Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Музичні фестивалі літа: де цьогоріч буде гаряче

Музичні фестивалі літа: де цьогоріч буде гаряче

Не пропустіть феєричні музичні фестивалі цього літа, які пройдуть в різних містах нашої держави! Відвідавши їх, Ви, безсумнівно, отримаєте безліч яскравих емоцій! Про те, де цьогоріч буде гаряче, підготував матеріал Hotels24.ua.

Музичні фестивалі літа: де цьогоріч буде гаряче

 1. Atlas Weekend 2018 в Києві (4 — 8 липня 2018 року)

Atlas Weekend 2018 в Києві

Фото взяте на сайті: kiev.informator.ua

З 4 по 8 липня 2018-ого року в Києві відбудеться фестиваль Atlas Weekend 2018, котрий об’єднає шанувальників якісної музики та поціновувачів душевного відпочинку. Цьогоріч учасниками музичного дійства стануть The Chemical Brothers та Lost Frequencies. Перший хедлайнер фестивалю продемонструє публіці фірмове британське електро.

The Chemical Brothers — музичний дует із Британії, що працює в жанрі танцювальної музики. За роки своєї кар'єри  він отримав чотири премії Греммі:

  • За сингл Block Rocking Beats в номінації «Кращий рок-інструментал» (1998-ий рік).
  • За хіт з платівки Push The Button — Galvanize. Музична композиція була записана спільно з репером Q-Tip. Вона посіла високі позиції в номінації Best Dance Recording (2005-ий рік).
  • Двічі за «Кращий Електронний / Танцювальний альбом» — Push the Button (2005-ий рік) та We Are The Night (2007-ий рік).

Діджей світового рівня Lost Frequencies являється резидентом Tomorrowland-в, автором хітів Are You With Me і Reality, котрі посідали свого часу топові позиції в чартах на радіостанціях.

Початок фестивалю: о 14:00

Вартість квитків на фестиваль:
від 1500 до 5000 грн

Локація: ВДНХ

Адреса: Київ, проспект Академіка Глушкова,1

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

2. UPark Festival 2018 в Києві (25 — 26 липня 2018 року)

UPark Festival 2018 в Києві

Фото взяте на сайті: kiev.karabas.com

Чудово провести час та насолодитися хорошою музикою, меломани зможуть на фестивалі UPark Festival 2018, котрий відбуватиметься в Києві протягом двох днів – з 25 по 26 липня.

В перший день музичного свята на сцені виступатимуть Gorillaz и ToveLo, а на другий день — Massive Attack, Bonobo и Young Fathers. Також в фестивалі прийматимуть участь інші музичні колективи.

Море світла, звуку, спецефектів та техніки — все це очікує гостей музичного свята!

Початок фестивалю: о 16:00

Вартість квитків на фестиваль: від 99 до 2800 грн.

Локація: стадіон «Динамо» імені Лобановського

Адреса: Київ, вул. Грушевського, 3

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

3. «Операфест Тульчин» в Тульчині (8 – 10 червня 2018 року)

«Операфест  Тульчин» в Тульчині

Фото взяте на сайті: vn.depo.ua

В місті Тульчині на Вінниччині, з 8 по 10 червня 2018-ого року, відбудеться фестиваль української та європейської опери, в якому прийматимуть участь представники оперної сцени із зарубіжних країн – Німеччини та Італії, Австрії та Польщі. Оперний фестиваль «Оперфест Тульчин» стане святом міжнародного рівня. Планується насичена та цікава програма.

Розпочне музичне свято відкриття скульптурної композиції «Мелодія Щедрик» в честь створення, відомої на весь світ, пісні, автором якої є Микола Леонтович. Також буде облаштовано художню зону під назвою «Леонтович Арт-квартал», встановлено мистецькі локації.

На музичному фестивалі виступатимуть більше ніж тридцять солістів з Австрії, Німеччини, США та України. Також в заході прийматимуть участь триста оркестрантів, п'ятдесят танцюристів, сто вісімдесят представників хорових колективів та чотири знаменитих диригента:

  • Оксана Линів (Австрія — Україна) та Тарас Криса (США).
  • Юрій Яскраво (Україна ) і Володимир Сивохіп (Україна).

В 2018-ому році гості фестивалю зможуть побачити і почути оперу Вольфганга Амадея Моцарта під назвою «Дон Жуан».

Традиційних театральних декорацій не буде. Планується монтаж сучасних, спеціально створених для кожної опери, 3D-декорацій.

Після завершення концертів, гостей порадує феєричне 3D-меппінг-шоу. На фестивалі можна буде сфотографуватися на пам'ять в селфі-зонах — Opera Light, Opera Art, Opera Folk, Opera Stars. Також гостей фестивалю очікує ексклюзивне кулінарне меню, захоплюючі екскурсії та цікаві туристичні маршрути.

