Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
4 недорогих, але хороших готелів Туреччини для літнього відпочинку, якщо ви їдете з дітьми

4 недорогих, але хороших готелів Туреччини для літнього відпочинку, якщо ви їдете з дітьми

Туристи, які планують провести відпустку в Туреччині з дітьми, приділяють особливу увагу вибору курорту та готелю. Дуже важливо, щоб пляжі були екологічно чистими та безпечними, море теплим, а готель — комфортним для перебування як дорослих, так і малечі. Hotels24.ua пропонує Вашій увазі чотири недорогі, але хороші готелі Туреччини для літнього відпочинку з дітьми.

4 недорогих, але хороших готелів Туреччини для літнього відпочинку, якщо ви їдете з дітьми

 Кемер — найкращий курорт Туреччини для відпочинку з дітьми

Мальовничий курорт Кемер, що розкинувся на Середземноморському узбережжі Туреччини, — ідеальне місце для відпочинку з дітьми.

Переваги курорту Кемер:

  • Кемер — невелике курортне містечко, розташоване на відстані сорока трьох кілометрів, в південно-західному напрямку, від аеропорту Анталії.
  • Завдяки захисту гір та соснових лісів, унікальному мікроклімату, спека влітку на курорті переноситься дуже легко.
  • Курорт славиться доглянутими гальковими пляжами, чистим та теплим Середземним морем. «Візитівкою» курорту Кемер є гора Тахтали («Олімпос»), що входить до гірської системи Західних Тавр.
  • Пляжі Кемеру відзначені Блакитним прапором Європейського союзу. Вони відповідають найвищим екологічним стандартам чистоти та якості. Тут знаходяться лежаки, сонцезахисні парасольки, роздягальні, душові, працюють кафе.
  • В розпал сезону (в липні та серпні) вода в Середземному морі нагадує парне молоко — вона прогрівається до температури + 27 + 29, а часом і до + 30 градусів по Цельсію.

Хороші і недорогі готелі Кемеру для відпочинку з дітьми

1. Havana Hotel — All Inclusive

  Havana Hotel —  All Inclusive

На відстані 525 метрів від центру Кемеру знаходиться недорогий тризірковий готель Havana Hotel — All Inclusive, в якому представлені 81 затишні двомісні номери категорії «стандарт», оснащені системою кондиціювання, холодильниками та плазмовими телевізорами, по яким транслюються супутникові канали. В номерах передбачені мебльовані балкони, є індивідуальні санвузли з туалетним приладдям та фенами. За додаткову плату надається доступ до Wi-Fi. Від готелю до пляжу йти пішки десять хвилин. Готель «все включено» ідеально підходить для відпочинку з дітьми. На його території знаходиться басейн, поблизу розташований парк «Місячне світло» та Тематичний парк кочового побуту.

2. Idyros Hotel

Idyros Hotel

На відстані 315 метрів від «серця» Кемеру знаходиться недорогий тризірковий готель Idyros Hotel «все включено», в якому представлені номери категорії «стандарт», оснащені системою кондиціювання та укомплектовані фенами, міні-барами та плазмовими телевізорами. В номерах передбачені індивідуальні санвузли з фенами та туалетним приладдям. На території готелю є фонтанчик, два басейни — для дорослих та дітей, працює бар. Від готелю до пляжу йти декілька хвилин. Поблизу знаходяться пристань Кемеру, Тематичний парк кочового побуту і парк «Місячне сяйво». Туристи зможуть безкоштовно користуватися Wi-Fi.

3. Ares City Hotel

Ares City Hotel

На відстані 93 метрів від центру Кемеру знаходиться недорогий тризірковий готель Ares City Hotel «все включено», я якому представлені номери категорії «стандарт», оснащені системою кондиціюввання, зручними меблями, холодильниками та телевізорами з кабельним TV. На території готелю є басейн під відкритим небом, доступ до Wi-Fi, працює бар та ресторан (страви подаються у вигляді «швецького стола»).

4. Club Ares Kemer — All Inclusive

 Club Ares Kemer —  All Inclusive

На відстані 726 метрів від центра міста, розташований недорогий, тризірковий готель Club Ares Kemer — All Inclusive, в якому представлено 89 затишних номерів категорії «стандарт» з ванними кімнатами, у яких знаходяться фени та душові. В готелі «все включено», є доступ до безпровідного інтернету, працює лаундж-бар. Поблизу знаходяться пристань Кемеру, Тематичний парк кочового побуту  і парк «Місячне сяйво». Номери оснащені кондиціонерами, телевізорами, є окремі балкони. На території готелю, під відкритим небом, знаходиться басейн.

Забронюйте один з представлених вище готелів Кемеру та насолоджуйтесь чудовим відпочинком із дитиною в  сонячній Туреччині!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
24.04.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 4 недорогих, але хороших готелів Туреччини для літнього відпочинку, якщо ви їдете з дітьми
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)