Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Рай в 30 хвилинах від Києва: готелі на природі з басейнами

Рай в 30 хвилинах від Києва: готелі на природі з басейнами

Для того, щоб гарно відпочити від метушливих міських буднів не обов'язково відправлятися на далекі моря чи в гори. Тим більше, що часу та коштів на таку поїздку не завжди вистачає. Hotels24.ua підготував підбірку готелів та баз відпочинку під Києвом: з басейнами і дуже мальовничою природою. Дивіться самі :)

Готелі під Києвом з басейном

 Популярні готелі з басейнами, які знаходяться поблизу столиці

1. Гостинний двір в Святопетрівську

Гостинний двір в Святопетрівську

Чудово провести час і оздоровитися можливо в «Гостьовому будинку в Святопетрівську»! Затишний котедж побудований в Київській приміській зоні, в селищі Петрівське. Добиратися до нього нескладно, завдяки зручній транспортній розв’язці.

Центр від гостьового будинку віддалений на  дев’ятнадцять кілометрів. Відстань від котеджу до центрального автовокзалу становить 6 км, а до залізничної станції – 17,6 км. Відрізок шляху до аеропорту Бориспіль складає 35 км.

Гостям пропонують заселитися в номери двоповерхового будинку з безкоштовним Wi-Fi. На першому поверсі котеджу є простора їдальня, кухня і санвузол. Передбачений великий зал для проведення банкетів з камінною зоною і телевізором, більярдна, якою можна скористатися за додаткову плату, пральня.

 На другому поверсі котеджу знаходяться комфортабельні номери, розраховані на двох чоловік зі спільною ванною кімнатою. Їх всього налічується п’ять. Можна розміститися з тваринами. Двомісний номер в котеджі коштує від 600 гривень, а тримісний – від 650 гривень за ніч. Оренда двоповерхового котеджу обійдеться в сумі від 5500 гривень. Територія котеджу облаштована автостоянкою. Поряд із нею розташовані тенісні корти.

Поблизу гостьового дому росте фруктовий сад. «Гостьовий будинок в Святопетрівську» – ідеальне місце для комфортного проведення часу на лоні живописної природи! Відпочиваючі зможуть скористатися басейном, гарно відпочити в зоні з шезлонгами.

Адреса: село Святопетрівське під Києвом, вулиця Індустріальна, будинок 25

2. Гостинний двір «Чудодім для Чудолюдей»

Гостинний двір «Чудодім для Чудолюдей»  

Гостьовий будинок «Чудодім для Чудолюдей» розташований в тихому і живописному місці під Києвом, на відстані сорока кілометрів від станції метрополітену «Житомирська». Готель може розмістити тринадцять чоловік в п’яти номерах. В гостьовому домі є:

  • дві кухні, обладнані необхідною побутовою технікою;
  • п'ять просторих спалень з телевізорами і безкоштовним Wi-Fi ;
  • три санвузли;
  • два балкони;
  • невеличка терраса.

Гостям також пропонують обрати для ночівлі літній будиночок.

Номер «під дахом» коштує від 500 гривень. Вартість оренди чотиримісного номеру становить від 2000 гривень, «королівської спальні» – від 1500 гривень. Сімейний номер коштує від 2500 гривень.

На території готелю знаходиться автостоянка. Поруч з будинком є міні-озеро з піщаним пляжем, сад, побудована сцена. Постояльці зможуть користуватися каркасним басейном.


Для відпочинку приїжджих передбачені:

  • гамаки і тенісний стіл;
  • майданчик для гри в баскетбол і турніки;
  • бруси, тренажери.

Постояльцям, при зверненні, надається мангал. Відпочиваючі мають можливість вирушити на прогулянку в ліс, позбирати гриби, ягоди, зайнятися риболовлю.