Локація: палац Потоцьких в Тульчині (Тульчинське училище культури)

Адреса: Тульчин, вулиця Леонтовича, 52

Де зупинитися: туристів приймають готелі Вінниці

4. «Леополіс Джаз Фест» у Львові (Leopolis Jazz Fest) (27 червня — 1 липня 2018 року)

«Леополіс Джаз Фест» у Львові

Фото взяте на сайті: karavan.ua

З 27 червня по 1 липня у Львові відбудеться VIII Міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest 2018, котрий об'єднає любителів джазу та світових, джазових музикантів. Гостей свята очікують чудова музика та незабутні враження. Протягом п'яти днів на сценах Leopolis Jazz Fest виступить понад сто сімдесят музикантів з шістнадцяти країн світу — молоді зірки та знамениті джазмени.

27 червня в 19:00 на сцені імені Едді Рознера виступатиме, спільно з ансамблем The Marvels, легенда американського джазу, музикант-авангардист, саксофоніст та флейтист Чарльз Ллойд.

Одним з хедлайнерів фестивалю стане джазовий інструменталіст, дворазовий володар премії «Греммі» Маркус Міллер зі США. Швецький музикант, популярний композитор Ларс Даніельссон виступить спільно з Академічним симфонічним оркестром INSO-Львів й порадує публіку спеціальною програмою.

Ще одним хедлайнером музичного фестивалю стане відомий британський вокаліст, піаніст, талановитий композитор Джеймі Каллум. Його альбом Twentysomething свого часу став мультиплатиновим.

28 червня в 19.00 пройде концерт ікони андеграунду Роберта Гласпера, володаря трьох премій Греммі (R + R = NOW). В складі групи виступатимуть Тейлор МакФеррін – володар десяти премій Греммі, Боббі МакФерріна.

В 21:00 виступатиме фьюжн і джаз-гітарист, володар Греммі, Лі Рітенур. Гостей порадує шоу американського композитора, аранжувальника, продюсера, піаніста, керівника оркестру Дейва Грусіна, котрий є десятикратним володарем премії Греммі. Вони зіграють разом з басистом Мелвіном Лі Дейвісом та барабанщиком Весом Рітенур.

На фестивалі також виступатимуть :

  • 30 червня Джейкоб Кольєр. Його дебютний альбом «In My Room» отримав дві премії Греммі.
  • 30 червня соул-вокаліст Маріо Біонді. Він представить у Львові програму з відомих пісень, музики та нового альбому «Brasil».
  • 1 липня виконавць з Італії, хедлайнер фестивалю піаніст-віртуоз, композитор, співак Стефано Боллані. Він виступить з квінтетом QUE BOM.

Завершить свято джазу фінальний концерт на площі Ринок дуету з Франції Peirani & Parisien Duo.

Вартість квитків на фестиваль: від 250 грн.

Локації: виступи музикантів відбуватимуться на відкритих сценах, змонтованих в центрі міста Лева:

  • на головній сцені ім. Е. Рознера в парку імені Б. Хмельницького.
  • на сцені площі Ринок.
  • на сцені у дворі Палацу Потоцьких.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

5. «Рок Булава 2018» в Переяслав-Хмельницькому (29 червня — 1 липня 2018 року)

«Рок Булава 2018» в Переяслав-Хмельницькому

Фото взяте на сайті: ufest.in.ua

Open Air фестиваль під назвою «Рок Булава 2018» відбудеться з 29 червня по 1 липня 2018-ого року в історичному місті з неповторною старовинною архітектурою. Гостей свята очікує відмінний відпочинок на пляжі, шалений музичний драйв. Захід подарує море незабутніх вражень та яскравих емоцій!

На фестивалі виступатимуть відомі виконавці — «Дай Дорогу!» та Karna, Season Of Melancholy та «TT'34», «Рубікон», «День Гніву» та інші. Городяни та гості міста, котрі візьмуть з собою намет, спальник та їжу, зможуть відмінно провести три доби на березі ріки, слухаючи запальні рокові композиції.

Вартість квитків на фестиваль: від 300 грн. (за три дні)

Локація: база «Переяславль»

Адреса: місто Переяслав-Хмельницький, вулиця Героїв Дніпра, 122

Де зупинитися: туристів приймають готелі Переяслав-Хмельницького

6. Фестиваль класичної музики LvivMozArt («ЛьвівМоцАрт») у Львові (13 — 22 липня 2018 року)

Фестиваль класичної музики LvivMozArt («ЛьвівМоцАрт») у Львові

Фото взяте на сайті: mozart.lviv.ua

З 13 по 22 липня 2018-ого року у Львові відбудеться фестиваль класичної музики LvivMozArt, присвячений відомому композитору, піаністу та диригенту Францу Ксаверію Моцарту (сину Вольфганга Амадея Моцарта), його професійній діяльності у місті Лева.

