Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі з критим басейном в Карпатах

Готелі з критим басейном в Карпатах

До планування довгоочікуваної відпустки слід підходити грунтовно. Далеко не всі українці прагнуть провести шматочок літа на морському узбережжі. Чималий процент людей віддає перевагу відпочинку не на, переповнених туристами, пляжах під променями пекучого сонця, а в екологічно чистих Карпатах. Якщо Ви вирішили відмінно провести час в оточенні величних гір, на лоні дивовижної природи, ознайомтесь з п'ятьма найкращими готелями з критим басейном в Карпатах від Hotels24.

Готелі з критим басейном в Карпатах

 Відпочинок в Карпатах влітку: його головні переваги

Відпочинок в Карпатах влітку

Фото взяте на сайті: yandex.kz

У деяких туристів Карпати асоціюються лише з гірськолижним відпочинком. Але марно, оскільки відпочинок в горах спекотним літом являється не менш цікавим і різноманітним. 

Відпустка в Карпатах влітку – це справжній рай для тих людей, котрі прагнуть відпочити від шуму мегаполісу, міської метушні, подихати, на повні груди, чистим, наповненим хвоєю, повітрям, оздоровитися, насолодитися тишею, незайманою цивілізацією, природою.

Відпочинок в Карпатах влітку

Фото взяте на сайті: sputnik.ck.

Неймовірно гарні гірські масиви, вкриті віковими ялинами та соснами, зелені полонини, що нагадують альпійські луки, бурхливі водоспади, стрімкі річки, дзвінкі струмки та загадкові озера – все це обов'язково слід побачити на власні очі!

Окрім природних красот, гірський регіон приваблює туристів цікавими пам'ятками, що представляють собою велику культурно-історичну цінність – середньовічними замками і палацами, культовими спорудами та музеями.

Приїхавши до Карпат літом, туристи зможуть ознайомитися з гуцульским колоритом, унікальною технологією виробництва справжнього твердого сиру. Відпочивальникам запропонують:

  • продегустувати місцеві вина;
  • побувати на ярмарках;
  • придбати унікальні подарунки рідним, друзям на сувенірних ринках;
  • покататися на велосипеді, квадроциклі;
  • відправитися в похід у гори;
  • вирушити до бурхливих водоспадів;
  • покупатися в гірських озерах, ріках;
  • позбирати ягоди, гриби;
  • зайнятися риболовлею на форель.

Також в регіоні передбачено безліч розваг для екстремалів – парапланеризм, рафтинг на стрімких, гірських річках, дайвінг на рукотворному озері «Молодості» в Буковелі та інші.

Відпочинок в Карпатах влітку

Фото взяте на сайті: yandex.kz

Практично в кожному населеному пункті карпатського регіону є готелі, гостинні двори, приватні садиби, міні-готелі, туристичні комплекси, приватний сектор, пансіонати, бази відпочинку, санаторії, готельно-ресторанні комплекси, апарт-готелі, парк-готелі, спа-готелі, бутік-готелі, шале, мотелі та хостели, котрі працюють влітку.

Слід відзначити, що відпочинок в Карпатах влітку більш доступний, ніж в зимову пору року. Будь-який готель, база відпочинку тощо в Карпатах люб'язно запропонують туристам, на їх вибір, декілька варіантів розміщення за цілком доступними цінами. Щоб трапезувати і милуватися чудовими карпатськими пейзажами, варто зупинити вибір на готелі з літньою терасою, з якої відкривається вид на величні, вкриті сторічними насадженнями дерев, гори.

Вартість літнього відпочинку в Карпатах набагато нижча, ніж взимку (особливо ціни зростають з настанням гірськолижного сезону). Тому багато людей не упускають можливість недорого, в комфортних умовах, відпочити на лоні дивовижної карпатської природи в спекотну пору року.

З харчуванням також у туристів не виникне жодних проблем. Як правило, на території кожного готелю, пансіонату, бази відпочинку і т.д. Карпат працює власний ресторан або кафе, де готують смачні та ситні страви домашньої української, європейської кухні. Можно замовити двохразове, трьохразове харчування у господарів садиби, готувати їжу самостійно, на укомплектованій, необхідною технікою, посудом, меблями, кухні, або відвідувати колиби, їдальні обраного населеного пункту.

Карпати сьогодні радують відпочивальників високим, європейським рівнем сервісу, різноманітними варіантами житла з сауною, банею, спа-центром, тренажерним залом, чанами тощо на будь-який смак та гаманець. Особливою популярністю влітку у туристів користуються готелі з басейном у Карпатах. Пропонуємо Вашій увазі п'ять найкращих.

Готелі в Карпатах з критим басейном

Готелі в Карпатах з критим басейном

 

1. Готель «Байка»

Готель «Байка»

Туристичний комплекс «Байка» знаходиться в місті Косів на Івано-Франківщині. В готелі налічується тридцять номерів, є столова з каміном, конференц-зал, в якому може розміститися шістдесят осіб. Туристам пропонують заселитися в номери категорій «напівлюкс» та «люкс» (однокімнатний, двокімнатний), орендувати сімейний котедж (у вартість проживання входять сніданки).