Адреса: село Плахтянка під Києвом, вулиця Коцюбинського, будинок 60

3. Готельно-ресторанний комплекс Terra Nova

 Готельно-ресторанний комплекс Terra Nova 

Сучасний готельно-ресторанний комплекс європейського рівня, з цілодобовою рецепцією, Terra Nova завжди радий своїм гостям! Знаходиться він поблизу етнічного заповідника Пирогово, на відстані одного кілометра від столиці, якщо їхати по трасі в напрямку — Київ - Одеса.

Тут можна заселитися в двадцять чотири просторих номери з безкоштовним Wi-Fi. Їх площа складає від 30 кв/м до 65 кв/м. Номер «стандарт» коштує від 1303 гривень, «напівлюкс» звичайний і дзеркальний – від 1546 гривень за ніч. Люксовий номер обійдеться в сумі від 2303 гривень. Гості зможуть забронювати також апартаменти з трьох кімнат.

Постояльці готелю зможуть відвідати спортивно-оздоровчий комплекс, який включає:

  • Акавазону. До неї належать три бассейни. Один із них – двадцяти п’ятиметровий, спортивний, обладнаний сучасною фільтруючою системою. Є басейни, передбачені для малюків і дітей старшого віку.
  • Аквабар.
  • Тренажерний зал.
  • СПА-центр з двома російськими лазнями, римською і фінською саунами.
  • Масажний і косметологічний кабінет.
  • Солярій.

Готельно-ресторанній комплекс містить конференц-зал, розрахований на сто двадцять осіб. Передбачений рум- і консьєрж сервіс, безкоштовна парковка для автомобілів.

Адреса: село Гатне під Києвом, вулиця Інститутська, будинок 73

4. Готельно-ресторанний комплекс «Бабусин Сад»

Готельно-ресторанний комплекс «Бабусин Сад» 

Відмінний заміський відпочинок гарантує затишний готельно-ресторанний комплекс «Бабусин Сад», розташований на відстані тридцяти двох кілометрів від центру Києва і семи кілометрів від КПП.

В розпорядженні готелю є російська лазня, ресторан і двадцяти метровий басейн критого типу. Готель розташований в яблуневому саду, займає площу – 33 тис. кв/м. Він приваблює приїжджих тихими, комфортними номерами, високим рівнем сервісу, смачною кухнею!

Проживання в одномісному номері «стандарт» коштує від 1050 гривень, в двомісному номері «стандарт» – від 1250 гривень за ніч (в кімнаті безкоштовний Wi-Fi, сніданок включений). Можна орендувати на час відпочинку котедж. Від готельно-ресторанного комплексу «Бабусин Сад» до бориспільського аеропорту відстань складає шістдесят сім кілометрів.

Адреса: село Мрія, вулиця Садова, 2 (27-ий кілометр по трасі Київ-Житомир)

5. Готель «Мануфактура»

 

Готель «Мануфактура»   

Чотиризірковий готель «Мануфактура» пропонує гостям заселитися в тридцять вісім дизайнерських, просторих і комфортних номери. Із них — три люксових номери, тридцять чотири стандартних номери і одні апартаменти.

Номер «Стандарт Дабл», «Твін» коштує від 2780 гривень, а «люкс» – від 3900 гривень за ніч (сніданок включений). Готель пропонує гостям послуги салону краси і пральні.

В розпорядженні готелю знаходяться:

  • SPA-центр.
  • Масажний кабінет.
  • Фітнес-центр з тренажерним залом «Дельтаплан». Його загальна площа становить 3500 кв/м
  • Критий басейн. Його довжина складає двадцять метрів.
  • Римська сауна і джакузі.
  • Ресторани європейської і української кухні (всього їх налічується вісім штук).
  • Внутрішнє, озеленене, подвір’я з фонтаном.
  • Арт-галерея, дитячий розважальний комплекс з майданчиком для ігор.
  • Кінотеатр і боулінг.

