Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди поїхати на море в Україні

Куди поїхати на море в Україні

Влітку так хочеться позасмагати на пляжі під ласкавими променями сонечка та покупатися в теплій водичці Чорного або Азовського морів! Не відмовляйте собі у відпочинку! Якщо Ви ще не вирішили, який курорт обрати, стаття від Hotels24.ua стане у нагоді. Прочитавши її, Ви дізнаєтесь, куди поїхати на море в Україні.

море

1. Грибівка

Грибівка 

Фото взято на сайті: moemisto.ua

Знаходиться між населеними пунктами Іллічівськ (Чорноморськ) і Кароліно-Бугаз. Тут тихо, спокійно, немає поруч промислових об'єктів і великих населених пунктів. Є багато цікавого — луна-парк, бари, різні атракціони. Для відпочиваючих влаштовують екскурсії (платні) в Одесу. Є великий базар, на якому завжди продаються свіжі фрукти і овочі (трохи дорогувато, але це ж курорт). Щогодини ходить автобус в Іллічівськ і в Овідіополь. При бажанні можна там отоваритися.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Грибівки 

2. Сергіївка

 Сергіївка

Фото взято на сайті: kraysolnca.com

Інфраструктура така, що здається, ніби повернувся в часи СРСР. Причому не просто в Радянський Союз, а в Молдавську РСР. Чому молдавську? Та тому що більшість санаторіїв тут молдавські. І відпочиває в них багато жителів Молдавії. Так склалося історично. Так що за розвагами їхати треба в інше місце. А тут розвага одна — пляж. Точніше, два пляжі. На лимані і на морі.

Пляж чистий, все скрізь прибрано. Відпочиваючих не так багато як в Одесі. Лікувальні грязі, якими славиться Сергіївка, теж залучають туристів. Невеликий ринок і кафешки перед пляжем, ринок в центрі селища — все це є у зоні курорту.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Сергіївки

3. Курортне

Курортне 

Фото взято на сайті: www.kurortnoe.biz.ua

Коли приїдете в Курортне, то Вам здасться, що потрапили в якесь село. Незважаючи на сільську місцевість (тут побачите і корів, і курей, і кіз), місця дуже красиві, повітря свіже, можна навіть відчути запах моря. І найголовніше, що до моря рукою подати, не треба нікуди їхати. Дуже гарні пейзажі, чистий пляж і завжди є місце, де позасмагати. Якщо Ви хочете усамітнення, то пройшовши трохи по пляжу, зможете знайти місце, де Вас ніхто не потурбує.

Море на курорті неглибоке, немає такого, що йдеш-йдеш — і через 5 кроків провалюєшся по шию.

Для сімейних пар з дітьми та пенсіонерів тут рай. Молоді, якій потрібні нестримні веселощі, тут робити нема чого, буде нудно.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Курортного

4. Коблево

Коблево 

Фото взято на сайті: kirillovka.ks.ua/koblevo/

Пляжі класні, але в різний час море може бути як чистим, так і брудним (коли збираєтеся сюди їхати, то уточнюйте цю обставину ...) Народу уйма, ціни на проживання недешеві, але можна зняти будиночок за помірною ціною трохи далі від моря. На курорті є велика кількість клубів і водних розваг.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Коблева

5. Затока

Затока 

Фото взято на сайті: uahotels.info

Відпочинок в Затоці сподобається більш спокійним людям. Але якщо Ви приїхали для того, щоб погуляти і потусити — це місце не підійде, оскільки тут немає багато розваг, хіба що зможете покататися на «банані». В Затоку в основному приїжджають відпочивати сім'ями або дуже великими компаніями ... Тут досить людно, тож усамітнитись Вам на курорті навряд чи вдасться.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Затоки

6. Залізний Порт

Залізний Порт 

Фото взято на сайті: kirillovka.ks.ua

Людей в сезон тут багато. На пляжі місце знайти дуже важко. Нічне життя вирує по повній програмі.

