Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Лоукости в Україні: як літати економно

Лоукости в Україні: як літати економно

Бюджетні авіакомпанії (low cost) за останні роки набули шаленої популярності у всьому світі. В своїй діяльності авіакомпанії-дискаунтери дотримуються принципу — низькі витрати — невисокі тарифи — значний попит — високі прибутки. Людям, котрі бажають літати економно, буде у нагоді стаття про лоукости в Україні, котру підготував Hotels24.ua.

Лоукости в Україні: як літати економно

В травні 2017-ого року «Міжнародними авіалініями України» була розпочата робота с системою лоукост-тарифів. Літають авіакомпанії-дискаунтери з Києва та Львова, Харкова та Одеси, Вінниці, Дніпра та Запоріжжя до країн Азії та європейських міст. Ціни на перельоти невисокі, якщо бронювати квитки за десять і більше місяців. Якщо ж їх бронювати за вісім місяців до запланованої подорожі, то мінімальна вартість вже буде в два рази вищою, а якщо за півроку до мандрівки  — то авіаквитки будуть ще дорожчими.

Особливості лоукостера:

  • Пасажирам на борту літака не пропонують безкоштовне харчування, напої.
  • Існує обмеження на перевезення багажу.
  • Дешеві квитки на літак продають без фіксації місця за пасажиром.
  • Місцем посадки літака служать другорядні аеропорти.
  • Придбаний авіаквиток можливо повернути. Пасажир також може змінити дату виліту на іншу.
  • Авіаперельоти  —  прямі, короткотривалі. Тривалість рейсу, як правило, становить не більше ніж три години.
  • Відсутність звичних авіакас. Зазвичай квитки на літак потрібно купувати на офіційному сайті лоукостера.

 

Які авіакомпанії пропонують польоти із України за доступними цінами?

 1. WizzAir (угорський лоукостер)

WizzAir

Фото взяте на сайті: 34travel.me

На офіційному сайті даної авіакомпанії заявлено напрямки перельотів з Києва в вісімнадцять країн світу, наприклад, Словаччину та Угорщину, Німеччину та Данію, Польщу та Литву, Кіпр, Португалію і Великобританію. Ціни на літаки залежать від дати авіапольоту, напрямку та сезону. Якщо бронювати квитки заздалегідь, можна зекономити кошти. Членство в Wizz Club дає можливість отримати додаткову знижку. В авіакомпанії передбачено багажний збір. Нещодавно громадяни України отримали можливість літати з Wizz Air зі Львова. Авіакомпанією розпочато продаж квитків до Вроцлава та Берліна.

Де зупинитися: туристів приймають

2. Air Arabia (компанія з Об'єднаних Арабських Еміратів)

Air Arabia

Фото взяте на сайті: www.airarabia.kiev.ua

Авіакомпанія Air Arabia здійснює перельоти зі столиці України в двадцять шість країн, переважно — азіатських (Індію, Об'єднані Арабські Емірати, Китай та інші). Згідно з правилами даної компанії, з відкритою датою квитки не надаються. За доплату можливо змінити не лише дату, а й напрямок польоту. В авіакомпанії не передбачені знижки, відповідно до програми лояльності, студентам та людям пенсійного віку. Дітям, яким виповнилося два роки, потрібно купувати в літаку окреме місце.

Туристи сьогодні можуть придбати квитки з Києва до Шарджі, а звідти попрямувати до Єгипту, ОАЕ, Саудівської Аравії, Туреччини, Індії або обрати більш екзотичні маршрути.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

3. UP (ізраїльський авіаперевізник)

UP

Фото взяте на сайті: www.wing.com.ua

Авіакомпанія UP здійснює авіаперельоти з Києва до наступних міст — Тель-Авіва та Берліна, Ларнаки, Праги та Будапешту. Передбачено додаткову плату за харчування на борту літака та провезення багажу. Якщо бронювати квиток заздалегідь, переліт обійдеться набагато дешевше. Авіаквитки можна придбати через системи глобального бронювання  — «Амадеус» і «Галелея».

