Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
8 «найсмачніших» кав’ярень Івано-Франківська

8 «найсмачніших» кав’ярень Івано-Франківська

Що може бути кращим, ніж випити чашку справжньої, запашної кави вранці? Ароматний напій допоможе збадьоритися й зігрітися в холоду погоду! Сьогодні існує безліч сортів, смаків й способів приготування кави. Hotels24.ua пропонує Вам ознайомитися з вісьмома «найсмачнішими» кав'ярнями Івано-Франківська.

8 «найсмачніших» кав’ярень Івано-Франківська

 1. Кав’ярня «Говорить Івано-Франківськ»

Кав’ярня «Говорить Івано-Франківськ»

Затишна кав’ярня «Говорить Івано-Франківськ» розташована в самому «серці» міста. Заклад пропонує гостям і городянам великий вибір запашної кави (одинадцять моносортів), чаю та інших напоїв, а також свіжих, смачних тістечок, сирників, десертів, тортиків, французької випічки Delikacia.

В кафе грає приємна музика, панує чудова атмосфера. Приміщення оформлене в теплих тонах. Обслуговування в кав’ярні на професійному рівні, а офіціанти – привітні, ввічливі, усміхнені. Відвідувачам сподобаються «три шоколади», молочний коктейль, гарячий шоколад. Каву тут готують різними способами – по-турецьки, з використанням френч пресу, в еспресо машині La Morzocco.

Графік роботи: понеділок – пятниця – з 8:00 до 21:45, в суботу й неділю - з 9:00 до 21:45

Адреса: Івано-Франківськ, площа Ринок, будинок 8

2. Кондитерська, кав’ярня Delikacia

Кондитерська, кав’ярня Delikacia

Якщо Ви бажаєте випити чашку запашної кави або ароматного чаю, поласувати смачними еклерами, макарунами та тістечками, завітайте до кондитерської і кав’ярні «Делікація»! Кондитерські вироби в закладі виготовляють з натуральних продуктів високої якості, згідно французької рецептури, за новітніми технологіями.

Гостям також пропонують замовити сніданки, скуштувати суп-пюре з картоплею та пореєм, випити келих вина. В «Делікації» панує приємна й спокійна атмосфера. Кухня в кондитерській знаходиться за прозорим склом. Заклад охайний, характеризується хіпстерським дизайном, має доступ до Wi-Fi, а персонал – молодий і ввічливий.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 7:45 до 22:00, суботу та неділю – з 9:00 до 22:00.

Адреса: Івано=Франківськ, вулиця Незалежності, будинок 20 (Стометрівка)
 

3.  «Фабрика кави» в Івано-Франківську (Coffee Factory)

«Фабрика кави» в Івано-Франківську (Coffee Factory)

«Фабрика кави» – затишний, атмосферний заклад міста Лева, який поєднує в собі палярню й кав’ярню. Тут можна придбати обсмажену на найкращому, новітньому обладнанні, каву високої якості, випити ароматний напій та з’їсти ласощі. Заклад може пишатися ексклюзивними сортами кави, різноманітними чорними чаями та фруктовими сумішами. В кав’ярні можна замовити каву з собою.

Графік роботи: з понеділка по неділю – з 8:00 до 20:00

Адреса: Івано-Франківськ, Південний бульвар, 35 

4.Кав’ярня Kimbo

 Кав’ярня Kimbo

Городяни й гості міста зможуть випити чашку запашної кави, чаю та скуштувати смачний десерт тірамісу в затишній кав’ярні Kimbo, що знаходиться в центрі міста. Даний заклад починає працювати з восьмої години ранку й радує відвідувачів ситними сніданками. Клієнтам пропонують замовити запіканки й омлети, млинці й сирники, різноманітну випічку й тости.

В кав’ярні працює привітний персонал. Гості залишаться в захваті від якості й швидкості обслуговування. Поруч з кафе розкинулася головна вулиця Івано-Франківська – «Стометрівка», на якій виступають місцеві музиканти, організовується вогняні шоу-програми. Кав’ярня приймає замовлення на виготовлення тортів. Тут також можна спробувати глінтвейн.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 23:00, субота та неділя – з 10:00 до 23:00

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 10а

5. Кав’ярня «Кавоварка»

Кав’ярня «Кавоварка»

Неподалік від парку Шевченка в Івано-Франківську працює затишна кав’ярня «Кавоварка». Даний заклад пропонує туристам і мешканцям міста випити ароматну каву латте із свіжомелених зерен, капучіно, трав'яні чаї, гарячий шоколад, скуштувати бездріжжевий хліб, смачні булочки, панна котту, чізкейк, кремові десерти, тістечка, каптейки.

