Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Gagarinn Hotel: Готель з міжнародними стандартами в серці Одеси

Gagarinn Hotel: Готель з міжнародними стандартами в серці Одеси

Якщо ви шукаєте готель в Одесі, який забезпечить вам чудовий сервіс, ресторан з широким різноманіттям страв та якісний відпочинок — Gagarinn Hotel стане найкращим вибором. Зручна локація у престижному районі Одеси — Аркадії та широкий спектр послуг роблять готель бажаною оазою для гостей міста.

Gagarinn Hotel

  Розташування

 


Gagarinn Hotel розташований в самому серці Аркадії — одному з найбільш популярних районів Одеси. Готель знаходиться за 10 хвилин їзди від вокзалу та за 15 хвилин від центру міста.
Аркадія є одним з найбільш жвавих та популярних районів Одеси в літній сезон. Це місце, де туристи та місцеві мешканці збираються, щоб насолоджуватись морським бризом, відпочивати на пляжах та проводити час у розважальних закладах, кафе, барах та ресторанах. Готель Gagarinn має зручне розташування у цьому районі, що дозволяє його гостям насолоджуватись усіма перевагами Аркадії.


Апартаменти

 


Gagarinn Hotel — це готель, де гості можуть насолоджуватись комфортом та відпочинком в розкішних номерах з панорамним виглядом на місто та море. Номери оснащені сучасними технологіями, що забезпечують максимальний комфорт. Готель пропонує вибір, що складається зі стандартних, двомісних та люкс-номерів зі зручними ліжками, кондиціонерами, телевізорами з плоским екраном і супутниковими каналами, безкоштовним Wi-Fi та паркінгом для гостей готелю. Також Gagarinn Hotel має чудову транспортну розв'язку.

 

 

Інфраструктура

 

Варто згадати про ресторан Food Hub, який знаходиться на другому поверсі готелю. Це чудове місце для сніданку, обіду чи бізнес-ланчу, де вам запропонують широкий вибір страв різноманітних кухонь світу на будь-який смак. Ресторан порадує вас оновленим сезонним меню до якого увійшли традиційні страви одеської кухні — найкраща нагода, щоб відчути дух та колорит Одеси. Крім того, у Food Hub можна замовити послуги кейтерингу, організувати банкет або корпоративну вечірку. Для мешканців готелю заклад пропонує 10% дисконту та 15% для замовлення take away.


Недалеко від Gagarinn знаходиться торгівельно-розважальний комплекс сучасного формату — Gagarinn Plaza, де ви зможете придбати все, що потрібно та насолоджуватись широким спектром розваг. Комплекс складається з 4 поверхів та містить понад 80 магазинів і ресторанів.

У ТРК Gagarinn Plaza є великий вибір магазинів з одягу, взуття та аксесуарів відомих брендів, а також магазини з електронікою, книгами, косметикою та парфумерією. Для шанувальників спорту та активного відпочинку у торгово-розважальному комплексі є спеціалізовані магазини, які пропонують спортивне взуття та одяг та екіпірування.
На останньому поверсі торгового центру є кінотеатр, де відвідувачі можуть насолоджуватись переглядом нових фільмів у затишній атмосфері. На четвертому поверсі ТРК зручно розташувались містечко професій Kids City та батутний парк Kids Planet, що подарують справжню радість не дадуть нудьгувати навіть маленьким гостям Gagarinn Hotel.

 

 

 

Вже 18 травня Gagarinn Hotel святкуватиме дев’ятий день народження. Дев’ятий рік, котрий красномовно підкреслює досвід, надійність та якісний сервіс.

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
19.05.2023
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Gagarinn Hotel: Готель з міжнародними стандартами в серці Одеси
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)