Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
ТОП-7 голівудських готельєрів: хто із зірок розжився готелем

ТОП-7 голівудських готельєрів: хто із зірок розжився готелем

Ох вже ці популярні на весь світ особистості! На що тільки вони не витрачають гроші: нерухомість, автомобілі, благодійність. Але деякі не проти розпочати свій бізнес. Сьогодні Hotels24.ua розповість вам, хто зі світових знаменитостей долучився до готельної справи. Отже, готелі, які належать світовим зіркам.

ТОП-7 голівудських готельєрів: хто із зірок розжився готелем

Х’ю Джекман

Знаменитий “Росомаха” Голівуду не лише любить відпочивати у вишуканих готелях, а й готовий викупити один з них. Така доля спіткала Gwinganna Lifestyle Retreat у Квінсленді (Австралія), де свого часу відпочивав Джекман. У готелі можна пройти SPA-процедури і терапію від стресу, а також розважити себе активним відпочинком.

102 готелі Таллбаджера, Квінсленд від 1450 грн за номер.

 

Боно та Едж

 Учасники британського гурту U2 обрали для створення свого готелю місто Дублін. Готельний фонд закладу The Clarence складається з п’яти десятків номерів, а розташовану споруда у самому центрі міста. Серед номерів є кімнати класу “люкс”, пентхауси та класичні номери.

Номери в готелі The Clarence можна подивитися та забронювати тут.

 

Роберт де Ніро

Голлівудський актор вже відкрив кілька закладів, куди входить мережа спа-готелів Nobu на Філіппінах і The Greenwich Hotel - на Манхеттені в Нью-Йорку. А його мережа Nobu Hospitality Group включає 32 ресторани та 9 готелів. Роберт непогано розжився, чи не так? 

Номери в The Greenwich Hotel можна подивитися і забронювати тут.

 

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс

Разом з дружиною Майкл володіє приголомшливим курортом Ariel Sands на Бермудах. Після реконструкції він відкриється в 2017 році. Тут у відвідувачів буде доступ до басейнів з прісною водою, вихід до пляжу, спа-салон і приватні котеджі на воді. Подейкують, що готель буде еко-курортом, де використовуватиметься "зелена" енергія.

19 готелів Бермуди від 5000 грн за двомісний номер.

 

Донателла Версаче

У богині моди все справді потопає в розкоші: не тільки її покази, а й бізнес. Palazzo Versace - це комплекс, що належить модному будинку. Один такий готельний комплекс вже відкритий в Австралії, але Донателла на цьому не зупиняється - модельєр відкрила готель в Дубаї, і планує відкриття двох готелів в Макао.

Номери Palazzo Versace Residences дивіться і бронюйте тут.

 

Клінт Іствуд

А ось король вестернів переніс своє захоплення з кіно в готельний бізнес. Його готель називається Mission Ranch Hotel. Він був створений на базі молочної ферми XIX століття. 9 гектарів території, тенісний корт, 31 номер, величезна їдальня і навіть фітнес-центр. Шанувальники вестернів оцінять такі масштаби.

117 готелів Кармела, США від 1 940 грн за номер на двох.

 

Леонардо Ді Капріо

Якщо ми дочекалися від Лео отримання оскара - дочекаємося і відкриття готелю. Тим більше, що для цього йому треба було ні багато ні мало - купити цілий острів. Все ж краще, ніж боротися з ведмедем ;)
Ді Капріо дуже амбітний в своїх планах, тому викупив острів Блекедор Кей, що в Карибському морі, майже за півтора мільйона доларів. Тут він збирається побудувати 36 котеджів і 36 вілл, які пізніше здаватиме в оренду.

32 готелі Гаїті від 860 грн за номер.
 

Діліться враженнями про готелі знаменитостей! Якщо ви вирішите відкрити свій готель, яким він буде?

 

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
26.04.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: ТОП-7 голівудських готельєрів: хто із зірок розжився готелем
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)