Захід проводиться з ініціативи диригента Баварської Державної опери Оксани Линів та підприємців Львова, за підтримки міської влади, представників ділових та культурних кіл міста. Гостей на святі очікують не лише концерти, а й оперні вистави та майстер-класи, вистави експериментального театру та воркшопи, доповіді науковців та дискусії, семінари та розвиваючі музичні програми для дітей, кінопокази та художні виставки.

Фестиваль «ЛьвівМоцАрт» проходитиме в декількох форматах — MozArtGALA, MozArtLAB, MozArtKIDS, DISCOVERMozArt, MozArtART.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

7. Фестиваль «Файне Місто» в Тернополі (20 — 22 липня 2018 року)

Фестиваль «Файне Місто» в Тернополі

Фото взяте на сайті: www.0352.ua

З 20 по 22 липня в Тернополі, в форматі open-air, відбудеться яскрава, масштабна музична подія — VI фестиваль «Файне Місто». Гостей свята очікують три дні драйвової музики, виступи більше ніж ста українських, зарубіжних музичних колективів та виконавців, шалені розваги. Буде змонтовано шість сцен, розіб'ють наметове містечко.

В фестивалі прийматимуть участь The Rasmus, Adept, To the Rats and Wolves, Infected Rain та інші. На свято приїдуть байкери з усіх куточків нашої держави.

Крім музичної програми, на заході гостей очікують кінопокази та караоке, хендмейд ярмарок та майстер-класи. На фестивалі буде облаштовано спортивну, дитячу, ігрову, арт, літературну зони та лекторії, запрацюють атракціони, салон краси, велопрокат, вуличні театри, фудкорти, камери схову, бюро знахідок та пункти підзарядки телефонів. В наметовому містечку встановлять душові кабіни й біотуалети.

Вартість квитків на фестиваль: від 170 до 850 грн.

Локація: територія тернопільського іподрому

Адреса: 7 км від Тернополя в напрямку Львова

Де зупинитися: туристів приймають готелі Тернополя

8. «Схід-Рок» в Тростянці (10 — 12 серпня 2018 року)

«Схід-Рок» в Тростянці

Фото взяте на сайті: ua.igotoworld.com

VІ музичний фестиваль «Схід-Рок» відбудеться з 10 по 12 серпня 2018 року в Тростянці. Організатором фестивалю являється Тростянецька міська рада. Планується, що в фестивальні дні в дендропарку «Нескучне», поряд з озерами та гротом німф, облаштують наметове містечко, в межах якого працюватимуть безкоштовні душові кабіни та паркінг. В рамках музичного свята пройдуть футбольні та волейбольні турніри.

Вартість квитків на фестиваль: від 350 грн.

Локація: територія фортеці «Круглий двір» XVIII століття

Де зупинитися: туристів приймають готелі Сум

9. Фестиваль «Республіка 2018» (Respublica 2018) в Кам'янець-Подільському (31 серпня — 2 вересня 2018 року)

 Фестиваль «Республіка 2018» (Respublica 2018) в Кам'янець-Подільському

Фото взяте на сайті: kp.karabas.com

«Республіку 2018» не можна назвати суто музичним фестивалем. Скоріше, це свято сучасного вуличного мистецтва — музики, фотографії, поезії та танцю. Проходитиме арт-фестиваль з 31 серпня по 2 вересня 2018-ого року в старовинному місті Кам'янець-Подільському.

В фестивальні дні гостей порадують безліч локацій, виступи кращих рок-колективів, сучасних поетів, презентації робіт художників з України та зарубіжних країн.

Буде встановлено декілька сцен — головна, акустична, реггі, «важка». Городян та туристів очікують концерти як популярних, так і маловідомих, молодих українських та зарубіжних гуртів.

Денна сцена та ярмарок знаходитимуться на Ратушній площі. Художники, в спальних районах населеного пункту, будуть розмальовувати звичайні будівлі. Вночі відбуватимуться акустичні концерти, літературні читання.

Вартість квитків на фестиваль: від 400 грн.

Локація: територія Нової фортеці, що знаходиться поруч зі Старим замком.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Кам'янець-Подільського

Обов'язково відвідайте хоча б один, із запропонованих вище, музичних фестивалів цього літа! Перед поїздкою в чуже місто, не забудьте забронювати готель!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
10.05.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Музичні фестивалі літа: де цьогоріч буде гаряче
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)