Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
10 кращих ресторанів Львова для новорічного корпоратива

10 кращих ресторанів Львова для новорічного корпоратива

З кожним днем новорічний настрій все ближче, і час вибирати місце для корпоративу. Численні ресторани міста Лева запрошують гучно та весело провести час в компанії колег та друзів! Щоб передноворічний та новорічний банкет був організований на найвищому рівні, потрібно бронювати дату заздалегідь. Поспішайте, бо вільних закладів з кожним днем все менше! А допоможе визначитися з вибором ресторану Львова стаття від Hotels24.

10 кращих ресторанів Львова для новорічного корпоратива

Куди піти у Львові: ТОП-10 кращих ресторанів для проведення новорічного корпоративу

1. Ресторан «Під золотою розою»

Ресторан  «Під золотою розою»

Неподалік від руїн старої синагоги, в історичному єврейському кварталі Львова, знаходиться концептуальний ресторан «Під Золотою Розою». Він відкрився в 2008-ому році. Тут можна гарно відсвяткувати новорічний корпоратив та поласувати смачними стравами галицької та єврейської кухні.

В колоритному закладі цікавий інтер'єр та затишна атмосфера, ловить Wi-Fi. Ресторан, по стилістиці, нагадує традиційний єврейський будинок XIX століття. Особливий шарм кнайпі надають цікаві дрібнички, які можна спостерігати повсюди, а саме:

  • скатертини ручної роботи та семисвічники;
  • антикварні скрипки, раритетні праски та швейні машини.

В меню святкового банкету можна включити наступні страви – гефілте фіш, хумус, форшмак, рублену печінку, цимес, вареники з рибою та іншу смакоту. Корпоратив проходитиме у супроводі живої музики.

Адреса: Львів, вул. Староєврейська, 37

2. Ресторан «Валентіно»

Ресторан «Валентіно»

Серед ресторанів італійської кухні Львова, особливу нішу займає Valentino. Він знаходиться в старовинній будівлі, при готелі «Швейцарський», неподалік від площі Ринок. Інтер'єр закладу – розкішний та затишний, атмосфера – приємна та тепла.

Приміщення ресторану світле, в зелені, оздоблене мармуром, прикрашене дзеркалами в бронзових рамках, венеціанськими люстрами, килимами ручної роботи. В закладі – розписані старовинними фресками, цегельні стіни, дорогі меблі та м'які дивани. Тут є доступ до Wi-Fi зони, ввечері грає піаніст та запалюються свічки.

Відсвяткувати новорічний корпоратив зручно в затишному банкетному залі. Невеличка компанія може розміститися в маленькому vip-залі або обрати зал під скляним дахом.

Вишукане меню від шеф-повара складається із смачних італійських страв, виготовлених за традиційною рецептурою. На новорічний банкет можна замовити салат з королівськими креветками, м'ясні рулетики із соусом песто та сиром моцарелла, десерт «лавину» та інші смаколики. Гостей очікує святкова музична програма з 23:00 до 04:00.

Адреса: Львів, вул. Нижанківського, 18

3. Ресторан «Teраса»

Ресторан «Teраса»

Ресторан сучасної європейської кухні Terrazza знаходиться на сьомому поверху будівлі, в самому «серці» Львова, поруч з площею Ринок та Оперним театром. З його вікон відкривається неймовірна панорама на архітектурні пам'ятки Львова.

В закладі з затишною, приємною атмосферою та Wi-Fi, можна гарно відсвяткувати новорічний корпоратив. Шеф-повар запропонує гостям вишукані страви середземноморської, традиційні страви європейської кухні, а також авторські смаколики. А до страв офіціант подасть келих хорошого вина!

В святкове меню можна включити соковиті м'ясні страви, легкі салати, ароматні супи та неперевершені десерти.

Свинний стейк з коріандровим соусом та карамелізованою цибулею, салат з копченою качкою, тарілка вишуканих сирів з медом, тунець з водоростями вакаме та морквяним пюре, мікс-салат креветок з солоним пармезаном та грушею, салат з запеченим лососем та апельсином, мікс-салат з овечим сиром та розмарином, свіжі устриці – це далеко не весь перелік смакоти, яку можна замовити до новорічного столу!

Адреса: Львів, площа Звенигородська, 3

4. «Найдорожчий ресторан Галіції»

«Найдорожчий ресторан Галіції»

Незабутньо відсвяткувати новорічний корпоратив в супроводі живої музики пропонує гостям концептуальний ресторан – «Найдорожча ресторація Галіції». Це одне з тих багатьох атмосферних місць, яким варто насолодитися у Львові!