Гості зможуть плавати в критому басейні, відвідувати бар, сауну та тренажерний зал, грати в більярд і теніс, ловити рибу. На території готелю є пральня, облаштовано ігровий майданчик для дітлахів.

Смачні страви української (гуцульської) та європейської кухні пропонує відпочивальникам ресторан «Байка» , що працює в туристичному комплексі. Від готелю до косівського бугельного витягу, зведеного на горі Михалкова, відрізок шляху становить два кілометри. Постояльці, при потребі, можуть замовити трансфер в аеропорт або з аеропорту.

Адреса: Косів, вулиця Над Гуком, буд. 150

2. Вілла Milli & Jon

 Вілла Milli & Jon

Вілла Milli & Jon розташована неподалік від центру Буковелю, на відстані вісімсот метрів від головних підйомників. В готелі нараховується двадцять дев'ять затишних номерів категорій «стандарт», «стандарт мансардний», «стандарт мандсардний покращений», «напівлюкс», «люкс», «люкс покращений».

Постояльці зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, мангалом, приладдям для барбекю, харчуватися в ресторані української та європейської кухні, відвідувати баню та купатися в плавальному басейні критого типу.

На території вілли відведено місце для пікніка, облаштовано автостоянку. Гості можуть, при потребі, скористатися послугами трансферу

Адреса: Буковель, с. Поляниця, урочище Вишня

3. Готель «Цвіт папороті»

 Готель «Цвіт папороті»

Серед готелів в Карпатах з басейном (ціни в них на проживання в повній мірі відповідають сервісу) слід виділити «Цвіт папороті».

Готель знаходиться в Яремче, на відстані трьох кілометрів від  бугельного підйомника «Багрівець», в оточенні, вкритих лісами, гір, неподалік від річки Прут.

В ньому є конференц-зал, розрахований на двадцять п'ять чоловік, нараховується двадцять номерів категорій – «класичний Твін», «класичний Дабл», «люкс двокімнатний», «люкс-преміум», «апартаменти трикімнатні».

Постояльці, заселившись в готель, отримують можливість користуватися безкоштовним інтернетом, автостоянкою, замовляти в аеропорт трансфер, плавати в басейні критого типу, відвідувати сауну та масажиста, грати в більярд. Для маленьких туристів на території готелю облаштовано ігровий майданчик.

Адреса: Яремче, вулиця Підскельна, будииок 10

4. Готель Diamond

 Готель Diamond

Чотиризірковий готель Diamond побудовано в Буковелі, на відстані двох кілометрів від підйомників. В Diamond нараховується п'ятдесят три двомісні, тримісні, чотиримісні номери категорій «стандарт» з одним великим або роздільними ліжками, «люкс», в тому числі для молодят. Є номери для людей, котрі не палять.

В готелі передбачено щоденне прибирання. Є конференц-зал, пральня, сауна з басейном, баня, дитяча кімната, басейни критого та відкритого типу (з шезлонгами).

Автомобіль гості зможуть залишити на автостоянці, яка перебуває під охороною. На території готелю облаштовано ігровий майданчик для дітлахів, працює бар, кав'ярня.

Гості зможуть харчуватися в ресторані, в якому професійний шеф-кухар готує страви справжньої гуцульської кухні. Є можливість організувати трансфер з аеропорту або в аеропорт, скористатися послугами прасування одягу, мангалом, приладдям для барбекю, замовити доставку сніданків, напоїв та їжі в кімнату.

Адреса: Буковель, вулиця Стаїще, 377

5. Готель «Ведмежий Двір»

  Готель «Ведмежий Двір»

Чудовий літній відпочинок буде гарантовано, якщо Ви зупинитесь в готелі «Ведмежий Двір», що розташований в оточенні сосен в селищі Поляниця. Від готелю до водної артерії Прут відстань становить два кілометри.

Сучасний готельний комплекс містить три корпуси. Всього в готелі нараховується двадцять шість двомісних, тримісних, чотиримісних номерів, з вікон яких відкривається дивовижна панорама на гори. Можна обрати номер категорії «економ», «стандарт покращений», «напівлюкс», «люкс».

Кімнати оформлені в світлих кольорах, укомплектовані меблями з деревини, телевізорами, по яким транслюється супутникове телебачення. Всі вони мають власні ванні кімнати, деякі – балкони.

В кожному номері є доступ до безкоштовного безпровідного інтернету. Постояльці зможуть харчуватися в ресторані української кухні, котрий працює на території готельного комплексу.

В готелі передбачено два басейни – критого та відкритого типу (з шезлонгами поряд), є більярдна, дитяча кімната. На території комплексу знаходиться водойма, облаштовано автостоянку. Гості зможуть скористатися послугами пральні, замовити, при необхідності, трансфер з залізничної станції або автовокзалу. Відрізок шляху від «Ведмежий Двір» до найближчого підйомника Буковелю становить п'ять кілометрів.

Адреса: Буковель, селище Поляниця, вулиця Карпатська 1/1


Літо в українських Карпатах, в одному з готелів з басейном критого типу, в оточенні, нетронутої цивілізацією природи, залишить у пам'яті туриста найяскравіші спогади на все життя!


Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
22.06.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі з критим басейном в Карпатах
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)