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

4. Vueling Airlines (іспанський авіаперевізник)

Vueling Airlines

Фото взяте на сайті: www.airplane-pictures.net

Якщо скористатися послугами авіакомпанії Vueling, то можна прямим рейсом з Києва дістатися європейських міст — Риму та Барселони, а вже звідти, зробивши пересадку, продовжити подорож. В літні місяці квитки на літак будуть дорожчими, ніж у вересні. Для європейців Vueling пропонує більш дешеві тарифи. Особливість авіаперевізника полягає в тому, що найдешевші квитки дають можливість туристам накопичувати бонуси.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

5. AegeanAir (грецький авіаперевізник)

AegeanAir

Фото взяте на сайті: www.ekathimerini.com

Компанія здійснює авіаперельоти с міжнародного аеропорту Бориспіль (Київ) до столиці Греціі — Афін. Звідти туристи можуть продовжити маршрут до місця призначення. Влітку вартість квитків дорожча, ніж восени. AegeanAir часто проводить акції. Тоді квитки можливо придбати за зниженою ціною. Перевага даної авіакомпанії полягає в тому, що купивши навіть самий дешевий квиток, мандрівник може не турбуватися за власний багаж та харчування на борту літака, оскільки все це вже включено у його вартість.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

6. AirBaltic (латвійський авіаперевізник)

AirBaltic

Фото взяте на сайті: www.airbaltic.com

Компанія AirBaltic не називає себе лоукост-компанією, але часто проводить акції, під час яких можна придбати квитки на літак за зниженими цінами. Відслідковувати їх слід на офіційному сайті авіакомпанії. AirBaltic здійснює польоти не лише з бориспільського аеропорту, а й з Одеси та Дніпра, Харкова й Львова. Багаж оплачується окремо, навіть якщо тариф найдешевший. Передбачено знижки для студентів та туристів, подорожуючих у складі груп. Туристи можуть скористатися послугами даної авіакомпанії та вилетіти до Копенгагену та Риги.

Де зупинитися: туристів приймають

7. AtlasGlobal (турецька авіакомпанія)

AtlasGlobal

Фото взяте на сайті: airlinersgallery.smugmug.com

В нашій державі авіакомпанія працює з 2015-ого року. AtlasGlobal базується у Стамбулі, здійснює авіаперельоти (регулярні, чартерні) з Борисполя та Львова, Харкова й Запоріжжя в європейські країни, а також в Ірак, Іран, Казахстан. Влітку віднайти квитки за дешевими цінами доволі важко, особливо на популярних в сезон туристичних напрямках — Бориспіль-Анталія, Харків-Анталія. Квитки за прийнятною вартістю швидко розкуповують, і дуже часто залишається лише дорогий бізнес-клас.

Де зупинитися: туристів приймають

 8. Pegasus Airlines (турецька авіакомпанія)

 Pegasus Airlines

Фото взяте на сайті: economics.unian.net

Дана турецька авіакомпанія дає можливість українцям подорожувати відносно дешево. Pegasus Airlines виконує регулярні авіарейси по тридцяти трьом напрямкам всередині Туреччини та семидесяти напрямкам по всьому світу. Літаки авіакомпанії здійснюють виліти зі Львова та Харкова, Запоріжжя та Києва до Стамбулу. Також зі столиці України вони прямують і до Анкари. Туристу, який прагне скористатися самим дешевим тарифом, слід взяти лише до восьми кілограмів ручної поклажі. Їжу доведеться прихопити з собою у літак.

Де зупинитися: туристів приймають

9. AZAL jet (азербайджанська авіакомпанія)

AZAL jet

Фото взяте на сайті: www.trend.az

Азербайджанський лоукост пропонує українцям авіаперельоти з Києва до Туреччини та Росії, Грузії та Казахстану, Таїланду та Об’єднаних Арабських Еміратів, Китаю та Ірану, а також Сполучених Штатів Америки. Сьогодні вартість квитків в Баку даної авіакомпанії не з дешевих. Але часто бувають акційні пропозиції, під час яких квиток на авіарейс можна придбати приблизно в три рази дешевше. У його вартість не входить багаж. Турист може взяти на борт літака ручну поклажу вагою до десяти кілограмів.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

10. Yanair (український авіаперевізник)

Yanair

Фото взяте на сайті: portal.lviv.ua

Авіакомпанія пропонує польоти з Одеси, Києва до міст Тбілісі (Грузія), Тель-Авів (Ізраїль) та Батумі (Грузія). Вартість квитків влітку вища, ніж на кінець вересня.

Де зупинитися: туристів приймають

11. Flydubai (перевізник Об'єднаних Арабських Еміратів)

Flydubai

Фото взяте на сайті: kavkazplus.com

Скориставшись послугами авіакомпаніі Flydubai, українці можуть вилетіти з Києва та Одеси. Авіаперевізник Об'єднаних Арабських Еміратів дає можливість подорожувати вітчизняним туристам у десяти різних напрямках. Піднімаються ціни на квитки до Дубаю у вихідні. Найдешевші тарифи дозволяють подорожуючому перевозити до двадцяти кілограмів багажу. Харчування на борту літака не передбачено.

Де зупинитися: туристів приймають

Літайте в європейські та азіатські країни вигідно та насолоджуйтесь яскравими моментами подорожі. Плануючи мандрівку, приділіть особливу увагу бронюванню готелю!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
21.03.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Лоукости в Україні: як літати економно
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)