Вдень теж є чим зайнятись: багато атракціонів, «банан», «плюшка», катамарани, гірки, аквапарк, екскурсії. Що завгодно для душі. І ціни радують, майже як в місті. Можна покататися 10 хвилин на надувному «банані», а потім 25 — 45 хвилин як мінімум перебувати на острові батутів та гірок.

Є катамарани з гірками, навісами. На курорті багато дискотек, ресторанів, кафе та їдалень, пансіонатів, міні-пансіонатів і готелів. На пляжі лунає музика, відпочивальники грають у волейбол і піонербол, проводяться різноманітні конкурси.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Залізного Порту

7. Лазурне

Лазурне 

Фото взято на сайті: ua.igotoworld.com

Лазурне — це скоріше місце для спокійного сімейного відпочинку.

Знайти тут житло можна абсолютно на будь-який смак і вартість. Але потрібно пам'ятати, що вся перша лінія від моря зайнята базами відпочинку та пансіонатами, теж дуже різного рівня, і якщо Ви зупинитесяся не там, а в приватному секторі, то йти до моря доведеться хвилин 10 точно.

Море більшу частину часу чисте і прозоре. Збільшення глибини йде плавно, досить повільно і рівномірно, що добре для тих, хто приїхав з дітьми. Дуже часто  до відпочиваючих підпливають дельфіни.

Пляж піщаний. Завдяки тому, що берегова лінія довга і широка, місця вистачає всім.

Якщо для Вас наявність величезної кількості нічних клубів, ресторанів і тому подібних закладів не принципове (бо їх там немає), і при вигляді медузи Ви свідомість не втрачаєте, то поїдьте обов'язково.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Лазурного

8. Скадовськ

 Скадовськ

Фото взято на сайті: pravda.ks.ua

Відпочивати у Скадовську дуже добре з дітьми. Море мілке. Реально мілке, причому, можна йти і вже майже берега не бачити, а тобі все одно буде максимум по шию :) Проте для дітей — саме те. Пляж великий, тільки медуз повно, але це ж море, а не річка. Столових і кафешок багато, готують смачно і недорого.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Скадовська

9. Генічеськ

Генічеськ 

Фото взято на сайті: turfirma.spb.ru

Сюди добре їхати з дітьми. На курорті чудова берегова лінія, дуже мілке море, якраз для малюків, водичка тепла і прозора.

А взагалі розваг в Генічеську не дуже багато, і з кожним роком практично нічого не змінюється. Наприклад, якщо молодь шукає суперові дискотеки, то в курортній зоні цього немає. Дуже багато людей відпочивають дикунами, віддаючи перевагу економ варіанту.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Генічеська

10. Генічеська Гірка

Генічеська Гірка 

Фото взято на сайті: www.booking.com

Це дуже хороше місце для відпочинку з дітьми, оскільки в морі немає відразу глибини, а йде спочатку мілководдя. Щоб поплавати на глибині, треба пройти велику відстань. Вода, звісно ж, добре прогрівається.

А ще тут є гарячі джерела. Кажуть, що вони корисні для здоров'я. Є соляне озеро, в якому теж можна поплавати і накопати цілющої глини! Окремо треба сказати про рибний базарчик. Він божественний! Тут продається стільки видів риби, що перерахувати неможливо! Є в'ялена, сушена, копчена рибка! І вся вона смачна!

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Генгірки

11. Кирилівка

Кирилівка

Фото взято на сайті: www.gal-cruise.com.ua

Селище міського типу Кирилівка знаходиться на півдні Запорізької області. Кирилівка — популярний кліматичний, бальнеогрязевий приморський курорт, розташований на березі Азовського моря, Утлюкського і Молочного лиманів. До курортної зони входять піщані коси — Пересип, Федотова та Степок.

В Кирилівці розкинулися піщані пляжі. Глиняні обриви відсутні. Море чисте та неглибоке, характеризується пологим входом. Влітку морська вода прогрівається дуже добре. Вона настільки тепла, що нагадує парне молоко.

Середня глибина Азовського моря в Кирилівці становить вісім метрів, максимальна досягає чотирнадцяти метрів. Морське дно також піщане. Пляжний сезон в Кирилівці розпочинається наприкінці травня, а завершується всередині вересня.

