Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Апарт-готель Twin Apart
Зараз 2 користувачі переглядають цей готель
До уваги гостей пропонується "Twin Apart" - сучасний апарт-готель розташований в Печерському районі, в 5 хвилинах ходьби до станції метро «Дружби Народів». Кожні апартаменти оформлені в сучасному стилі й укомплектовані всією необхідною побутовою технікою і комфортними меблями. Апарт готель "Twin Apart" ідеально підійде для цінителів життєвого простору і забезпечить відмінний відпочинок. За бажанням можлива організація трансферу за додаткову плату і за попередньою домовленістю. Поруч з апарт-готелем є невелика парковка, де гості можуть залишити особистий транспорт. До автовокзалу - 2,1 км, до найближчого метро Дружби народів - 600 м, до залізничного вокзалу - 6,2 км.

Оберіть дати проживання, щоб переглянути ціни і номери:
Готелі . Готель Стандартний.
Стандартний
2 місця
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: Номер категорії "Стандарт", оснащений великими зручними ліжками з ортопедичними матрацами, обіднім або письмовий столом і індивідуальним санвузлом. При необхідності надається праска і прасувальна дошка. Номер оформлений в сучасному дизайні і забезпечить приємний відпочинок кожного проживаючого.

Ванна кімната Душ, Фен, Туалетне приладдя, Туалет, Ванна кімната у номері, Кімнатні капці, Умивальник, Душова кабіна
Вигляд / Зовнішня територія Тераса, Вид на місто
Зручності у номері Електричний чайник, Сейф, Кондиціонер, Дзвінок "побудка" / Будильник, Холодильник, Робочий стіл, Опалення, Система клімат-контролю, Шафа / Гардероб, Вішак для одягу, Праска, Прасувальна дошка, Чайник
Мультимедіа та інтернет Телефон, Супутникове ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Готелі . Готель Апартаменти студіо.
Апартаменти студіо
2 місця
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: Апартаменти "Студіо" площею 35 кв. м.,оснащені великим зручним ліжком з ортопедичним матрацом, обіднім або письмовий столом і індивідуальним санвузлом. При необхідності надається праска і прасувальна дошка. Номер оформлений в сучасному дизайні і забезпечить приємний відпочинок кожного проживаючого. За необхідності можливе доставлення додаткового місця.

Ванна кімната Душ, Фен, Туалетне приладдя, Ванна кімната у номері, Кімнатні капці, Умивальник, Душова кабіна
Вигляд / Зовнішня територія Тераса, Вид на місто
Зручності у номері Електричний чайник, Сейф, Кондиціонер, Дзвінок "побудка" / Будильник, Холодильник, Мікрохвильовка, Опалення, Кухня в номері, Система клімат-контролю, Газова / Електрична плита, Кухонне приладдя, Шафа / Гардероб, Вішак для одягу, Праска, Прасувальна дошка, Чайник, Обідня зона
Мультимедіа та інтернет Телефон, Супутникове ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Готелі . Готель Апартаменти з однією спальнею.
Апартаменти з однією спальнею
4 місця
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: Апартаменти "Студіо" площею 54 кв. м., які оснащені великим зручним двоспальним ліжком з ортопедичним матрацом і розкладним диваном, обіднім або письмовий столом і індивідуальним санвузлом. При необхідності надаються праска і прасувальна дошка. Номер оформлений в сучасному дизайні і забезпечить приємний відпочинок кожного проживаючого. За необхідності можливе доставлення додаткового місця.

Ванна кімната Душ, Ванна, Фен, Туалетне приладдя, Туалет, Ванна кімната у номері, Кімнатні капці, Умивальник, Душова кабіна
Вигляд / Зовнішня територія Балкон, Вид на місто
Зручності у номері Електричний чайник, Сейф, Кондиціонер, Дзвінок "побудка" / Будильник, Холодильник, Гостьовий куточок, Мікрохвильовка, Посудомийна машина, Опалення, Кухня в номері, Газова / Електрична плита, Кухонне приладдя, Шафа / Гардероб, Вішак для одягу, Праска, Прасувальна дошка, Окремий вхід до номеру, Чайник, Обідня зона
Мультимедіа та інтернет Телефон, Супутникове ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Готелі . Готель Апартаменти з двома спальнями.
Апартаменти з двома спальнями
6 6 місць
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: Трикімнатні апартаменти "Студіо" площею 65 кв. м, оснащені великими зручними ліжками з ортопедичними матрацами та розкладним диваном, обіднім або письмовий столом і індивідуальним санузлом. При необхідності надаються праска і прасувальна дошка. Номер оформлений в сучасному дизайні і забезпечить приємний відпочинок кожного проживаючого. За необхідності можливе доставлення додаткового місця.