Заклад знаходиться в самому «серці» міста, навпроти Ратуші над крилатим левом. Цікаво, але вивіски або вказівника Ви тут не побачите! Ресторація працює за тією ж адресою, що і знаменита «Криївка». Потрібно піднятись на другий поверх будівлі, подзвонити або постукати в двері під №8.

Концепція музею-ресторану тісно пов'язана з темою масонства. На вході в заклад гостей зустрічає чоловік в халаті (брат масон), який видає кожній людині фартух та білі рукавички, які є обов'язковими атрибутами масонського братства.

В ресторані їдять з великого гарного посуду, горять свічки. Інтер'єр дуже цікавий, а атмосфера – душевна! У закладі повно масонської атрибутики. Стіни ресторації прикрашені портретами відомих масонів, а в кутку стоїть справжній рояль.

Меню ресторану включає популярні європейські страви. Є велика карта вин та алкогольних коктейлей. Тут можна замовити вишневий бренді, м'ясну тарілку, салат цезар, тартар, стейк, крем-суп з лососем, хамсу на багеті з м'яким сиром, закуску з осетра з грінками, філе качки під вишневим соусом, тирамісу тощо.

Адреса: Львів, площа Ринок, 14, 2 поверх

5. Ресторан «Трапезна ідей»

Ресторан «Трапезна ідей»

Тематичний ресторан галицької кухні «Трапезна ідей» – ідеальне місце для святкування новорічного корпоративу. Заклад розмістився в невеликому пивному підвальному приміщенні, при вході в «Музей ідей», що на Валовій вулиці. Місце дуже атмосферне та приємне. В інтер'єрі ресторану прослідковується середньовічна тематика.

Тут можна побачити:

  • склепінні стелі та масивні меблі з деревини;
  • лляні скатертини та гасові лампи, які випромінюють м'яке, приглушене світло та створюють загадкову атмосферу.

Меню ресторану включає традиційні страви закарпатської кухні, приготовлені за старовинною рецептурою. На корпоратив можна замовити реберця вепрю, смажену курку, цибульний пиріг, свинячий рулет з грибами і цибулею, кролика, вареники з бринзою, квас тощо. Із алкоголю є великий асортимент домашніх настоянок, пиво.

Адреса: Львів, вул. Валова, 18а

6. Ресторан «Цепелін»

 Ресторан «Цепелін»

Ресторан «Цепелін» відомий своєю надзвичайно затишною атмосферою та смачними стравами. Заклад ідеально підійде для святкування новорічного корпоративу.

В меню представлені авторські страви української, європейської кухні – соковите м'ясо та ніжна риба, легкі гарніри та вишукані десерти.

На новорічне святкування можна замовити рибу в торбі, телячі медальйони в тайському стилі, форель, фаршировану креветками та білими грибами з ікорним соусом, а також різотто з білими грибами, курячі крильця баффало, печінку індика в сметані.

Гостям сподобаються філе курки в кунжуті з соусом тартар, каре свинини з медово-гірчичним соусом, стейк з телятини, яблучний штрудель з фруктовим морозивом, торт вафельний, морозиво «сюрприз», смажене у фритюрі.

Адреса: Львів, проспект В'ячеслава Чорновола, 59

7. Ресторан «Панорама»

 Ресторан  «Панорама»

Побачити зимовий Львів як на долоні з вікна, помилуватися Оперним театром з висоти, гарно відсвяткувати новорічний корпоратив в супроводі живої музики можна в стильному, вишуканому ресторані «Панорама». Він знаходиться в центрі Львова, на сьомому поверсі PANORAMA Lviv Hotel.

Інтер'єр закладу новаторський, витриманий в стилі хай-тек. Переважають пастельні відтінки. В ресторані дерев'яні меблі темного кольору. Стіни розписані за мотивами картин Сальвадора Далі.

В меню «Панорами» представлена їжа середземноморської та європейської (в тому числі французької), східної кулінарії в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Багато страв тут готують на деревному вугіллі в іспанській печі «хоспер».

Гості зможуть скласти новорічне меню із наступних гастрономічних цікавинок – м'яса в соусі бальзамік, лосося, штруделя з яблуками І морозивом, пасти, салата цезаря, спагетті карбонара, лавандової крем-карамелі с полуничним сорбетом тощо. В закладі хороша винна карта.