Кімнати оснащені системою кондиціювання, плазмовими телевізорами, сейфами. Є безкоштовний доступ до Wi-Fi. В номері також передбачене:

  • Приладдя для приготування чаю або кави.
  • Фен.
  • Предмети туалету і необхідні косметичні засоби.

Адреса: село Ходосіївка під Києвом, вулиця Обухівське шосе, 2, б

6. Парк-готель Butenko Stable

Парк-отель Butenko Stable 

Парк-готель Butenko Stable знаходиться від аеропорту Бориспіль на відстані двадцяти п’яти кілометрів. Від нього до центру столиці відрізок шляху становить п’ятдесят кілометрів.

Гостям пропонують заселитися в:

  • напівлюксові номери з каміном і без (вартістю від 700 гривень за ніч);
  • номери «напівлюкс» з кабінетом (вартістю від 1400 гривень за ніч);
  • люксові номери «Каманч», «Конкур» (вартістю від 1200 гривень за ніч).

В кімнатах передбачений безкоштовний Wi-Fi. Всього в готелі налічується дев’ять номерів. Кімнати мають необхідні зручності для комфортного перебування, оснащені основною побутовою технікою. Для їх оформлення була використана деревина і натуральні тканини. Гості готелю зможуть користуватися російською лазнею і басейнами (одним відкритим і двома критими), замовити послуги масажиста-реабілітолога, вирушити на кінну прогулянку, смачно поїсти в затишному ресторанчику, відвідати тренажерний зал і пограти в теніс.

Адреса: Бориспіль, Проців, вулиця Комсомольська, будинок 12Б


7. Готельно-ресторанний комплекс «Княжий двір»

Готельно-ресторанний комплекс «Княжий двір»  

Приємно провести час можна в готельно-ресторанному комплексі «Княжий двір», який розташований від столиці на відстані п’ятнадцяти кілометрів. Гостям сподобається доглянута територія комплексу, смачні страви ресторанного меню.

Приїжджі зможуть користуватися інтернетом, купатися в відкритому басейні, грати в російський більярд, рибалити. На території готелю «Княжий двір» є майданчик для спортивних ігор. Гостям пропонують послуги пральні і догляду на дітьми.

Адреса: Бровари, село Княжичі, вулиця Стогнія, будинок 39-39А

8. Бутік-готель СПА

Бутік-готель СПА 

В живописній, курортній місцевості поблизу озера, в бору із листяних дерев і сосон, знаходиться бутік-готель СПА.

Від Києва його відділяє сімнадцять кілометрів. Гості можуть заселитися в номери різних категорій, оформлені в стилі мінімалізму. Всього їх налічується двадцять сім.

 Вартість проживання в номерах зі сніданком:

  • «оптима» від 1250 гривень за ніч;
  • «стандарт» від 1850 гривень за ніч;
  • «стандарт плюс» від 2150 гривень за ніч;
  • «панорама» від 2350 гривень за ніч;
  • «еліт» від 2600 гривень за ніч;
  • «сюїт» від 3500 гривень за ніч.

Оренда ВІП вілли коштує від 4900 гривень.

Готель пропонує відпочиваючим відвідати сучасний SPA-центр, оснащений басейнами відкритого і закритого типу, російську лазню, фінську, римську і інфрачервону сауни, масажний кабінет і фітнес-зал.

В розпорядженні комплексу є зимовий сад, майданчик під відкритим небом. Смачні страви європейської кухні можна скуштувати в ресторанах SPA і «Шкіпер», який нагадує двопалубний корабель, який пришвартувався на берегу водойми.

Гості зможуть користуватися інтернетом, замовити конференц-зал, здати, за додаткову плату, речі в пральню.

Адреса: Ірпінь, Ворзель, вулиця Горького, будинок 24

Оберіть найкращий готель з басейном під Києвом і насолоджуйтесь заміським відпочинком!

 Читайте ще: 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
28.04.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Рай в 30 хвилинах від Києва: готелі на природі з басейнами
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4 бали з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)