Site feedback
Boutique Hotel Mirax Boutique Hotel
Leave your phone number and we
will call you back within 20 minutes
Now 3 users are browsing this hotel
"Mirax Boutique Hotel" is a hotel with its own special design and unique idea! In December 2011, the first boutique hotel in Kharkov hospitably opened its doors, representing a successful combination of sophistication of style and modern technologies! In "Mirax Boutique Hotel" you will not find two identical numbers, each of them is unique and unique! We offer to your attention 10 comfortable rooms, each of which is made in its stylistic manner and color scheme. Dear Guests, all rooms are non-smoking (smoking is done in specially designated areas)! Exclusive and unique design of the Hotel creates a special atmosphere of comfort, elegance and hospitality in combination with home comfort and individual service. Here an amazing atmosphere has been created, allowing you to feel at home, calmly and comfortably. For you, the Mikko phyto-bar, a professionally equipped gym, a massage parlor, a grocery store (24 hours) are working at the Hotel. Also we are glad to offer you a lot of other services that will make your stay pleasant and carefree! The staff of Mirax Boutigue Hotel is always at your service and ready to do everything possible to make your stay as comfortable as possible! Before the station. Metro "Ploshchad Vosstaniya" - 450 m, to the railway station - 5 km.

Select dates of stay to see prices and rooms:
Ask for a price

Leave your phone number and we will update the information for you within 20 minutes

Free hotel booking
Kharkiv, Moskovs'kyi Ave, 86a
Overall rating of the hotel: Score by criteria: Categories of guests:
9.3
Based on 6 reviews
All reviews were written by visitors to our website after living in boutique Hotel Mirax Boutique Hotel
  • 'Cleanliness'
  • 'Comfort'
  • 'Price/quality'
  • 'Services'
  • 'Staff'
  • 10
  • 9.3
  • 9
  • 8.8
  • 9.3
  • All reviews (6)
  • Indefined (1)
  • Young couples (3)
  • Families with little children (1)
  • Tourist group (1)

9.4
Дмитрий
1 of August 2015
Cleanliness Comfort Price/quality Services Staff
10 10 9 10 8
Все
Ничего
9.6
Яна
Young couples 28 of July 2015
Cleanliness Comfort Price/quality Services Staff
10 10 8 10 10
Приятный, отзывчивый персонал; красивый интерьер; вкусный завтрак
Устаревший коврик на полу, постельное белье и не работающая настольная лампа
10
Ангелина
Families with little children 15 of August 2012
Cleanliness Comfort Price/quality Services Staff
10 10 10 10 10
Всё супер!!!
9
Михаил Анатольевич
Young couples 21 of February 2012
Cleanliness Comfort Price/quality Services Staff
10 8 10 8 9
Дизайн, удобное и оперативное бронирование, адекватный молодой персонал. Буду рекомендовать знакомым.
есть в номере очень неудобно. особенно вдвоем. плохо настроенный тюнер, который жутко "фонит", поэтому комфортно смотреть телевизор невозможно.
9.2
Сергей Яковлевич
Tourist group 23 of January 2012
Cleanliness Comfort Price/quality Services Staff
10 9 9 9 9
Чисто, комфортно, уютно.
Одно кресло в комнате: негде сесть второму человеку в номере. Не очень хорошая звукоизоляция - слышен шум в коридоре.
8.6
Egor
Young couples 21 of January 2012
Cleanliness Comfort Price/quality Services Staff
10 9 8 6 10
1.Что касается плюсов, то я конечно не могу не отметить то, что в номере было крайне чисто, все на своих места, очень аккуратно сложено, так же и не могу не отметить приятный и милый в общении персонал, завтрак мне подали чётко в то время что я попросил. 2. Что касается особенности этого номера, джакузи, я долго думал и все же отнесу это не то что бы к хорошему, больше к случаю с позитивным концом . К моему сожалению по приезду с джакузи были некие сложности во включении. Она попросту не включалась. Разумеется, желание ею воспользоваться появилось примерно в 21:00 в воскресенье и как я полагаю много желающих не нашлось, кто бы в 30 минут смог приехать и разрешить такого рода проблему. Но вот и позив в этой истории, я благодарен администратору, который смог разрешить проблему, не проигнорировал, а по истине помог. Под руководством своего руководителя, она с лёгкостью нашла не исправность, и устранила её. А проблема, была в банальном, как я понимаю перенапряжении в сети. Но как по мне, это нужно исправить.
1.Сильно слышно дорогу, по утру 15.01.12. под окном остановилась машина ДПС и мы имели честь быть свидетелями их него разговора. Хоть и расположен номер на втором этаже. Можно было быт списать на то что мы попросту забыли закрыть окно, увы, нет, я проверил, закрыто, до упора. 2.По причине отсутствия батареек в пульте управления кондиционирования было невозможно его включить и было прохладно, так как батареи закрыты шторами, да когда их не видно это красивей, но и за красоту платишь прохладной температурой воздуха. 3. Я не отношу это к плохому, но и к хорошему тоже сложно, я сам с трудом представляю, как можно разрешить эту проблему, разумеется, для того, дя кого она таки проблема. С одной стороны покушать в постели это очень замечательно и романтично, разумеется для того кому это нравится, а вот для того кому это не сильно по душе, увы, выбор не большой, кушать за жур. Столиком.
  • Hotel services

    Common
    Bar, Internet, Shops, Recovery, Hairdressing salon / Beauty salon, Parking, Washing house, Restaurant, Room service, Activities , Transfer service

    Quantity of rooms in hotel: 10

  • Hotel Policies

    These are general hotel policies, they may vary per room type; Please check the description of your room.
    Check in
    Check arrival: from 14:00 - 15:00 hours. Check leaving: to 12:00 - 13:00 hours.
    Children and extra beds
    In our Hotel it is possible to provide an extra bed for 100 UAH / day, including breakfast in the room. For children under 12 years, a 25% discount is available.
  • Distance to object:
    City center Downtown ~ 1.3км
    Subway ~ 450м
  • Travel information

    "Mirax Boutique Hotel" is conveniently located in the geographical center of the city on one of the central streets of Kharkov, 5 minutes from the bus station and 20 minutes from the international airport and railway station. The hotel provides a shuttle service from anywhere in the city (at an additional cost), and the hotel can also be reached by taxi and metro (the hotel is located near the metro station Ploschad Vosstaniya).
Show map