наявність природного сніжного покриву протягом усього сезону. Драгобрат – це справжній райський куточок для любителів зимових видів спорту та активних розваг. Людям, які планують відвідати високогірний курорт вперше, допоможе доїхати до місця призначення, поселитися в готель і чудово провести час інструкція для «чайників», яку підготував Hotels24.ua.

Куди піти у Львові: 10 цікавих закладів, які вам запам’ятаються

30 вересня 2019

Ви ще не були у Львові? Обов'язково купуйте квиток і вирушайте в місто гарячого шоколаду, ароматної кави і незвичайної архітектури. Як спланувати поїздку і куди сходити у Львові підкаже Hotels24.ua.

Сторінки « Попередня Наступна »
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 295