Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Святий Миколай несе подарунки: святкові знижки на готелі в Карпатах

Святий Миколай несе подарунки: святкові знижки на готелі в Карпатах

Усі ми давно виросли з того віку, коли, прокидаючись вранці 19-го грудня, могли знайти під подушкою іграшки та солодощі від Святого Миколая. Але хто сказав, що минув час отримувати подарунки? Hotels24.ua робить все для того, щоб у наших клієнтів виник святковий настрій. Для вас ми дібрали кілька відмінних готелів, які надають знижки в півціни на номери у другій половині грудня. Тому ви маєте змогу прокинутися зимового ранку в чудовому номері, який обійшовся вам удвічі дешевше звичайного.

Святий Миколай несе подарунки: святкові знижки на готелі в Карпатах

Міні-готель "На пеньках"

Яремче, вул.Свободи, 345 

Міні-готель "На пеньках"

Прихильникам відпочинку в готелях з особливим дизайном безсумнівно сподобається цей міні-готель, який побудований з екологічно чистого зрубу ялини, і декорований в гуцульському стилі. З балконів садиби відкривається вид на гори і ліс, а на території є парковка, альтанки для відпочинку і дитячий майданчик.

У період з 1-го по 20-е грудня номер класу "стандарт" тут можна зняти за 310 (замість 620 грн), а дворівневий "люкс" за 420 (замість 840 грн). Поспішайте забронювати номер в цьому оплоті гуцульських традицій.

Міні-готель "На пеньках"

Гостинний двір "Затін"

Яремче, вул.Свободи, 386 а

Гостинний двір "Затін"

Цей готель знаходиться всього у 200 метрах від джерела цілющих мінеральних вод, тому тут часто зупиняються туристи, які бажають поліпшити своє здоров'я. Серед послуг, що надаються готелем: трансфер, організація кінних прогулянок, а в літній час катання на велосипедах і квадроциклах. На території готелю є сауна, а також їдальня, де гостей пригощають стравами традиційної української та гуцульської кухні.

 З 1-го по 25-е грудня в готелі діють знижки на двомісний номер, який можна забронювати за 500 грн за добу (замість 1000 грн).

Гостинний двір "Затін" 

Готель "Хеллі"

Трускавець, вул. Лисенка, 13 а

Готель "Хеллі"

Цей готель був побудований зовсім недавно, але тут відчувається особливий підхід до облаштування номерів, кожен з яких оформлений в теракотовій гамі і продуманий до дрібниць. Готель знаходиться на відстані 300 метрів від бювету мінеральних вод.

З 1-го по 25-е грудня двокімнатний номер класу "люкс" тут буде коштувати не 480, а 240 грн. Погодьтеся, ціна відмінна!

Готель "Хеллі"

Мотель "Трембіта"

Міжгір'я, вул. Хустська, 62 а

Мотель "Трембіта"

На території мотелю є сауна з контрастним басейном, ресторан, де подають страви української кухні, альтанки, парковка для автомобілів і дитячий майданчик. Є можливість організувати корпоративні заходи в конференц-залі. Всього за 200 метрів від мотелю знаходиться крісельний підйомник, який працює цілий рік.

Номер "двомісний економ" в період з 1-го по 20-е грудня вартує удвічі менше звичайного, а саме - 243 грн. А "двомісний стандарт" - 265 грн.

Мотель "Трембіта"

Міні-готель "Білий Едельвейс"

Драгобрат, полонина Драгобрат

Міні-готель "Білий Едельвейс"

Готель на 8 номерів розташований у центрі високогірного курорту України. Адміністрація організовує для вас прокат лижного спорядження або замовить трансфер. Їдальня при готелі може запропонувати гостям страви української, чеської та угорської кухні. На відстані 70-350 метрів розташовані відразу три підйомники. Бронювання в цьому готелі здійснюються для груп від 7 чоловік, тому він є відмінним варіантом для відпочинку великої компанії.

Двомісний номер з санвузлом на поверсі, в вартість якого включено сніданок, обійдеться вам в 288 грн (замість 576 грн) з 5-го по 20 грудня.

Міні-готель "Білий Едельвейс"


Якщо ви не збираєтеся найближчим часом обирати готелі в Карпатах для відпочинку, але не відмовилися б від проживання в одному з комфортабельних номерів зі знижкою - зазирніть до розділу "Готелі за півціни". Щоб переглянути готелі, які надають знижки на номери, досить вибрати дати і напрямок.

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
09.12.2016
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Святий Миколай несе подарунки: святкові знижки на готелі в Карпатах
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)