В Кирилівці завжди можна придбати овочі, фрукти, рибу. Тут добре розвинена інфраструктура розважального характеру. В курортній зоні працюють аквапарк, дельфінарій, кінний театр, луна-парк з численними атракціонами, сафарі-парк, водні гірки. Тут можна подивитися на акваріум, покататися на скутерах, освоїти водні види спорту — віндсерфінг і кайтсерфінг.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Кирилівки

12. Арабатська стрілка

Арабатська стрілка

Фото взято на сайті: www.youtube.com

Арабатська стрілка  — піщана коса-півострів. Вона знаходиться в Азовському морі (це західна його частина). Українській державі належить територія на Херсонщині. Арабатською стрілкою розділяється море та озеро Сиваш. Морська вода на курорті дуже солона.

Азовське море на Арабатській стрілці в міру глибоке, без медуз, а пляжі — широкі, доглянуті, вкриті дрібним черепашником. На Арабатській стрілці розташоване гаряче, лікувальне джерело мінеральної води. Тут обладнані купальні, наповнені водою, що має бурий колір. Вона насичена бромом, йодом, кремнієм та іншими мікроелементами. Туристи також полюбляють відпочивати на солоному озері. Навколо нього облаштовано територію. Є туалети та душові кабіни.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Генічеська

13. Приморськ

Приморськ

Фото взято на сайті: stejka.com

Невелике за розмірами курортне містечко Приморськ, розкинулося в Запорізькій області (на південному сході). В літні місяці середня температура повітря в курортній зоні тримається на відмітці +27 +34 градуси по Цельсію.

Вода в Азовському морі прогрівається до температури +25 +30 градусів. В травні буває таке, що температура морської водички вже становить + 26 градусів. Повітря на курорті корисне. Воно насичене мінералами. В Приморську є чудовий ландшафтний парк.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Приморська

14. Одеса

Одеса

Фото взято на сайті: tamtour.com.ua

Загальна протяжність пляжів Одеси становить тридцять кілометрів. Вони переважно піщані. В Південній Пальмірі знаходиться чимало пляжів, серед них — «Ланжерон», «Аркадія». «Отрада». «Лузанівка». «Золотий берег». «Дельфін», пляжі «Великого Фонтану» — «Рив’єра», «Чайка», «Курортний».

Туристам пропонують взяти напрокат шезлонги та сонцпезахисні парасольки, покататися на катамарані, гідроциклі, яхті, «банані». В Одесі працюють луна-парк, зоопарк, акватераріум, біопарк, ботанічний сад, мотузковий та канатний парки, аквапарки, дельфінарій, цирк. Приємно провести час можна в численних кафе, ресторанах, караоке-барах, нічних клубах.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Одеси

15. Маріуполь

Маріуполь

Фото взято на сайті: b-partner.com.ua

Курортне місто Маріуполь розкинулося на узбережжі мілкого та теплого Азовського моря в Донецькій області. На пляжах населеного пункту розташовані численні розважальні заклади, є кафе на воді. В Маріуполі пляжі піщані.

В приморському районі знаходиться чистий, доглянутий пляж, котрий облюбували туристи. В Маріуполі є багато парків з зеленими газонами. В парковій зоні імені Гурова розташовані фонтани, працюють атракціони.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Маріуполя

16. Бердянськ

Бердянськ

Фото взято на сайті: berdyansk.travel

Бердянськ — популярний, кліматичний, грязьовий курорт східної частини Бердянської затоки. Він розташований в Запорізькій області. Пляжі Бердянської коси покриті мілким піском. На пляжах знаходяться волейбольні та баскетбольні майданчики, можна орендувати скутер, катамаран.

Туристам пропонують численні розваги — катання на «банані», катері, гідроциклі, яхті. В Бердянську працюють зоопарк, аквапарк.

Обрати та забронювати номер можна серед готелів Бердянська

Що може бути кращим, ніж відпочинок на березі Чорного або Азовського морів? Поспішайте забронювати найкращий готель! Hotels24.ua бажає Вам приємного відпочинку!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
26.05.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди поїхати на море в Україні
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)