Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди поїхати з дітьми на осінні канікули: ТОП – 5 напрямків

Куди поїхати з дітьми на осінні канікули: ТОП – 5 напрямків

Багато батьків замислюються над тим, куди поїхати з дітьми на осінні канікули. Одні родини обирають море за кордоном, інші – шукають цікаві екскурсії в межах України. Сьогодні Hotels24 вирішив запропонувати 5 напрямків відпочинку з дітьми на осінні канікули.

Куди поїхати з дітьми на осінні канікули: ТОП - 4 напрямки

1. Поїздка на море за кордон: в Єгипет, ОАЕ, Туніс

Поїздка на море за кордон

З дитиною на осінні канікули можна полетіти по гарячому туру в Єгипет, ОАЕ, Туніс. В країнах, в золоту пору року, дуже тепло, на відміну від України, де дні стають все коротшими, холоднішими і час від часу дощить.

Єгипет

Відпочинок з дітьми в Єгипті

Восени в арабській країні хоча і пекуче сонце, але кліматичні умови досить м'які та комфортні для відпочинку з малечею. У жовтні стовпчик термометру показує температуру +28 градусів. У листопаді в Єгипті стає ще тепліше. На сонці температура піднімається до +32 градусів, а вода в Червоному морі прогрівається до +26 градусів по Цельсію. На березі Середземного моря, в Асуані, не так спекотно, ніж на узбережжі Червоного моря.

Жовтень, листопад – ідеальний час для відпочинку з дітлахами, але слід враховувати один нюанс – в золоту пору ціни на тури в Єгипет повзуть вгору. Щоб полетіти за невеликі гроші, тебе «ловити» гарячі тури.

Курорти екзотичного Єгипту приваблюють туристів з дітьми:

  • недовгим, порівняно дешевим авіаперельотом;
  • відсутністю візових формальностей;
  • комфортним пляжним відпочинком;
  • чистим, завжди теплим, багатим на коралові рифи, морем;
  • чудовими готелями з російськомовним обслуговуючим персоналом, доступною ціною проживання та непоганим рівнем сервісу.

Для дітей в зонах відпочинку, готелях сімейного типу передбачено безліч розваг, в тому числі катання на водних гірках, ігри з аніматорами, шоу та конкурси. Також в Єгипті працюють великі аквапарки (наприклад, «Джангл», «Титанік», «Синдбад»), в яких чудово проводить час малеча в супроводі дорослих. В країні також можна покататися на верблюді.

Відпочинок з дітьми в Єгипті

Найкращі для сімейного відпочинку з дітьми єгипетські готелі зосереджені в Шарм-ель-Шейху і Хургаді, а також на курортах Таба і Марса Алам.

Великою популярністю серед туристів, які їдуть відпочивати з малечею, є Хургада. Курорт славиться, сприятливими для відпочинку, кліматичними умовами, доглянутими піщаними пляжами. В морі відсутні підводні рифи та каміння, об яке дитина може поранитися.

Де зупинитися: туристів приймають

Купити тур в Єгипет можна тут

ОАЕ

Відпочинок з дітьми в ОАЕ

Погода в ОАЕ восени сприяє відпочинку на пляжі біля моря. Температура води в країні не опускається нижче відмітки + 20 градусів по Цельсію. В осінню пору року в Еміратах відсутня виснажлива спека, така, яка спостерігається влітку. Тут комфортно відпочивати з дітьми.

Осінь в ОАЕ – це безхмарне небо, чисті пляжі, вкриті білосніжнім та золотистим піском з пологим входом в теплі води Перської затоки.

В Дубаї з дітьми можна відвідати:

  • аквапарки Wild Wadi в Дубаї та Aquaventure;
  • дельфінарій Dolphin Bay та музей підводного світу The Lost Chambers;
  • «Місто дітей» (Children's City) та «Криксайд парк» (Creekside park);
  • парк атракціонів Wonderland тощо.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Дубаї

Купити тур в ОАЕ можна тут

Туніс

Відпочинок з дітьми в Тунісі

На осінні канікули з дитиною можна поїхати до Тунісу – країни з неймовірно гарною природою, чистими піщаними пляжами, прозорим Середземним морем з пологим входом у море.

В перший осінній місяць температура повітря в Тунісі становить +32 +35 градусів, а середня температура води тримається на позначці +27 градусів по Цельсію. В жовтні стає трохи прохолодніше, але погодні умови залишаються досить комфортними для відпочинку з дитиною на пляжі.

