Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Поездка во Львов: как спланировать ее правильно

6 вересня 2019

Львов – замечательный населенный пункт западной Украины с богатым культурным наследием, захватывающей историей и потрясающей старинной архитектурой, который манит туристов со всех уголков нашего государства. Поездка в город Лева – запоминающееся событие в жизни каждого человека. И очень важно спланировать ее правильно. А как это сделать, подскажет Hotels24.

Відпочинок у Драгобраті

6 вересня 2019

Високогірний курорт українських Карпат – Драгобрат – розкинувся на висоті 1300 – 1700 метрів вище рівня моря, в мальовничій місцевості з багатовіковими хвойними лісовими масивами, альпійськими луками, у підніжжя величної гори Стіг. Приїхавши сюди, турист залишиться в захваті від добре розвиненої інфраструктури та чарівної, первозданної природи! В Драгобраті можна зайнятися активними видами спорту, відпочити від метушні мегаполісу, побутових клопотів та виснажливих робочих буднів! Про те, як провести відпустку, вікенд в Драгобраті розповість читачам Hotels24.ua

Відпочинок у Славському з дітьми

6 вересня 2019

Відпустка всією родиною в Карпатах – це відмінна можливість гарно провести час разом з коханими людьми на лоні природи, залишивши позаду набридливий побут, міську метушню та проблеми на роботі. Сьогодні тисячі сімей, за новими враженнями і позитивними емоціями, відправляються на довгоочікуваний відпочинок в Славське – курортне селище Львівської області, оточене з усіх сторін величними горами. Планування відпустки з дітлахами дуже часто супроводжується клопотами в організації. У всіх, без винятку, батьків виникає ряд питань, до вирішення яких необхідно підійти з усією серйозністю, – «Як комфортніше дістатися населеного пункту? Де краще зупинитися і який номер забронювати? Як харчуватися? Що з розвагами?» Сьогодні Hotels24 розповість читачам про всі нюанси відпочинку в Славському з дітьми.

Термальні води Берегове

6 вересня 2019

Старовинне, затишне місто Берегове розкинулося на берегах річки Верке, неподалік від кордону з Угорщиною. Населений пункт з усіх сторін оточують пологі гірські схили, на яких вирощують виноград. З нього місцеві жителі виготовляють справжнє вино. Але населений пункт славиться не лише своїми виноградниками, але й цілющими джерелами термальних вод. Про них і піде мова в статті від Hotels24.

Новий рік у Буковелі: казковий зимовий відпочинок в Карпатах

6 вересня 2019

Зимовий відпочинок в Карпатах - це гармонійне поєднання білосніжних гірських краєвидів, чистого морозного повітря і безлічі нових вражень від активно проведеного часу. Якщо ви ще не визначилися, на якому з курортів Карпат відпочити цієї зими, то до вашої уваги інформація про чудову мальовничому місці і самому популярному гірськолижному курорті Буковель.

Структура дымохода для частного дома

6 вересня 2019

Оборудование дымохода в частном доме – вопрос первоочередной важности. От качества вывода газов от котла, камина или печи зависит безопасность, комфорт и жизнь обитателей дома. Именно поэтому, важно правильно внедрить дымоход в соответствии с особенностями материала и типа печи.

Чем хорош отдых в Доминикане?

4 вересня 2019

Приезжая на Карибы, как будто оказываешься на глянцевых страницах журналов, которые рассказывают о жизни селебрити. Пышные пальмы на фоне белоснежного песка и живописных островных пейзажей дарят массу впечатлений.

Відпочинок в Закарпатті з дітьми

29 серпня 2019

Закарпаття — дивовижна частина України, відома своїми замками, гарними парками, гірськолижними курортами, озерами, мінеральними водами і термальними джерелами. Тут м'який клімат, який добре підійде для відпочинку з дітьми і багато цікавого. Сьогодні hotels24.ua розповість, де в Закарпатті можна гарно відпочити з дітьми.

Зоопарк 12 місяців і не тільки: кращі зоопарки України

13 серпня 2019

В різних містах України розташована велика кількість зоопарків – «12 місяців», «Фельдман ЕкоПарк», «Подільський», «Сафарі» та інших, від відвідування яких діти та дорослі отримують масу задоволення! Який саме обрати, вирішувати тільки Вам! А Hotels24 допоможе визначитися з вибором, пропонуючи добірку із десяти кращих зоопарків нашої держави!

Достопримечательности Барселоны: ТОП-10 интересных мест, которые стоит посмотреть

11 серпня 2019

Барселона – удивительный, красивый населенный пункт Испании, расположенный на побережье Средиземного моря, в который влюбляешься с первой минуты знакомства! Столица автономной области Каталонии славится неповторимой архитектурой Антонио Гауди. Это город искусства, музеев, парков и церквей. Здесь красуются храм Святого Семейства, работают музеи Пикассо и истории Барселоны, фонд Жоана Миро. Hotels24 подготовил материал о десяти интересных достопримечательностях Барселоны, которые, несомненно, стоит посмотреть туристу!

ТОП -11 кращих курортів Хорватії: де відпочити і які місця відвідати? (частина 2)

10 серпня 2019

Hotels24.ua продовжує знайомити читачів з кращими пляжними курортами сонячної та гостинної Хорватії. Подаруйте собі незабутній відпочинок і яскраві враження в цій дивовижній країні!

Куда пойти в Киеве: самые интересные места столицы

9 серпня 2019

Киев занимает достойную нишу среди наибольших европейских городов, является важным культурным центром украинского государства. Столица динамично развивается и совершенствуется. В Киеве реставрируются и восстанавливаются ценные историко-архитектурные памятники, обустраиваются новые места для проведения досуга, открываются современные торгово-развлекательные заведения. Неудивительно, что побывать здесь ежегодно мечтают тысячи туристов! Hotels24 расскажет читателям о самых интересных местах столицы, которые обязательно стоит посетить по приезду.

Отели в Турции: 5 лучших бюджетных вариантов

8 серпня 2019

Турция входит в топ стран, где любят отдыхать украинцы.

Як бюджетно подорожувати по Швейцарії і бюджетний відпочинок в Швейцарії

8 серпня 2019

Швейцарія дуже багатогранна країна. З одного боку, тут є величні гори, смачні фондю і шоколад, великі банки, де зберігають свої заощадження найбагатші люди планети, всесвітньо відомі швейцарські годинники, і організоване суспільство. Але з іншого боку, просто неймовірні ціни в Швейцарії, які можуть шокувати будь-якого туриста: $ 8 за чашку кави або келих пива, $ 50 за стейк, $ 15 меню в Макдональдсі, $ 35-40 за ліжко в хостелі!

Отдых в Буковеле с детьми: чем заняться и где остановиться

7 серпня 2019

В путешествие в край горнолыжных развлечений часто приходится ехать с ребенком. Не смотря на родительскую ответственность и массу обязанностей, хочется полноценно отдохнуть, максимально расслабиться, покататься на лыжах и получить заряд бодрости и здоровья. Эта статья для всех, кто планирует в ближайшее время отдых в Буковеле с детьми. Мы раскроем несколько сокровенных тайн незабываемого семейного отдыха в горах.

Сторінки « Попередня Наступна »
1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 295