Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Тімбілдінг по-карпатськи: обираємо готель в Карпатах для новорічного корпоративу

Тімбілдінг по-карпатськи: обираємо готель в Карпатах для новорічного корпоративу

Наближаються новорічні свята, а це означає, що варто почати планування новорічних заходів зі співробітниками. До уваги організаторів корпоративного відпочинку, HR-спеціалістів та просто зацікавлених осіб — добірка найкращих готелів Карпат, де для вашої корпорації організують якісну новорічну вечірку.

Тімбілдінг по-карпатськи: обираємо готель в Карпатах для новорічного корпоративу

Гранд готель Пилипець

Адреса: Пилипець, ділянка 352

Гранд готель "Пилипець"

Якщо ви зацікавлені у проведенні висококласного корпоративу з серсісом європейського рівня — до себе запрошує один з кращих готелів Пилипця — Гранд Готель Пилипець. Дві банкетні зали готелю, що розкішно оформлені у світлих кольорах, обладнані Wi-Fi інтернетом та LCD -телевізорами, а додатково можна замовити звукове обладнання, проектор з екраном, музичне оформлення та ведучого.
Тут для вас організують бізнес-ланч, фуршет або корпоратив. Меню бенкету формується на вибір замовника і включає страви української та європейської кухні. Над підготовкою бенкету працюють майстри вищої категорії.

Гранд готель "Пилипець"

Готельний комплекс Горгани

Адреса: Яблуниця, урочище Діл

Готельний комплекс “Горгани”

З організацією конференцій, семінарів та інших офіційних зустрічей вам допоможуть у готельному комплексі “Горгани”. Корпоративне навчання можна також поєднати з корпоративним відпочинком в карпатах. Тут вам допоможуть організувати традиційну новорічну гуцульську вечірку з частуванням та танцями у колибі. А можливість замовити ще й організацію активного відпочинку на свіжому повітрі зробить тімбілдінг ще яскравішим.

Готельний комплекс “Горгани”

Туристичний комплекс Захар Беркут

Адреса: с. Волосянка, вул. Б. Хмельницького, 1

Туристичний комплекс "Захар Беркут"

Туристичний комплекс “Захар Беркут” може запропонувати своїм гостям організацію корпоративних заходів різного типу у конференц-залі, розрахованому на 100 осіб. По усій території готелю діє доступ до мережі Wi-Fi, а гості мають змогу розміститися у комфортабельних номерах різних категорій. Організація новорічного корпоративу можлива в кафе-колибі на території готелю. Також гості готелю мають доступ до сауни, більярду, настільного тенісу і можуть взяти гірськолижне спорядження на прокат.

Курортний комплекс Коруна

Адреса: Татарів, ур. Пиги, 660

Курортний комплекс “Коруна”

Курорт-готель “Коруна” пропонує гостям проживання у номерах різного рівня комфортності, що оформлені в оригінальному гуцульському стилі. Інфраструктура готелю дозволяє проводити тут корпоративні заходи. У конференц-залі, обладнаному проектором, ектраном та фліп-чартом, є змога розмістити 40 осіб. Якщо ви шукаєте готель в Карпатах для новорічного корпоративу, звернуть увагу на те, що в “Коруні” є ресторан на 100 осіб. Родзинкою корпоративного вечора стане жива гуцульська музика.

Готель Міленіум

Микуличин, вул. Грушевського, 140

Готель "Міленіум"

На виїзді з Микуличина розташований триповерховий комплекс, що радо приймає гостей у будь-яку пору року. Новорічний корпоратив та бенкет тут можна організувати у ресторані, де розмістяться 60 осіб. Приміщення ресторану оформлене у мисливському стилі, а розташований він на першому поверсі. А от на другому та на третьому поверхах знаходяться готельні номери класу “стандарт”, “напівлюкс” та “люкс”, де гості можуть розміститися у затишку та комфорті. Якщо вас зацікавила пропозиція від готелю “Міленіум” — уточнюйте ціни та бронюйте номери.

Готель "Міленіум"

Вілла Nikoletta

Адреса: Буковель, с. Поляниця, урочище Вишня

Вілла Nikoletta

Пропозиція святкування нового року від вілли “Nikoletta” є актуальною для тих, хто бажає розслабитись і відпочити. До послуг відпочиваючих - ресторан, оформлений в колоритному народному стилі. У гостей цього готелю в Карпатах є змога замовити проведення новорічного корпоративу. На бенкетному столі тут опиняться найкращі страви української (справжній банош, грибну юшку, бограч, гомбовці) або традиційної європейської кухні, а також закарпатські вина. Основною перевагою вілли є її вигідне розташування в центральній частині Буковеля, неподалік від найкращих спусків і підйомників.

Вілла Nikoletta

Якщо вам прийшовся до смаку котрийсь з вищезгаданих готелів — не зволікайте. Кількість вільних місць у готелях на гірськолижних курортах зменшується щодня. Встигніть забронювати підходящий готель в Карпатах для новорічного корпоративу!

Вам сподобається:

Отдых в Западной Украине зимой: выбираем курорт для незабываемого путешествия

Отели рядом с Буковелем: 6 хороших вариантов для отдыха

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
20.10.2016
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Тімбілдінг по-карпатськи: обираємо готель в Карпатах для новорічного корпоративу
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)