Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Не Буковелем єдиним: недорогі гірськолижні курорти Карпат (частина 2)

Не Буковелем єдиним: недорогі гірськолижні курорти Карпат (частина 2)

Hotels24.ua продовжує знайомити читачів з недорогими гірськолижними курортами, де можливо неперевершено провести час, а також пропонує найкращі варіанти проживання.

Не лише Буковелем єдиним: недорогі гірськолижні курорти Карпат

Де зупинитися гостям гірськолижного курорту Драгобрат: чотири найкращі варіанти

1. Міні-готель «У Роберта»

Комфортні умови проживання, по прийнятній ціні, пропонує туристам міні-готель «У Роберта», розташований у підніжжя гірського масиву Драгобрат.

Номерний фонд готелю представлений тринадцятьма двомісними, тримісними, чотиримісними кімнатами з усіма зручностями, з вікон яких відкривається чудовий краєвид.

На території готелю працює кафе, є автостоянка. До найближчого підйомника «Вершини Карпат» відстань становить двісті метрів.

Адреса: Драгобрат, урочище Драгобрат.

2. Приватна садиба «Ялинка»

На території гірськолижного курорту Драгобрат знаходиться чотириповерхова приватна садиба «Ялинка», побудована з деревини.

 

Гостям пропонують заселитися в двомісні, тримісні, чотиримісні номери, обладнані односпальними, двоспальними ліжками, тумбами, вішалкою для одежі, в вартість яких входить харчування двічі на день.

В кімнатах є телевізори. Номери категорій «стандарт», «люкс» мають індивідуальний санвузол з душовою кабіною.

Постояльці зможуть користуватися сауною, розташованою на першому поверсі, відмінно проводити час в більярдній. На другому поверсі готелю є кухня-їдальня з каміном.Для зберігання лиж передбачена окрема кімната. В садибі можна взяти напрокат гірськолижне спорядження, скористатися мангалом, залишити автомобіль на спеціально облаштованій стоянці.

Найближчий гірськолижний підйомник «Цибеленко» віддалений від котеджу «Ялинка» на відстані двадцяти п’яти метрів. До селища Ясіня відрізок щляху становить чотирнадцять кілометрів.

Адреса: Драгобрат, полонина Драгобрат

 

 3. Готель «Марина»

Готель «Марина» знаходиться на території гірськолижного курорту Драгобрат. Від найближчого підйомника під № 2 його відокремлює всього десять метрів.

П’ятиповерховий корпус готелю може розмістити вісімдесят чоловік. Тут нараховуються тридцять одна кімната. Двомісні, тримісні, чотиримісні номери оббиті деревом, укомплектовані зручними меблями. В кімнатах є санвузол і душова кабіна. Гаряча і холодна вода подаються безперервно, протягом доби.

Постояльці зможуть дивитися телевізор, користуватися безкоштовним Wi-Fi, по бажанню - дворазово харчуватися, замовити послуги пральні, користуватися мангалом. Гостям пропонують взяти напрокат гірськолижне спорядження. Для авто передбачена парковка. Скуштувати страви румунської, угорської кухні можна в ресторані.

Адреса: Драгобрат, курорт Драгобрат

4.  Міні-готель «Плай»

Міні-готель «Плай» знаходиться на території гірськолижного курорту Драгобрат.

 

Туристи зможуть обрати для проживання двомісні, тримісні номери зі зручностями в кімнатах або на блоці. В номерах знаходяться односпальні, двоспальні ліжка, тумби, вішалки для одежі і телевізори. В котеджі можна самостійно готувати їжу на, обладнаній всім необхідним, кухні, або замовити харчування. Їдальня оснащена каміном.

Постояльцям пропонують пограти в більярд і настільний теніс, відвідати сауну з басейном. На відстані семидесяти метрів від готелю функціонує підйомник «Карпатська Чайка». Від будівлі до підйомника туристичного комплексу «Драгобрат» відрізок шляху становить п’ятсот метрів, а до підйомника під назвою «Вершина Карпат» слід подолати п’ятсот метрів.

Адреса: Драгобрат

 7. Гірськолижний курорт Славське

Де недорого відпочити в Карпатах? — звісно ж, на гірськолижному курорті Славському. Він приваблює як лижників-новачків, так і досвідчених спортсменів.

Фото взяте з сайту: sadyba.zaua.com

Курорт розкинувся в долині річки Опір, в оточенні гірських масивів — Горгани і Бескиди. На відстані дввадцяти кілометрів від туристичного комплексу знаходиться населений пункт Сколе. Поблизу Славського, на висоті одна тисяча двісті тридцять шість метрів, височіє гора Довбушанка, а також неподалік можна побачити гору Тростян. Її висота становить одну тисячу двісті тридцять п’ять метрів над рівнем моря. Далі красуються гори - Клива, Ільза й Менчела.

Лижні траси для професіоналів облаштовані на схилах гори Тростян. Лижники, сноубордисти для катання також обирають гору Погар. На ній функціонує крісельний підйомник, розрахований на два місця. Для туристів, які ще невпевнено стоять на лижах, найкраще підходять пологі схили гори під назвою Кремінь. В населеному пункті Славське сніг випадає досить рано і тримається тривалий період – з листопада по травень.