Ванна кімната Ванна, Фен, Туалетне приладдя, Туалет, Ванна кімната у номері, Кімнатні капці
Вигляд / Зовнішня територія Вид на місто
Зручності у номері Електричний чайник, Сейф, Кондиціонер, Холодильник, Робочий стіл, Гостьовий куточок, Мікрохвильовка, Посудомийна машина, Опалення, Кухня в номері, Система клімат-контролю, Кухонне приладдя, Шафа / Гардероб, Вішак для одягу, Праска, Чайник, Обідня зона
Мультимедіа та інтернет Телефон, Супутникове ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Дізнатися ціну

Залиште свій номер телефону і ми уточнимо для вас інформацію протягом 20 хвилин

Безкоштовне бронювання готелю
Київ, бул. Дружби Народів, 14-16
Загальна оцінка готелю: Бали за критеріями: Категорії гостей:
9.7
На основі 3 відгуків
Всі відгуки написані відвідувачами нашого сайту після проживання в апарт-готель Twin Apart
  • 'Комфорт'
  • 'Персонал'
  • 'Послуги'
  • 'Ціна/якість'
  • 'Чистота'
  • 9.7
  • 10
  • 9.3
  • 10
  • 9.3

Апарт-готель Twin Apart, Київ: фото, ціни, відгуки
Апарт-готель Twin Apart
бул. Дружби Народів, 14-16 Київ 067 510-15-04
9.6
Александрия
Родини з маленькими дітьми 11 травня 2016
Комфорт Персонал Послуги Ціна/якість Чистота
10 10 9 10 9
Очень долго выбирала где бы остановиться семье с детьми. Остановила свой выбор на данном отеле! На ресепшене администратор Наталья нас встретила радушно, все быстро оформила, помогла донести вещи.Поселили на 3 этаже. Попасть в номер можно было и со стороны ресепшена и с подъезда дома к лифту. Вид самого дома впечатляет! есть детская площадка, очень уютно. К отелю добраться проще по навигатору иначе заблудитесь. Вид из нашего номера плохой, так как под окнами находятся гаражи и какие-то заброшенные старые машины. Итак по порядку: местонахождение отеля просто класс-куда бы вы не собрались, на экскурсию или в торговые центры, очень удобно и быстро можно добраться в любую точку, очень близко (3 минуты) расположен супермаркет - в котором есть все!!! Номер: отличный, из мебели все что нужно, все новое, постель чистая , полотенца чистые, уборка номера ежедневно, смена полотенец ежедневно, отлично то, что уходя из номер, можно попросить поставить номер на сигнализацию. Ванная комната большая, минус только напор воды и литраж бойлера, на троих не хватало. Уборка на 4+ из 5 баллов. Телевизор показывал отлично. Наличие кухонных предметов, сковородка, чашки, вилки, посудомойка очень удобно!Номера звукоизолированные, соседей не слышно. Буду советовать друзьям!!!! Очень и очень удобное расположение!!!!! В общем молодцы!!!!! Мы довольны остались поездкой - вернемся еще!!!!
Апарт-готель Twin Apart, Київ: фото, ціни, відгуки
Апарт-готель Twin Apart
бул. Дружби Народів, 14-16 Київ 067 510-15-04
9.4
Юлия
9 квітня 2016
Комфорт Персонал Послуги Ціна/якість Чистота
9 10 9 10 9
Удобное месторасположение, вежливый персонал . Я бы рекомендовала друзьям 👍🏾
Апарт-готель Twin Apart, Київ: фото, ціни, відгуки
Апарт-готель Twin Apart
бул. Дружби Народів, 14-16 Київ 067 510-15-04
10
Оксана
Родини з дорослими дітьми 26 лютого 2016
Комфорт Персонал Послуги Ціна/якість Чистота
10 10 10 10 10
Дуже охайно. Є все необхідне для проживання на декілька днів: посудомийка, мікрохвильовка та необхідні кухонні прибори. Так як проживати з дітьми це дуже зручно. Кімнати великі , просторі, чиста постіль. Бронювала без передрплати.
  • Послуги в готелі

