Отзыв о сайте
Ресторани Буковеля: 5 популярних закладів зі смачною кухнею і оригінальним інтер’єром
Подберем, бесплатно забронируем
О нас

Ресторани Буковеля: 5 популярних закладів зі смачною кухнею і оригінальним інтер’єром

Відпочинок в Буковелі неможливо оцінити по достоїнству, якщо ви не відвідали один з місцевих колоритних ресторанів. Смачна гуцульська кухня, оригінальний інтер'єр, затишок і гостинність, - це і багато іншого вас чекає в кращих закладах самого популярного гірськолижного курорту країни

Ресторани Буковеля

 Сьогодні Hotels24.ua представить вашій увазі підбірку з 5 ресторанів і кафе Буковеля, які варто відвідати, а також розповість про ціни в цих закладах.

1. Самогонна ресторація "Старий млин"

Багато ресторанів Буковеля можуть приємно здивувати неповторним оформленням будівлі. Серед них і самогонна ресторація "Старий млин", розташована в самому центрі курорту і побудована в формі величезного гриба. Інтер'єр закладу занурить в колоритну атмосферу Гуцульщини, створену безліччю елементів українського побуту. Усередині ресторану все зроблено з екологічно чистих матеріалів - старовинної цегли, дерева та каменю. Порадує цікава і оригінальна подача кулінарних шедеврів, багато з яких готують в печі на дровах.

Самогонна ресторація "Старий млин" Борщ в хлібі

 В меню - гуцульська та автентична українська кухня.

Особливості: 3 види самогону домашнього виробництва, оригінальний вигляд будівлі, мальовничі краєвиди з вікон.

Фірмові страви: борщ в хлібі, деруни з грибочками і м'ясом, тушковані голубці.

Ціни: середня вартість обіду на 1 людину - від 100-150 гривень.

2. Піцерія "Фелічіта"

Піцерія "Фелічіта" в Буковелі - це величезний асортимент піци з різними начинками, тонкою скоринкою, томатами та моцарелою. Її приготують в дров'яній печі на відкритому вогні прямо на ваших очах. Тут приємно зігрітися після захоплюючих гірськолижних розваг, ситно поїсти і випити чашку ароматної кави. У великій і просторій залі можна насолоджуватись мальовничими краєвидами на підйомники, які у вечірній час вражають красою блискучих вогнів. У теплі сезони вам запропонують розташуватися на літньому майданчику. Тут вмостившись на затишну плетені меблі, ви незабутньо відпочинете

Піцерія "Фелічіта" Пица

В меню - італійська кухня, піца.

Особливості: широкий вибір піци.

Фірмові страви: тірамісу, різотто, салати, паста.

Ціни: чай і порція лазаньї обійдеться приблизно в 100 гривень.

3. Ресторан "Занзібар"

Ресторани Буковеля - це не тільки унікальний національний колорит, це ще й безліч пропозицій для незабутніх романтичних вечорів. Саме за романтикою, естетичною насолодою і смачною фореллю поспішають до ресторану "Занзібар", розташований на території гірськолижного комплексу. Тут можна відпочити за столиком у невеликого мальовничого озера, вода якого просто кишить фореллю.

Ресторан "Занзібар" Форель

 В меню - європейська кухня, великий вибір вин світу.

Особливості: риба смажиться на розжареному вугіллі, за чим можуть спостерігати відвідувачі.

Фірмові страви: форель, страви на грилі.

Ціни: 100 грамів форелі від 50 гривень.

4. Паб-ресторан "Веселий гуцул"

Багато туристів, вибираючи ресторани Буковеля, бажають відпочити в колибі. Адже саме колиби є унікальними закладами, які можуть зробити перебування в горах по-справжньому колоритним і яскравим. У пабі-ресторані "Веселий гуцул", як в одній з найбільш популярних колиб курорту, ви потрапите в затишну домашню атмосферу, насолодитеся національним стилем в інтер'єрі та смачними кулінарними шедеврами, приготованими на мангалі.

Паб-ресторан "Веселий гуцул" Бограч

В меню - гуцульська, європейська кухня, авторська кухня, мангал-меню, великий асортимент коктейлів і пива.

Особливості: колоритний гуцульський інтер'єр, мангал.

Фірмові страви: бограч, грибна юшка, печінка з білими грибами.

Ціни: гарячі закуски - від 25 гривень, перші страви - від 25 гривень, гарячі страви - від 30-50 гривень, страви на мангалі - від 30 гривень за 100 грам.

5. Кормча "Фільварок"

Кормча "Фільварок" - це колоритні ресторани Буковеля, розташовані в різних куточках курорту, найчастіше поблизу підйомників. Дизайн їх має багато спільного - національний інтер'єр, який знайомить з самобутніми традиціями і звичаями Гуцульщини. Тут вас чекає душевна і гостинна атмосфера, виступи народних ансамблів, запальні пісні українського фольклору та смачні страви карпатської кухні.

 Кормча "Фільварок" Блюда в корчмі

В меню - українська національна кухня, гуцульські страви, дитяче меню.

Особливості: самообслуговування, доступні ціни.

Фірмові страви: вареники, деруни, галушки, фірмові закуски з м'яса і сала, шашлик, грибна юшка, фірмова горілка хреновуха.

Ціни: борщ - від 99 гривень, банош - від 99 гривень, вареники з м'ясом дикого кабана - від 115 гривень.

Бажаємо вам смачного, ситного і позитивного відпочинку в Буковелі!

Читайте також:

29.03.2017
Анна Полянская