Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Розважаємося по-повній: кращі луна-парки біля моря

Розважаємося по-повній: кращі луна-парки біля моря

Луна-парки біля моря - це неперевершене доповнення до відпочинку, особливо якщо в поїздку ви відправляєтеся з дітьми. Атракціони, горки, каруселі... Вони дарують нам масу яскравих і позитивних емоцій, захоплюючих вражень і непередбачуваних відчуттів. Сьогодні ми представимо вашій увазі підбірку з 5 кращих луна-парків на узбережжі Чорного і Азовського морів.

Розважаємося по-повній: кращі луна-парки біля моря

 1. Луна-парк "Адреналін-шоу" в Кирилівці

Луна-парк "Адреналін-шоу" - популярне місце для розваг на сонячному курорті Кирилівка. Тут ви і ваша дитина зможете покататися на захоплюючих і надійних атракціонах і отримати море задоволення. Для дітей побудовані яскраві "гойдалки-каруселі", амплітуда руху і тривалість циклу яких розраховані так, щоб малюк не злякався і катався в комфорті. Дорослі будуть раді відчути сплеск адреналіну на атракціонах "Шторм", "Лавиця" або "Хавк".

Луна-парк "Адреналін-шоу"

Ціна квитка: від 20 гривень.

Час роботи: з 18.00 до 3.00 щодня.

Де зупинитися: готелі Кирилівки.

2. Луна-парк в Щасливцево

Луна-парк в Щасливцево розташований всього в 60 метрах від узбережжя Азовського моря. Це дозволяє не тільки цікаво і весело тут проводити час ввечері, але і дихати цілющим морським повітрям. На території луна-парк облаштовано багато торгових точок з смачними прохолодними напоями і закусками. Всі бажаючі зможуть покататися на різноманітних атракціонах або взяти в прокат квадрацикл.

Луна-парк в Щасливцево

Ціна квитка: від 15 гривень.

Де зупинитися: готелі Щасливцево.

3. Луна-парк в Одесі

В одеському парку Шевченка, розташованому біля моря, також можна отримати цілу гаму неймовірних емоцій. Луна-парк облаштований за останніми європейськими стандартами. Для наймолодших гостей тут є каруселі, захоплюючі лабіринти, яскраві атракціони, працюють веселі клоуни, казкові герої і міми. Для дорослих і школярів старших класів передбачені запаморочливі американські гірки, кімнати страху, величезне колесо огляду - унікальне на території України.

Луна-парк в Одесі

Ціна квитка: від 20-30 гривень.

Час роботи: з 11.00 до 21.00
 
Де зупинитися:
готелі Одеси.

4. Луна-парк "Рандеву" в Бердянську

У луна-парку "Рандеву" в Бердянську панує атмосфера дитячого свята і веселощів. Тисячі сяючих вогнів, весела музика, смачні ласощі та напої, десятки сучасних атракціонів, - і все це на узбережжі теплого Азовського моря на елегантній набережній курорту. Діти будуть раді покататися на машинках, гірках, каруселях, пострибати на батутах і віддатися іншим безпечним розвагам. Екстримальні атракціони не дадуть нудьгувати дорослим. Для них тут працює бурхливий "Шторм", захоплюючий дух "Молот", приголомшливе "Сальто" і багато іншого. Колесо огляду, одне з найвищих в Україні, дозволить зануритися в світ романтики і насолодитися краєвидами Бердянська з висоти пташиного польоту.

Луна-парк "Рандеву" в Бердянську

Ціна квитка: від 20 гривень.

Час роботи: з 9.00 до 22.00.

Де зупинитися: готелі Бердянська.

5. Луна-парк в Затоці

Луна-парк в Затоці (станція "Лиманська") не може похвалитися своїми розмірами і великою кількістю атракціонів. Однак тут є багато можливостей для веселого дозвілля дорослих і дітей. Вас чекають цікаві барвисті каруселі, гірки, захоплюючі екстремальні атракціони, ігрові майданчики, велика різноманітність барів, нічних клубів і кафе.

Луна-парк в Затоці (станція "Лиманська")

Ціна квитка: від 20 гривень.

Де зупинитися: готелі Затоки.

Кращі луна-парки біля моря чекають вас, щоб занурити в атмосферу казкового дитинства і наповнити відпочинок найяскравішими і позитивними емоціями!

Читайте також:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
15.07.2016
Анна Полянская
Оцініть статтю: Розважаємося по-повній: кращі луна-парки біля моря
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)