    Загальні
    Інтернет, Конференц-зала, Автостоянка, Пральня, Обслуговування номерів, Трансфер в/з аеропорту

    Кількість номерів у готелі: 18

  • Порядок проживання у готелі

    Дані правила проживання в готелі є загальними і можуть змінюватись у залежності від типу номеру. Будь ласка, перевірте опис Вашого номеру.
    Реєстрація
    Реєстрація заїзду: з 14:00 - 15:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 12:00 - 13:00 годин.
    Час роботи стійки реєстрації
    цілодобово
    Розміщення дітей та надання додаткових ліжок
    При розміщенні всіх дітей молодших 12 років на наявних ліжках не стягується жодної оплати. При розміщенні дитини віком до 2 років на дитячому ліжечку стягується одноразова оплата в розмірі 200 грн. При розміщенні всіх дітей старшого віку або дорослих на додаткових ліжках стягується додаткова вартість. Максимальна кількість додаткових ліжок - одне. Додаткові ліжка і дитячі ліжечка надаються за запитом. Додаткові послуги не включаються автоматично в загальну вартість і оплачуються окремо.
  • Інформація про харчування

    У готелі готують смачні домашні українські сніданки. Вартість 130 грн / з чол.
  • Відстань до об'єкта:
    Центр міста Центр міста ~ 4.3км
    Автовокзали центральный ~ 2.1км
    Метро Дружба народов ~ 600м
  • Інформація про проїзд

    Готель Twin Apart знаходиться в 5 хв. ходьби до станції метро "Дружби народів". Супермаркет Novus в 2-х хв. ходьби. Через 2 автобусні зупинки Ви зможете дістатися до монумента Батьківщини-матері, Центрального ботанічного саду ім. Гришко та Видубицького чоловічого монастиря. Торгово-розважальний центр Ocean Plaza в 10 хвилинах пішки від готелю. За 10 хв. їзди, на метро або автобусі Ви зможете дістатися до Бессарабської площі, вулиці Хрещатик. Різні ресторани і кафе в 200 метрів. За 20 хв. їзди можливо дістатися до аеропорту "Жуляни" або центрального залізничного вокзалу.
  • Поширені запитання

    ⏰ О котрій в апарт-готель Twin Apart заїзд і виїзд?
    Реєстрація заїзду: з 14:00 - 15:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 12:00 - 13:00 годин.
    Більше інформації про Апарт-готель Twin Apart.
    🏨 Скільки в апарт-готель Twin Apart номерів?
    Всього в апарт-готель Twin Apart 18 номерів.
    Щоб дізнатися більше про номери та їх наявність, виберіть дати поїздки на сайті.
    🍳 Які послуги надає Апарт-готель Twin Apart?
    Гостям апарт-готелю Twin Apart доступні наступні послуги (можуть потребувати додаткової оплати):
    • Інтернет
    • Конференц-зала
    • Автостоянка
    • Пральня
    • Обслуговування номерів
    • Трансфер в/з аеропорту
    💵 Скільки коштує проживання в апарт-готель Twin Apart?
    Ціни на номери в апарт-готель Twin Apart починаються від 2000 грн. Щоб подивитися точні ціни, введіть дати поїздки на сайті Hotels24.ua.
    🛏️ Які номери можна забронювати в апарт-готель Twin Apart?
    В апарт-готель Twin Apart можна забронювати:
    • Стандартний
    • Апартаменти студіо
    • Апартаменти з однією спальнею
    • Апартаменти з двома спальнями
Показати карту
Готелі біля об'єктів
Вокзали
Аеропорти
Райони міста
Станції метро
Визначні місця
Різне