Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Показати карту
в радіусі
Ціна (за ніч)
-
Умови
Дізнатися ціну

Залиште свій номер телефону і ми уточнимо для вас інформацію протягом 20 хвилин

Жоден з 0 готелів Залізного Порта не підходить під ваші суворі вимоги:)
Спробуйте відмовитися від однієї з умов пошуку.
Або зателефонуйте нам, і ми допоможемо вам вибрати готель!
(067) 510-15-04 Замовити дзвінок
Одеса
209 готелів від 50 грн
Поїхати на море
Затока
49 готелів від 50 грн
Поїхати на море
Коблево
25 готелів від 332 грн
Поїхати на море
Чорноморськ
22 готеля від 629 грн
Поїхати на море
Миколаїв
21 готель від 220 грн
Поїхати на море
Грибівка
13 готелів від 380 грн
Поїхати на море

НА МОРЕ - В ЗАЛІЗНИЙ ПОРТ: ОСОБЛИВОСТІ ВІДПОЧИНКУ І ЦІНИ

Відпочинок в Залізному Порту

Залізний Порт - невелике селище, чорноморський курорт, яке вважається одним із кращих місць відпочинку для молоді та любителів пригод.

Море і пляж

Море в Залізному Порту дуже відрізняється від інших курортів. Тут воно значно глибше і, як кажуть, з характером. Часто море в Залізному порту порівнюють з маленьким океаном. Якщо говорити про пляжі, то варто згадати про "Пляж емоцій", місце, де можна не просто відпочити в тіні під навісами, а відмінно провести час, вибравши для себе підходящу стилізовану локацію.

Проживання

Доба проживання для двох в Залізному Порту коштуватиме від 300 до 2500 грн, в залежності від місця розташування зручностей, що надаються, і сезону. І хоча всіх у першу чергу цікавлять готелі біля моря , та не всі зможуть там поселитися, так як вільних номерів в розпал сезону дуже мало.

Найпопулярніші варіанти проживання в Залізному Порту

Залізний Порт пансіонати

  • бази відпочинку або котеджі - будиночки, з холодильником, телевізором і доступом до мережі wi-fi, в 100 метрах від моря, які славляться непоганим сервісом, чуйним персоналом; іноді з власною кухнею, практично біля кожного є невеликий затишний дворик з альтанкою або гамаком;
  • готелі - комфортніший варіант розміщення; до послуг гостей тут - укомплектовані номери різного рівня, харчування і обладнаний пляж, а для відпочинку з дитиною - дитячі майданчики;
  • санаторії та пансіонати - з розміщенням у дво- або тримісних номерах, підходять тим, хто бажає під час відпустки покращити своє здоров'я; стандартний комплекс послуг: триразове харчування, консультації лікарів, лікувальні і зміцнюючі процедури, культурна програма;
  • кемпінги - можна спробувати щастя і тут, відмінний варіант для тих, хто любить відпочивати поруч з природою.

Харчування

Харчування в Залізному Порту можна організувати по-різному. Можна замовити харчування в готелях, на базах відпочинку, вартістю від 150, грн за день. Інший варіант - харчування вже готовими продуктами, придваними на ринку, в магазинчику або в курортних кафе і барах. Вартість страв залежить від самого закладу.

Дозвілля та розваги

Залізний Порт база відпочинку

Уздовж пляжу Залізного Порту розташовано кілька пунктів розташування водних атракціонів, де відпочиваючі можуть покататися на банані, катамарані, плюшці. Атракціон "Колесо огляду" розташований прямо на пляжі, з нього відкривається неповторний вид на море і набережну. Якщо говорити про активний відпочинок, то тут кожен зможе знайти собі заняття до душі: політати за катером на парашуті, відвідати аквапарк під відкритим небом, розважальний комплекс "Тропіканка" або лунапарк , який знаходиться недалеко від центрального базару.

Нічне життя в Залізному Порту кипить до самого ранку, сюди запрошують відомих DJ та зірок шоу-бізнесу. Найпопулярнішими вважаються клуби "Стамбул" і "Тарантіно".

Поціновувачам культурної програми варто відвідати оздоровчу екскурсію на термальне джерело "Гейзер", екскурсію на старовинне виноробне господарство князя Трубецького, вирушити на катері на один з найбільших островів на південному сході Європи, острів Джарилгач або побувати в унікальному куточку природи, біосферному заповіднику Асканія Нова.

Дістатися у Залізний Порт легко!

  • власним автомобілем - через Херсон, а далі по трасі Р57, час руху в дорозі близько півтори години;
  • громадським транспортом - спочатку поїздом до Херсона (пряме сполучення з Івано-Франківськом, Львовом, Хмельницьким, Житомиром, Жмеринкою, Києвом, Маріуполем, Дніпром, Харковом, Черніговом, Кривим Рогом), звідти автобусом або маршруткою в напрямку Залізного Порту, час у дорозі до двох годин.

Ті, хто планують поїздку в Залізний Порт також цікавляться пансіонатами в Генічеську , базами відпочинку в Скадовську і базами відпочинку в Лазурному .

ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ ПІД ЧАС БРОНЮВАННЯ ГОТЕЛЮ В Залізному Порту