Адреса: Львів, проспект Свободи, 45

8. «Ресторація Бачевських»

«Ресторація Бачевських»

Неперевершено, в затишній атмосфері, відсвяткувати корпоратив запрошує «Ресторація Бачевських», що знаходиться в самому «серці» Львова. На Новий рік в залах закладу лунатимуть джаз, музика від запальних гуртів та драйвових діджеїв. Звучатимуть відомі популярні хіти та витончені інструментальні мелодії.

Інтер'єр ресторану автентичний, початку ХХ сторіччя, кухня – нова галицька авторської подачі. Заклад включає три поверхи з різними залами, терасу. веранду, оранжерею. Велика компанія може розміститися в «зеленому» залі з рослинами, живою музикою та співом пташки.

В ресторації великий вибір напоїв – як класичних, так і з особливих серій. Смачна наливка (горіхова, вишняк, з бузини, брусниці, м'яти, черешні), білі, червоні вина з льоху, горілка Baczewski Suwen, авторський коктейль Leo Cobbler стануть прикрасою новорічного столу.

Тут можна замовити фаршированого коропа, м'ясо індика зі спеціями, скоринкою під грибним соусом, шпинатні палюшки з бринзою, форшмак із зеленим маслом та мацою, старольвівський салат з буряком, чорносливом та горіхами, смажений гуральський сир, а також бургер по-львівськи із баранячої котлети та картопляних дерунів, пряні москалики з маринованими огірками та житнім хлібом, салат цезар тощо. На десерт рекомендуємо ніжну кремувку, птисі (тісто з заварним кремом та чорним шоколадом).

Адреса: Львів, вул. Шевська, 8

9. Tante Sophie («Тітонька Софія»)

«Тітонька Софія»

Гарно відсвяткувати новорічний корпоратив запрошує атмосферний ресторан французької кухні Tante Sophie. В закладі продумано все до дрібниць – ідеально стилізований інтер'єр, музика, одежа персоналу, представлено меню для справжніх гурманів. Тут все витримано в найкращих традиціях Провансу. Потрапивши до ресторану, не покидає відчуття, що знаходишся десь у Франції.

Зі страв меню до новорічного столу можна замовити устриць, мідій з блакитним сиром, рапанів, восьминога з вершками та шпинатом, тунця, лосося, грудку качки, запечених равликів із класичними французькими соусами або з сиром під трюфельним маслом, жаб'ячих лапок тощо.

В ресторані відмінна карта білих, червоних, рожевих вин (французских, іспанських, португальських, угорських і т.д.), є шампанське, віскі, коньяк, граппа, лікери.

Адреса: Львів, вул. Друкарська, буд.6а

10. Ресторан 36ПО

 Ресторан 36 ПО

Весело відсвяткувати новорічний корпоратив запрошує новий, п'ятиповерховий ресторан 36ПО, що знаходиться в центрі міста Лева. На кожному поверсі закладу розташовані гарні, просторі, стильно оформлені зали. Тут є пивний зал (займає два поверхи), рибний зал, зал страв української кухні, винна та сигарні кімнати.

Дизайн ресторану – у стилі тропіків. Зі стелі в «українському» залі звисають вазони з живими квітами, грона винограду та помідори-чері. На два поверхи передбачено великих розмірів восьмиметровий акваріум, наповнений морською водою, з екзотичними рибками, акулами, скатами. Є зал із скляним роялем, який сам грає, відтворює музичні композиції.

На святкування можна замовити салат цезар, банош з томатами і козячим сиром, кров’янку зі сморчками, ягнятину з квасолевим пюре у шпинатному соусі, а також фуа-гра у медовій глазурі, тартар з мармурової яловичини з морозивом із білих грибів, голубці із сморчків, страви з морепродуктів, бастурму з курки. З десертів рекомендуємо наполеон с карамельним соусом.

В ресторані 36ПО можна покурити кальян, спробувати наливки власного виробництва, наприклад, малинову та м’ятну.

Адреса: Львів, кам'яниця Hyelazynivska, площа Ринок, 36

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

Перелік ресторанів Львова, в яких можна відсвяткувати новорічний корпоратив, на цьому не закінчується! Резервуйте столик заздалегідь! А якщо Ви є гостем чудового міста Лева, то треба поквапитися, щоб встигнути забронювати готельний номер, бо кращі варіанти розбирають дуже швидко!

Читайте ще:

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
17.11.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 10 кращих ресторанів Львова для новорічного корпоратива
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4 бали з 5, всього оцінок 4 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)