Гірськолижний курорт Славське

Фото взяте з сайту: vv-hotel.com

Як дістатися: туристи можуть обрати потяг, котрий прямує зі Львова до Ужгорода. Приміська електричка щодня відправляється з Головного і Приміського вокзалів. Вийти потрібно на станції під назвою «Славсько». Доїхати також можливо на одному з рейсових автобусів, які зупиняються біля Головного вокзалу. Вони курсують в напрямку Львів — Славське чи Стрий — Славське. Від Львова до селища відрізок шляху становить сто тридцять п’ять кілометрів.

Де зупинитися гостям гірськолижного курорту Славське: чотири найкращі варіанти

 1. Приватна садиба «Кукулька»

Комфортний відпочинок у Славському буде гарантовано, якщо Ви забронюєте номер «покращений стандарт» в приватній садибі «Кукулька».

Готель представляє собою. чотириповерховий котедж європейського рівня, який нараховує вісім кімнат с індивідуальними санвузлами і безкоштовним доступом до інтернету, кабельним телебаченням.

В садибі можуть розміститися двадцять п’ять гостей. На першому поверсі готелю знаходиться хол-їдальня з камінною зоною і телевізором. Тут можна поспівати караоке. На території готелю є мангал. На відстані двісті метрів від садиби «Кукулька» працює підйомник «Політех». Відрізок шляху до Тростяна становить чотири кілометри, до Захар Беркута — сім кілометрів, до Погару — два кілометри.

Адреса: Славське, вулиця Бойківська, будинок 6

 2. Готель «Терем»

Готель «Терем» розташований на відстані п’ятнадцяти метрів від власного гірськолижного підйомника.

Туристам пропонують заселитися в номери категорій «економ», «стандарт» (дабл і твин), «напівлюкс» і «люкс». Кімнати характеризується елегантним інтер’єром, з їх вікон відкривається гарний вид на гірські схили.

Гості готелю зможуть:

  • дивитися супутникове телебачення;
  • приємно проводити час в сауні;
  • відвідувати ресторан, в якому готують страви української та європейської кухні;
  • грати в більярд і настільний теніс;
  • готувати барбекю.

В зонах загального користування є доступ до безкоштовного Wi-Fi. На відстані п’яти кілометрів від готелю «Терем» функціонує гірськолижний підйомник «Тростян». Можна замовити трансфер до або із міжнародного аеропорту Льва.

Адреса: Славське, вулиця Устияновича, будинок 155а

 3. Приватна садиба «У Коваля»

В центральній частині селища Славське, на відстані півтора кілометри від найближчого підйомника «Погар», двох кілометрів від «Політехніка» знаходиться триповерхова, затишна приватна садиба «У Коваля».

На першому поверсі готелю розміщений хол, кухня, обладнана необхідною побутовою технікою і посудом, кімната відпочинку з телевізором, санвузол. Гості можуть заселитися в номери – «стандарт» двомісний, «люкс» сімейний з балконом.

Приватна садиба «У Коваля»

В готелі є доступ до безкоштовного Wi-Fi, можна користуватися автопарковкою і мангалом, брати напрокат гірськолижне спорядження. Туристи, необхідностіі, можуть замовити трансфер. Відрізок шляху до Захар Беркуту становить шість кілометрів.

Адреса: Славське, вулиця Архангельського, будинок 9а

4. Котедж «Ехо Тростяна»

Якщо Ви вирушили на гірськолижний курорт Славське сім’єю або великою компанією, оберіть для проживання котедж «Ехо Тростяна», розташований в самому центрі населеного пункту, неподалік від крісельної дороги, яка веде на гору Тростян. До її гірськолижного підйомника  відстань становить пятсот метрів.

  Котедж «Ехо Тростяна»

Двоповерховий котедж обладнаний невеличкою кухнею, санвузлом з душовою кабінкою, вітальнею. Для автомобілів передбачена стоянка. Всього в котеджі нараховується п’ять кімнат.

Гості зможуть користуватися праскою і феном, матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi. На території готелю є мангал, сауна. Можна взяти напрокат гірськолижне спорядження, замовити трансфер.

Адреса: Славське, вулиця Волошина, будинок 17

 

Як бачимо, в українських Карпатах є місця для відпочинку на будь-який смак і бюджет! Переважна більшість із них характеризується демократичними розцінками. Сподіваємося, що наш путівник по недорогим гірськолижним курортам, допоможе зробити правильний вибір і провести відмінно час! Відпустка в чудових Карпатах обов'язково закарбується в Вашій пам’яті, подарує незабутні моменти і яскраві враження! Перед тим як вирушити в подорож до колоритного, живописного куточка України, не забутьте забронювати готель з хорошими умовами проживання!

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
21.11.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Не Буковелем єдиним: недорогі гірськолижні курорти Карпат (частина 2)
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(2.5 бали з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)