Щоб восени купатися в солоній водичці та засмагати на шезлонгах біля моря, краще обрати острів Джерба. Тут завжди тепліше, а курортний сезон триває трохи довше, ніж на материковій частині.

В Тунісі з малечею можна чудово провести час в аквапарку Aqua Palace (Сус), в парку розваг Carthage Land, що приймає відвідувачів на курорті Хамамет.

Де зупинитися: туристів приймають

Купити тур в Туніс можна тут

2. Екскурсія до замків Закарпаття: Середнянського, Паланок, Сент-Міклош, графів Шенборнів

Екскурсія до замків Закарпаття

На осінні канікули можна вирушити в екскурсію найкращими замками закарпатського краю. Всього в області нараховується дванадцять будівель та руїн, що залишилися від середньовічних палаців. Замки є цінними архітектурними пам’ятками та вважаються справжньою гордістю місцевих жителів. Звісно ж, оглянути всі не вдасться, але можна поїхати до найпопулярніших.

Середнянський замок

Середнянський замок

Середнянський замок знаходиться в селищі Середнє. Він свого часу виконував роль східного форпосту тамплієрів. Орден лицарів-ченців заклав камінь будівлі в XII сторіччі. Це єдиний замок Закарпаття, в якому прослідковуються риси романського стилю. Середнянську фортецю утворює чотирикутна вежа-донжон. Вона має двадцяти метрову висоту. Товщина стін замку становить 2,6 метрів.

Мукачівський замок 

Мукачівський замок Паланок

Замок Паланок датований IX-VIII століттям. Його, по праву, вважають одним із семи архітектурних чудес світу. Територія замку Паланок займає приблизно 14 тис. кв/м. Фортеця має три тераси з трьома рівнями. Споруда включає Верхній, Середній та Нижній замки.

Середньовічний замок розташований на горі вулканічного походження, на висоті шестидесяти восьми метрів. З 1396 по 1414 роки будівля перебувала у володінні Федора Коріатовича.

В 1998-ому році у дворі замку було встановлено пам'ятник великому князю. Його автором став Василь Олашина. Подейкують, що скульптура приносить багатство відвідувачам. Тому туристи, дотримуючись забобонів, залишають біля підніжжя пам'ятника монети, а також намагаються потерти великий або вказівний палець руки бронзової фігури Ф. Коріатовича.

Замок Сент-Міклош

 Замок Сент-Міклош

В селі Чинадієво, що розкинулося на березі річки Латориця, знаходиться замок любові – Сент-Міклош, датований XV сторіччям. Його теж буде цікаво оглянути дорослим та їх дітям.

Фортеця являє собою порівняно невелику за розмірами споруду. Двоповерхова будівля характеризується стінами метрової товщини, має дві могутні вежі. Вона була зведена завдяки зусиллям барона Переньі.

Замок Шенборнів

Замок Шенборнів

Він датований IX сторіччям. Колишня резиденція графів красується на території санаторію «Карпати». Мисливський особняк витриманий в дусі романтичної еклектики. В його оформленні переплітаються готичні та романські середньовічні мотиви.

Оригінальність палацу полягає в тому, що він має 365 вікон (стільки ж днів у році), 52 димоходи (стільки ж тижнів у році), 12 входів (стільки ж місяців у році). Замок прикрашають барельєфи, флюгери, вітражі, присвячені тематиці родової геральдики графів Шенборнів. Над входом в будівлю можна побачити баштовий годинник з курантами.

Де зупинитись: туристів приймають готелі Закарпаття

 3.  Діснейленд  «Енерджіландія» в Польщі

Сімейний парк розваг «Енерджіландія»

Сімейний парк розваг «Енерджіландія» знаходиться в Малопольському воєводстві, між містами Краків і Катовіце, неподалік від містечка Вадовіце. Його територія займає площу 26 га.

В польському діснейленді розташовані десятки атракціонів, призначених як для дорослих, так і дітей різної вікової категорії. Парк має чотири зони. Перша називається «Байкаландією». В ній дитина потрапить у казковий світ, зможе один на один зустрітися з улюбленими героями. Тут функціонують віденська карусель Сісі, роллеркостер – американські гірки. Друга – це екстрім-зона.

В діснейленді є ще одна зона – водний парк, яка своїм зовнішнім виглядом нагадує велетенський острів з понтонами, сплавами та човнами. Вона обладнана чотирма басейнами різної форми та глибини.

