Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
На що звертати увагу при виборі компанії для оформлення ОСЦПВ?

На що звертати увагу при виборі компанії для оформлення ОСЦПВ?

На даний момент понад 40 компаній в Україні надають послуги автострахування. Через таку широку різноманітність багатьом автомобілістам стає складно визначитися з відповідним страховиком, який готовий запропонувати взаємовигідні умови співпраці.

оформлення ОСЦПВ

Благо, завжди можна відвідати розділ https://ukasko.ua/insurance/osago, швидко ознайомитися з усіма найкращими пропозиціями та вибрати для себе ідеальний варіант.

Як не стати жертвою шахраїв?

Оформляючи поліс, завжди слідкуйте за поведінкою страхового агента. Навіть якщо шахрай раніше працював у компанії, він видасть себе неадекватною реакцією на стандартні прохання клієнта. Вам варто сумніватися, якщо агент:

  • Відмовляється від надання агентського договору.

  • Пропонує купити поліс за дуже низькою ціною.

  • Помиляється у значеннях коефіцієнтів.

  • Просить оплатити послуги готівкою.

  • Заповнює документ вручну.

  • Не вимагає надати обов'язкові документи у вигляді паспорта, ідентифікаційного номера, посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Важливо розуміти, що фальшиве страхування може призвести не тільки до витрати коштів. Часто наслідки виявляються серйознішими. Якщо в процесі оформлення поліса ви не змогли розпізнати шахрая, афера буде розкрита після настання страхового випадку або за бажання внесення змін до документа. У будь-якому випадку знадобиться покупка справжнього поліса ОСЦПВ, а якщо автовласник став винуватцем аварії, йому доведеться відшкодувати збитки зі своєї кишені. Також автовласнику може загрожувати кримінальна відповідальність, якщо правоохоронні органи доведуть, що він свідомо купував підробку.

Критерії вибору страховика

Перш ніж ознайомитися з критеріями вибору страховика, спочатку необхідно зрозуміти, які компанії мають право надавати послуги обов'язкового автострахування. Ознайомитись зі списком офіційних компаній можна на сайті МТСБУ. Вивчивши його, потрібно починати аналізувати компанії за низкою критеріїв. Мова йде про:

  • Тариф. Кожен страховик сам встановлює вартість ОСЦПВ у межах допустимого державою діапазону. Наприклад, деякі компанії можуть завищувати ціну, якщо у клієнта невеликий стаж водія, в той час як інші взагалі не враховують цей параметр.

  • Рейтинг МТСБУ. Моторно-транспортне страхове бюро України відстежує діяльність офіційних компаній і щоквартально складає їхній рейтинг за декількома показниками.

  • Клієнтський рейтинг. За відгуками клієнтів можна зрозуміти, наскільки сумлінно компанія належить до виконання своїх зобов'язань.

  • Термін роботи. Якщо страховик надає свої послуги вже довгі роки, можна перевірити його надійність.

  • Фінансові показники. Ознайомтеся із розміром статутного капіталу, топ-менеджерами, акціонерами та прихованими бенефіціарами компанії, після чого зробіть свої висновки.

  • Різноманітність послуг. Компанії, що надають різні страхові послуги, є надійнішими та стабільнішими гравцями на ринку.

  • Наявність офісів. Якщо страхова компанія має офіційне представництво у вашому місті – це завжди плюс на її користь.

Ще одним важливим критерієм із впевненістю можна назвати показник відкритості компанії. Кращі страховики не бояться афішувати свою діяльність та власників, розповідати про свої фінансові показники та надавати докладну інформацію про умови страхування. Ключовий показник відкритості – наявність сайту в Інтернеті, на якому доступна вся необхідна інформація, починаючи з досвіду роботи, закінчуючи власниками та філіями.

Швидкий та легкий спосіб оформлення ОСЦПВ

Якщо ви зацікавлені в оформленні ОСЦПВ онлайн і хочете бути впевненим, що отримаєте справжній та офіційний документ, завжди можна скористатися послугами сервісу Ukasko. Вам будуть запропоновані варіанти від різних компаній, які можна порівняти вдома, не обдзвонюючи кожного страховика для уточнення умов співпраці, на що зазвичай витрачається кілька годин.

Оплата онлайн страховки здійснюється за захищеними каналами. Після здійснення оплати документ буде відправлено на вказану клієнтом адресу електронної пошти. Для перевірки справжності страховки необхідно ввести її номер на сайті Моторно-транспортного бюро України.

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
14.07.2020
20 ХВИЛИН
Оцініть статтю: На що звертати увагу при виборі компанії для оформлення ОСЦПВ?
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)