Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Санаторії Трускавця - для здоров'я і відпочинку всієї родини

Санаторії Трускавця - для здоров'я і відпочинку всієї родини

Санаторії Трускавця - це найкраща можливість для оздоровлення вас і вашої дитини, а також для розширення кругозору та цікавого дозвілля. Крім ефективних лікувальних процедур, раціонального харчування і перебування на чистому повітрі, ви зможете відвідати захоплюючі екскурсії і побачити найцікавіші пам'ятки Трускавця.

Санаторії Трускавця - для здоров'я і відпочинку всієї родини

 Чому Трускавець?

Санаторне лікування дорослих і дітей найбільш поширене в Трускавці. Чому? Саме тут знаходяться унікальні джерела цілющих мінеральних вод. Всього в околицях курорту розташовано 14 джерел, найвідомішим з яких є "Нафтуся". Ще одна перевага оздоровчого відпочинку в Трускавці - це наявність такого лікувального фактора, як озокерит. Цей природний матеріал допомагає лікувати безліч захворювань, знімає біль, сприяє зменшенню запальних процесів і активізації кровообігу.

Санаторії Трускавця

Санаторії Трускавця обладнані сучасними діагностичними апаратами. У них працюють фахівці високого рівня, які зможуть підібрати для вас і вашої дитини індивідуальну програму лікування. Готелі з басейном дозволяють максимально комфортно відпочити та оздоровитись під час приємних водних процедур.

Санаторії Трускавця

Отже, центр бронювання hotels24.ua поділиться з вами найактуальнішою інформацією про санаторії Трускавця та про особливості лікування в них.

1. Санаторій "Дніпро"

Територія санаторію "Дніпро" в Трускасце оточена мальовничим лісовим масивом. Тут вас і вашого малюка порадує красива архітектура, фонтани і басейни. У лікувальному відділенні комплексу знаходиться бювет мінеральних вод, тренажерний зал, лікарські кабінети. Спеціалізується санаторій на лікування нирок, печінки, жовчнокам'яної хвороби, обміну речовин і т.п. Є відділення масажу, стоматології, надається триразове харчування.

Адреса: Трускавець, вулиця Дрогобицька, 33.

Санаторій "Дніпро"

Санаторій "Дніпро"

2-місн. номер в санаторії "Дніпро"

 

2. Курортний комплекс "Світязь"

Курортний комплекс "Світязь" розташований в центральній часті курорту, в сотні метрів від головного бювету мінеральних вод та мальовничого парку. До ваших послуг просторі номери різного рівня комфортності, кожен з яких обладнаний системою клімат-контролю, телевізором із супутниковим телебаченням, сейфом, міні-баром і Інтернетом. Сучасна лікувально-оздоровча база з якісним медобладнанням, СПА-центр і зал фітнесу зробить ваш відпочинок тут незабутнім та цілющім. Гості могуть відвідати ресторан європейської та української кухні. Є лобі-бар, а у теплі сезони року відкритий літній майданчик. Для юних туристіі передбачена ігрова кімната і можливість скористатися допомогою професійної няні.

Адреса: Трускавец, вулиця. Суховоля, 25

Курортний комплекс "Світязь"

Курортний комплекс "Світязь"

2-місн. номер в санаторі "Світязь"

  3. Лікувально-профілактичний комплекс "Віктор"

Санаторій "Віктор" знаходиться в самому серці Трускавця, в мальовничій парковій зоні, в 80 метрах від бювету з мінеральними водами. Тут вам запропопують одно- і двомісні комфортабельні номери, обладнані односпальними або двоспальними ліжками, безкоштовним Wi-Fi, телевізором з кабельними каналами, холодильником, індивідуальним санвузлом з феном, рушниками та халатами. Комплекс надає широкий спектр медичних послуг, оздоровчих і косметичних процедур, спеціальні програми спрямовані на конкретні види недугів. Також в санаторії є басейн з морською водою, СПА-салон, салон краси, масажний і косметологічний кабінети, сауна, тренажерний зал. У вартість проживання включено триразове харчування в ресторані санаторію по типу Шведський стіл.

Адреса: Трускавець, вул. Суховоля, 19.

Лікувально-профілактичний комплекс "Віктор"

Лікувально-профілактичний комплекс "Віктор"

2-місний номер в санаторії "Віктор"

Вибирайте санаторії Трускавця для повноцінного відпочинку і оздоровлення вас та вашої дитини. Якщо ві забажаєте більш вільного розпорядку дня, можно купити путівку на лікування до санаторію, а розміститися в іншому місці. Широкий вибір готелів, квартир та котеджів ви знайдете тут.

Не варто зволікати і економити, адже здоров'я - це найбільша цінність, яка забезпечить світле майбутнє!

Ласкаво просимо в цілющі простори Трускавця!

Читайте також:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
31.08.2016
Анна Полянская
Оцініть статтю: Санаторії Трускавця - для здоров'я і відпочинку всієї родини
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)