Популярним атракціоном діснейленду є гіперіон – рекордні американські гірки, одні з найбільших у Європі. Вони мають довжину приблизно 1,5 кілометра. Атракціон розвиває швидкість – 142 км на годину.

Всього в «Енерджіландіі» передбачено сімдесят різних розваг. На території сімейного парку можна пограти в інтерактивні ігри. Тут працюють кінотеатри, в тому числі 7Д, заклади харчування, кафе та ресторани. Вхід – платний.

Де зупинитися: туристів приймають

Купити тур до Польщі можна тут

4. Страусина ферма «Долина страусів» в селі Ясногородка на Київщині

Страусина ферма «Долина страусів»

На осінні канікули з дитиною можна поїхати на страусину ферму в Київську область, а саме – в село Ясногородку. Тут діти зможуть не лише подивитися на екзотичних птахів, а й отримати багато цікавої інформації.

Ясногородська страусина ферма є найбільшою в Україні. Вона має назву «Долина страусів». Розташована ферма в мальовничій місцевості. Її територія займає приблизно 20 га. Щоб прогодувати тварин, на полі площею 60 га власники вирощують корми.

Страусина ферма спеціалізується на розведенні чорних південно-африканських страусів. Перших птиць привезли на ферму в квітні 2011-ого року, а вже в червні вони дали потомство.

Сьогодні в «Долині страусів» нараховується більше ніж сто тварин різного віку. Догляд за птахами здійснюють спеціалісти, котрі водночас займаються селекцією. Страуси на фермі добре адаптовані до тутешніх кліматичних умов та кормів вітчизняного виробництва.

«Долина страусів» являє собою унікальний комплекс, чудове місце відпочинку для родини з дітлахами! Гості зможуть самостійно обрати програму екскурсії, керуючись власними уподобаннями та інтересами. На фермі навіть організовуються дитячі свята, банкети та урочисті заходи, відпочинок на природі.

Для дітей на фермі облаштовано ігровий майданчик з батутами, автомобілями, тиром. В «Долині страусів» працює ресторан європейської кухні. В ньому шеф-повар готує смачні та ситні страви із страусиного м'яса. Відвідувачі зможуть орендувати альтанку зі столом під навісом, яка вміщує двадцять-двадцять п’ять осіб. На фермі є гриль-зона, де можливо посмажити на мангалі шашлик із страусятини.

Гості отримують унікальну можливість купити страуса, фермерський кошик, продукцію (м'ясо, шкіру, жир, яйця), пір'я птиці. В «Долині страусів» також можливо відвідати сувенірну лавку та придбати вподобану річ на згадку. Працює ферма без вихідних, за адресою – село Ясногородка Вишгородського району Київської області, вулиця Підлісна, будинок 32, з 10:00 до 19:00.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

5. Поїздка на майстер-клас «Малювання кольоровим піском Colorit Вінниця»

Майстер-клас «Малювання кольоровим піском Colorit Вінниця»

Кожна дитина, не раз, пробувала, за допомогою олівців та фарб, гарно намалювати картину. Але мало кому доводилося створювати малюнки, використовуючи кольоровий пісок.

Відвідавши майстер-клас Colorit Vinnitsa у Вінниці на осінні канікули, дітлахи зможуть відчути себе справжніми художніми майстрами, власноруч створивши мистецький шедевр, а потім подарувати малюнок батькам, дідусеві або бабусі. Слід зауважити, що пісок на картині не осипається з часом.

Ціна 1,5 годинного заняття коштує 1500 грн. У вартість входить десять картинок на вибір малечі (формату А4). Кожна наступна картинка оплачується додатково, в розмірі 100 грн. за штуку. Іменинник має право на один безкоштовний малюнок.

Все, що потрібно зробити дорослим, аби подарувати дітям приємні емоції, це забронювати дату майстер-класу та обговорити місце його проведення.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Вінниці

Провести осінні канікули малечі можна не лише з пультом від телевізора або перед монітором ноутбуку, планшету, смартфону! Краще оберіть один з вищеперерахованих напрямків відпочинку. Позитивні емоції та яскраві враження будуть гарантовані! І, звісно ж, приділіть особливу увагу бронюванню готелю!
 

 Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
22.10.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди поїхати з дітьми на осінні канікули: ТОП – 5 напрямків
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)