Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Санаторії України: ТОП-10 найкращих здравниць

Санаторії України: ТОП-10 найкращих здравниць

Санаторії України, ціни у багатьох з яких доступні для кожного, - прекрасна можливість не тільки для оздоровлення, але і для повноцінного відпочинку. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку кращих санаторіїв України.

Санаторії України: ТОП-10 найкращих здравниць

1. Санаторій "Сольва" в Поляні

На території популярного закарпатського курортного селища Поляна, в долині річки Пиня вас чекає санаторій "Сольва". Він може порадувати своїми різноманітними пропозиціями для відпочинку та оздоровлення. До ваших послуг тут працює СПА-комплекс: басейн з джакузі і гідромасажем, російська, фінська і турецька лазні і спеціальний холодний басейн. Номери обладнані сучасною технікою і меблями. Є корти для ігор у великий теніс, більярдна, тренажерний зал і т. д.

Адреса: Закарпаття, Поляна, санаторій "Сонячне Закарпаття", 7

  

2. Санаторій "Остреч" біля Чернігова

Любителі гарної природи зможуть вибрати санаторії України, розташовані в сосновому лісі і на березі мальовничих озер. Санаторій" Остреч" поруч з Черніговом - один з них. Тут вам запропонують цілий комплекс оздоровчих і лікувальних послуг. На території готелю працює кабінет лікувальної фізкультури, бібліотека, зал для кіно і концертів, більярд, ігрова кімната для дітей. Всі бажаючі зможуть здійснити екскурсії до місцевих визначних пам'яток. У літню пору можна відпочивати на пляжі з човниковою станцією. Ще одна особливість санаторію-лікування мінеальною водою.

Адреса: Чернігів, м. Мена, урочище Остреч, 4

   

3.Санаторій "Стожари" в Східниці

Відпочинок і лікування в регіоні з цілющими мінеральними водами типу "Нафтуся" пропонує санаторій "Стожари" в Східниці. Для гостей тут надається триразове дієтичне харчування з включенням в раціон свіжих фруктів і молочних продуктів. Фахівці допоможуть в лікуванні шлунково-кишкового тракту і печінки. Найближче джерело мінеральної води знаходиться всього в трьох хвилинах ходьби від санаторію. Проводяться екскурсії в Карпати, Львів і Тускавец.

Адреса: Східниця, вулиця Зарічна 9.

 

4. Спа-готель "Фантазія "в Поляні

Санаторії України в Поляні представляє також популяний спа-готель"Фантазія". Він розташований в красивій місцевості на висоті 340 метрів над рівнем моря. М'який клімат і свіже повітря зцілюють тут не тільки тіло, але і душі відпочиваючих. До ваших послуг 37 номерів різних категорій. Всі вони обладнані меблями з натурального дерево, системою кондиціонування, телебаченням, феном, окремою ванною кімнатою, безкоштовним Інтернетом. На території є бювет з мінеральною водою "Поляна Квасова", ресторан, басейн, більярдний зал, сауна, тренажерний зал і дитячий майданчик.

Адреса: Поляна, вулиця Жовтнева, 30А

 

5. Санаторій "Карпатія" в Шаяні

Для відпочинку на легендарному карпатському курорті Шаян, який славиться безліччю джерел цілющої мінеральної води,  вибирають санаторій "Карпатія". Всі номери обладнані сучасною технікою і меблями. На території є електронний бювет з" Шаянськими " мінеральними водами, лікувальний центр, соляна кімната, лазня, басейн, тир, кінозал, прокат гірськолижного спорядження. Працюють професійні медичні співробітники. Поїсти можна в ресторані "Колиба" (дієтичне меню, харчування для дітей, харчування в ресторані).

Адреса: Шаян, вулиця Центральна, 87

  

6. Готельно-санаторний комплекс "Преміум Поділля" в Хмільнику

У величному сосновому лісі оздоровлюватися і відпочивати ви зможете в готельно-санаторному комплексі "Преміум Поділля". Вам запропонують зупинитися в комфортних номерах, красиво оформлені в теплих відтінках і обладнаних всією необхідною технікою і меблями. До ваших послуг наступні лікувальні та оздоровчі процедури: грязелікування, теплолікування, світлолікування, електролікування, ванни (сухі, радонові, вихрові і т. д.), лазеротерапія, виправлення хребта під водою і багато інших. Харчуватися можна в кафе або замовити комплексне харчування.

Адреса: Хмільник, вулиця Курортна, 10 В

   

7. Санаторій "Сонячна Поляна" в Поляні

В мальовничій місцевості  знаходиться санаторій "Сонячна Поляна", оточений чудовим змішаним лісом. Тут вас чекає не тільки ефективне оздоровлення, але і приємне культурне дозвілля. Для відпочиваючих організовують вечори танців, кіно-перегляди, клубні заходи, екскурсії. На території є бювет мінеральної води, кафе, бар, сувенірний і продуктовий базари, сауна, басейн, салон краси, гарне штучне озеро. Медичний профіль: хвороби обміну речовин, травної системи, печінки, цукровий діабет, опорно-рухової системи та інші.

Адреса: Поляна, село Поляна.

  

8. Санаторій "Одеса" в Моршині

В Моршині неподалік центрального парку знаходиться один з недорогих санаторіїв України - санаторій "Одеса". Санаторій, пропонує проживання в комфортабельних номерах різної категорії та дієтичне харчування. Також тут можна пройти лікування органів травлення і нирок. Проживаючі можуть отримати консультацію в лікаря, пройти курс масажу, приймати лікувальну воду з бювету на території. Крім цього поплавати в басейні і оздоровитися в мінеральних ваннах.

Адреса: Моршин, вул. 100-річчя курорту Моршин, 5

  

9.Санаторій "Кришталевий палац" в Трускавці

В центрі курорту Трускавець поблизу центрального бювету знаходиться санаторій "Кришталевий палац". Тут можна оселиться в номерах різної категорії з усіма зручностями. Гостям пропонується харчування в їдальні, а також в кафе-барі. Санаторій має лікувальним корпусом з басейном, тренажерним залом, декількома спортивними майданчиками, клубом і паркуванням. Проживають можуть пройти лікування хвороб опорно-рухової системи, травної та серцево-судинної систем.

Адреса: Трускавець, вул. Суховоля, 35

 

10.Санаторій "Віктор" в Трускавці


Пройти лікування і добре відпочити можна в мальовничому куточку курорту Трускавець - в санаторії "Віктор". Оселитися тут можна в комфортабельних номерах з оригінальним дизайном, які мають сучасну техніку, меблі і ванні кімнати. Санаторій має спа-центр з басейном, салон краси, тренажерний зал, сауну.  Харчування надається в ресторані, є можливість замовити дієтичне меню. Триразове харчування  по типу шведський стіл входить до вартості путівки. У лікувальній частині надається консультація лікарів, новітні апарати для діагностики та обстеження. Серед лікувальних і оздоровчих програм: бальнеологічні процедури, фізіотерапія, масаж, спелеотерапію, перлинні ванни, інгаляції, озокерит.

Адреса:Трускавець, вул. Суховоля, 19

   

Нехай санаторії України, ціни і лікування в них стануть для вас прекрасною можливістю отримати грандіозний заряд здоров'я, бадьорості й життєвої енергії. Будьте здорові і щасливі!

 
Читайте також:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
28.12.2022
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Санаторії України: ТОП-10 найкращих здравниць
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(3.5 бали з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)