В закладі також можливо спробувати гарбузовий пиріг. Кав’ярня виготовляє торти на замовлення. Відвідувачам сподобаються гарячі піти з різноманітними соусами, а також сендвіч-бейгл. В закладі передбачена коктейльна й алкогольна карта, фреші та смузі. Привітний, усміхнений персонал обслуговує клієнтів на високому рівні.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 20:00, субота та неділя – з 9:00 до 19:00

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Чорновола, будинок 67

6. Кав’ярня «Зерно істини»

Кав’ярня «Зерно істини»

Кав’ярня «Зерно істини» знаходиться в історичному «серці» Івано-Франківська. З вікон закладу гості можуть милуватися панорамою старого Станіслава. Кафетерій пропонує відвідувачам випити чашку ароматної кафи або кавового коктейлю, скуштувати смачні сендвічі, бургери. Заклад характеризується затишною атмосферою й швидким обслуговуванням.

В кав’ярні працює ввічливий персонал, грає спокійна музика. «Зерно істини» починає працювати з восьмої години ранку. На сніданок тут пропонують замовити млинці з різноманітними начинками, смачні десерти. В закладі є також пиво та алкогольні напої.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 24:00, субота та неділя – з 9:00 до 24:00

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Грушевського, будинок 3 (приміщення театру і кіно «Люм’єр»).

7. Мережа кав'ярень Street Coffee

Мережа кав'ярень Street Coffee

Випити ароматне еспрессо, скуштувати лаваші, в тому числі з картоплею, тістечка, торти, різноманітні солодощі, а також бургери, сендвічі зі шпинатом, бурітоси на грилі можливо в мережі кав’ярень Івано-Франківська Street Coffee.

В закладах працює привітний, молодий персонал, панує затишна атмосфера. Приміщення кафе гарно оформлені. В кав’ярнях, окрім кави, представлений широкий асортимент чаїв. Тут можна посидіти за ноутбуком в спокійній обстановці.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 22:00, субота – з 9:00 до 22:00, по вулиці Шевченка, 64 кав’ярня працює з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 20:00, в суботу – з 9:00 до 20:00, в неділю з 12:00 до 20:00. По вулиці Чорновола, будинок 62 кав’ярня працює з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 20:00, в суботу – з 9:00 до 17:00, в неділю з 8:00 до 17:00, а по вулиці Незалежності, будинок 53 - з понеділка по п’ятницю і в неділю – з 8:00 до 22:00, суботу – з 9:00 до 22:00.

Адреси:

  • Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 4.
  • Івано-Франківськ, площа Міцкевича, будинок 1а.
  • Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, будинок 19.
  • Івано-Франківськ, вулиця Шевченка, будинок 64.
  • Івано-Франківськ, вулиця Чорновола, будинок 62.
  • Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, будинок 53.

8. Кав'ярня PanCake

Кав'ярня PanCake

Кав'ярня PanCake пропонує відвідувачам посмакувати пухкими, свіжими панкейками з різноманітними начинками – шоколадною і банановою, полуничною та малиновою, а також спробувати вироби з морозивом і вершками, куркою та салатом.

Заклад характеризується затишним інтер’єром. Гостям сподобається приємна лаунж музика, гостинна атмосфера. Тут можливо відмінно провести час з друзями або коханою людиною!

В кав’ярні клієнти зможуть замовити філіжанку ароматної кави або чаю, бананове, карамельне лате, смачну випічку, крепси, млинці, макаруни, пончики, сендвічі, тортики, безалкогольні напої – соки, фреші. Обслуговування в PanCake на високому рівні! Персонал — ввічливий і охайний.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 20:00, субота – з 10:00 до 22:00, неділя — з 12:00 до 22:00.

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 21

Де зупинитися: туристів приймають готелі Івано-Франківська

Кав'ярні Івано-Франківська порадують городян і гостей міста смачною, ароматною кавою і свіжими тістечками, гостинністю, затишком і європейським рівнем обслуговування! Перед поїздкою в обласний центр рекомендуємо забронювати готель. Hotels24.ua бажає Вам приємного відпочинку!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
13.11.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 8 «найсмачніших» кав’ярень Івано-Франківська
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)