Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Відпочинок в Буковелі взимку: інструкція для «чайників»

27 вересня 2019

Туристи, які розуміються на подорожах, зі стовідсотковою впевненістю стверджують, що українські Карпати нічим не поступаються Альпам і Пиренеям. Відпочинок в Буковелі взимку сподобається кожному туристу! Однак людині, яка відвідує гірськолижний курорт вперше, складно не розгубитися. Допоможе зорієнтуватися у виборі трас, житла, розваг, закладів громадського харчування та інших питаннях, інструкція для «чайників», котру підготував Hotels24.

Новий рік в Карпатах

26 вересня 2019

Новий рік у Карпатах - це унікальна можливість відвідати «казкову країну» букових лісів, засніжених схилів і гірських річок. Новорічні свята в Карпатах проходять з великим розмахом: ярмарки, Дід Мороз і Снігуронька, прогулянки на санях по засніжених стежках і багато іншого ... Саме тут кожен відчує себе в казці під назвою «Карпати». Багатьох цікавить питання: «Як спланувати відпочинок: недорого і комфортно?» З цим та іншими запитаннями розібратися допоможе путівник Hotels24.ua.

Где искать красивую осень в Украине

25 вересня 2019

Осень - самый неуловимый сезон. Только заметишь первый желтый листок, как она махнет желто-красным подолом, щелкнет по носу, и исчезнет за пеленой дождя. Успейте насладиться самыми яркими днями в самых романтичных осенних местах Украины!

Поїздка до Львова: як спланувати її правильно

25 вересня 2019

Львів - чудовий населений пункт західної України з багатою культурною спадщиною, захоплюючою історією і приголомшливою старовинною архітектурою, яка вабить туристів з усіх куточків нашої держави. Поїздка в місто Лева - подія, що запам'ятовується в житті кожної людини. І дуже важливо спланувати її правильно. А як це зробити, підкаже Hotels24.

Визначні місця Львова: 10 улюблених пам’яток туристів

23 вересня 2019

Львів – чудове місто, яке пройшло тернистий шлях злетів та падінь. Сьогодні населений пункт західної України являє собою важливий історико-культурний центр. Тут панує особлива, дещо сентиментальна атмосфера. У місті Лева знаходяться цінні архітектурні пам'ятки. Тут красуються неперевершені храми, собори, костели та церкви, працюють унікальні музеї, організовуються цікаві виставки та проходять масштабні фестивалі. Про десять улюблених пам’яток туристів, місць і піде мова в статті від Hotels24.

Пудрик Денис: экспертное мнение касательно острых соусов от украинского производителя

21 вересня 2019

Крафтовые соусы Токо, собственного производства.

Славське взимку: актуальні підказки для цікавого дозвілля і комфортного відпочинку

17 вересня 2019

Славське – гірськолижний курорт Львівської області. Його полюбляють туристи, завдяки зручному місцерозташуванню, розвиненій на високому рівні інфраструктурі та неймовірно гарній природі. Взимку сюди приїжджають туристи, щоб покататися на лижах і сноубордах. Про те, як відпочити, розважитися на курорті взимку, де поїсти і якому житлу віддати перевагу, розповість читачам Hotels24.

Отдых в Буковеле зимой: инструкция для «чайников»

17 вересня 2019

Туристы, знающие толк в путешествиях, со стопроцентной уверенностью утверждают, что украинские Карпаты, ничуть не уступают Альпам и Пиренеям.Отдых в Буковеле зимой понравится каждому туристу! Однако человеку, посетившему горнолыжный курорт впервые, сложно не растеряться. Поможет сориентироваться в выборе трасс, жилья, развлечений, заведений общественного питания и других вопросах, инструкция для «чайников», которую подготовил Hotels24.

Ски-пассы в Буковеле: все, что вам нужно знать

13 вересня 2019

Буковель – лучший туристический комплекс украинских Карпат. Молодой курорт мирового уровня достойно принимает миллионы отдыхающих с 2001-ого года. Он раскинулся на высоте 890 метров над уровнем моря в Ивано-Франковской области. Главное, за чем едут туристы в Буковель, – это вдоволь покататься на лыжах и сноубордах. Сегодня Hotels24 подготовил познавательную статью о ски-пассах в Буковеле.

Нюансы сьемной квартиры: бытовая техника, планировака

13 вересня 2019

Рассматривая варианты жилья, многие обращают внимание на планировку и мебельные гарнитуры.

Что посмотреть в Харькове: ТОП-10 мест, которые вы должны увидеть

10 вересня 2019

Харьков не является тем населенным пунктом, в который массово отправляются, за впечатлениями и эмоциями, туристы. Это скорее прагматичный город, чем романтичный. Он совершенно не похож на Львов. Харьков – это центр промышленности, науки и студенческой жизни. Он представляет собой шумный мегаполис с бетонными монументальными зданиями и старинными церквями. Однако и тут находится много интересных достопримечательностей, которые стоит увидеть хотя бы раз в жизни. Сегодня Hotels24 расскажет читателям, что посмотреть в Харькове и какие места посетить.

Отправляемся в Драгобрат зимой: инструкция для «чайников»

8 вересня 2019

Драгобрат – замечательный горнолыжный курорт украинских Карпат. Он компактно расположился у подножия величественной горы Стог, среди многовековых хвойных лесов и живописных лугов, которые по своей красоте ничем не уступают альпийским. Приехав в горы, турист окунется в чарующую атмосферу первозданной природы. Значительная высота над уровнем моря, уникальный климат Драгобрата гарантируют наличие естественного снежного покрова на протяжении всего сезона. Драгобрат – это настоящий райский уголок для любителей зимних видов спорта и активных развлечений. Людям, которые планируют посетить высокогорный курорт впервые, поможет доехать к месту назначения, поселиться в гостиницу и великолепно провести время инструкция для «чайников», которую подготовил Hotels24.ua

Компенсация при задержке рейса

6 вересня 2019

Вот наконец и настал ваш давно ожидаемый отпуск — забронирован лучший отель, приобретены авиабилеты, спланированы все маршруты. Но в аэропорту вас внезапно ожидает неприятный сюрприз...

Курорт Шаян: відпочинок та ефективне лікування в прекрасному куточку Закарпаття

6 вересня 2019

На Закарпатському курорті Шаян чудова мальовнича природа. Тут маса можливостей для чудового відпочинку, ефективного оздоровлення та лікування. Гордістю регіону є мінеральна вода "Шаянська", яку можна спробувати саме в Шаяні — насолодитися її смаком і переконатися в її лікувальних властивостях.

Гірськолижний курорт Пилипець - унікальний курорт Закарпаття

6 вересня 2019

Пилипець - це справжня перлина Закарпаття. На цьому чудовому курорті можна провести кращий відпочинок в будь-яку пору року. Якщо ви ще не визначилися, де саме в Карпатах хочете відпочити, то уважно прочитайте цю статтю. Можливо, саме Пилипець зачарує вас своєю мальовничістю і оригінальністю.

Сторінки « Попередня Наступна »
1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 295