Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Кожна працююча людина з нетерпінням чекає відпустку, щоб відпочити від виснажливих робочих буднів, щоденного пересування в громадському транспорті і повсякденних клопотів. І от нарешті наступає цей довгоочікуваний день! Що ж робити? Hotels24.ua розкаже Вам про десять перевірених способів, як не зіпсувати власний відпочинок.

Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Щоб не потрапити в неприємну ситуацію під час відпустки, дотримуйтесь наших порад:

Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Фото взяте на сайті: lenta.ru

1. Обміркуйте власну відпустку заздалегідь!

Втомлена робочими обов’язками і проблемами, людина дуже часто приймає рішення зарання нічого не планувати і, відповідно, зовсім не готуватися до відпочинку. Це дуже велика помилка, яка може призвести до того, що ви даремно втратите дорогоцінні дні в пошуках компанії, хорошої путівки або гарячого туру в омріяне місце. Рекомендуємо спланувати відпустку, поїздку або відпочинок з друзями, коханою людиною, сім’єю заздалегідь.


2. Придбайте зарання квитки і забронюйте готель!

Якщо Ви вирішили відпочити на морі або в горах, варто заздалегідь купити тур, квитки, забронювати готельний номер. Головною перевагою попереднього резервування являється непогана економія коштів і можливість вибрати найкращі умови для проживання. Багато українських готелів пропонують знижки для тих, хто бажає забронювати житло заздалегідь. Ви можете потрапити на акції, вигідні бонусні пропозиції. Крім того, запропонований варіант досить зручний. Сидячи вдома або в офісі перед монітором комп'ютера, Ви зможете в спокійній обстановці вибрати найкраще місце для розміщення за вигідними цінами.

Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Фото взяте на сайті: delfin-cottage.com

3. Змініть звичну для вас обстановку!

Для повноцінного відпочинку психологи рекомендують поміняти оточуюче середовище. Ви не зможете в повній мірі відновити свій енергетичний баланс та сили на дивані, читаючи книги і дивлячись улюблені серіали. Для повноцінного відпочинку потрібні нові враження! Постарайтеся провести заслужену відпустку за межами міста. Найкращим рішенням стане подорож в гірську місцевість, на морське побережжя. Не залишайтесь на період відпустки в звичному для вас місці, змініть декорації!

4. Не займайтесь робочими справами під час відпустки!

Дуже часто, знаходячись на відпочинку, люди допускають величезну помилку — продовжують відповідати на ділові дзвінки, координувати дії підлеглих, вести переговори з партнерами по бізнесу, перевіряти документацію в планшетах. Через це, повернувшись на робоче місце, не відчувають себе задоволеними, повними сил, нових вражень і починають відлік днів до наступної відпустки.

5. Будьте обережними під час відпочинку на морі!

Всім відомо, що морський клімат сприятливо впливає на самопочуття людини, покращує стан її здоров’я. Солона вода, збагачена мінералами і мікроелементами, зміцніє імунітет, поліпшує структуру волосся і нігтів, укріплює м'язи, судини і шкіру, роблячи її еластичною. Але плавання в недозволених місцях може доставити масу неприємностей! Щоб травма або кишкова інфекція не зіпсували довгоочікуваної відпустки, намагайтеся уникати небезпечних місць, а також зон масового скупчення людей, віддавайте перевагу купанню в бухтах, на приватній території готелю, бази відпочинку, пансіонату або санаторію.

Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Фото взяте на сайті: basov.com.ua

6. Приймайте сонячні ванни дозовано!

Ні для кого не є секретом, що вітамін D корисний для шкіри і організму в цілому. Але знаходячись під спекотним сонцем, знайте міру! Не забувайте про головний убір і сонцезахисний крем. Якщо у вас алергія на ультрафіолет, намагайтесь більше перебувати в тіні.

7. Уникайте вживання пляжного фастфуду!

Морепродукти, кондитерські вироби з кремом дуже швидко псуються на сонці і можуть викликати отруєння. Щоб не провести відпустку в готельному номері або в лікарні, краще віддавати перевагу свіжим, добре вимитим фруктам.

Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів

Фото взяте на сайті: yana.kiev.ua

8. Не ризикуйте з гастрономічними експериментами!

В кожній країні є власна національна кухня. Під час туристичної подорожі захочеться скуштувати нові, незвичні для вас делікатеси. Якщо європейська їжа сприймається організмом як звична, то смачні азіатські, східні страви можуть викликати нетравлення шлунку, діарею і навіть блювоту.

9. Обов’язково мийте перед трапезою руки!

До прийому їжі людина встигає забруднити поверхню рук і начіпляти безліч мікробів, через які можна захворіти на відпочинку.

10. Вирушаючи в подорож, підготуйте заздалегідь аптечку з медикаментами, бинтом і пластиром!

Щоб хвороба не застала вас зненацька, покладіть в дорожню сумку парацетамол, аспірин, краплі від нежиті, льодяники від болю в горлі. Не завадять таблетки від розладу шлунка, знеболюючі, дезинфікуючі препарати.

Відпустка – це справжнє свято для пересічного громадянина! Щоб не відчути полегшення від того, що жах відпочинку закінчився і знову потрібно йти на роботу, її потрібно правильно спланувати! Не відмовляйте собі в задоволеннях!

 Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
19.08.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Як не зіпсувати власну відпустку? 10 перевірених способів
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)