Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Відпочинок в Карпатах - особливості відпочинку взимку

Відпочинок в Карпатах - особливості відпочинку взимку

Відпочинок в Карпатах взимку особливо привабливий для сучасних мандрівників. Він дарує море позитивних емоцій, яскраві враження, оздоровлення всього організму, а також прекрасну можливість отримати сильний заряд бадьорості, завдяки чарівній природі гір та свіжому гірському повітрю.

Відпочинок в Карпатах

 Однією з основних особливостей відпочинку в Карпатах є активні зимові розваги. Зупинившись в одному з готелів Буковеля або Драгобрату, ви гарантовано отримаєте всі умови для якісного гірськолижного відпочинку. Окрім того, круті снігові схили дозволяють тут кататися на санях, санчатах, сноубордах, займатися альпінізмом. У Карпатах прокладено багато червоних, синіх та чорних трас різної складності. Всі вони знаходяться в чудовому стані. За рівнем снігу ведеться постійне спостереження, та за необхідністю траси підтримують в ідеальному стані за допомогою ратраків.

 

Зима в Карпатах надовго запам’ятається барвистими театралізованими виставами. На Новий рік і Різдво найбільше захоплює багатий та неповторний місцевий колорит. У кожному дворі тут стоїть наряджена ялинка. Мелодійна музика та веселощі дозволяють зануритися в чарівний світ веселих місцевих колядок і оригінальних танців. Наприклад, в готелях Яремчі до новорічних свят завжди готують спеціальні розважальні програми, насичені яскравими виступами, грандіозними салютами та багатою кількістю сюрпризів. Зимовий відпочинок у Карпатах надовго запам’ятається вам своєю неповторністю. Лише тут на вершинах лижних трас розташовані так звані "Колиби", в яких можна зігрітися гарячим чаєм або склянкою глінтвейну, скуштувати ароматний шашлик і смачну кукурудзяну кашу "банош".

 

Відпочиваючи у готелях Карпат, окрім унікальної краси живописних гір, ви отримаєте бездоганний сервіс, затишні та комфортні номери, а також ароматні смачні страви та напої домашньої кухні. Важливо, що відпочинок в Карпатах – це недорого і доступно для кожної сім’ї. Вартість номерів тут починається з 75-100 гривень за добу. Якщо ви давно мрієте про маленький клаптик щастя у казковому гірському царстві, плануйте свою поїздку прямо зараз. Комфортне проживання в Карпатах дозволить відчути себе, як вдома. Лише тут можна побачити привітний та дружній підхід до кожного гостя, адже, як відомо, місцеві жителі вважаються найгостиннішими господарями в Україні. Готелі в Карпатах добре вписуються в живописний ландшафт гірської місцевості, створюючи неймовірну казку для всіх, хто вирішив до них завітати.

 

Для бажаючих оздоровитися найкращий відпочинок в Карпатах рекомендуємо провести у готелях Трускавця або готелях Східниці. Професійний медичний персонал підготує для вас індивідуальну програму оздоровлення, завдяки якій ви позбудетесь симптомів хронічної втоми та покращите діяльність всіх органів та систем організму.

Не впустіть чудову можливість насолодитися фантастичним зимовим відпочинком в Карпатах!

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
13.09.2016
Анна Полянская
Оцініть статтю: Відпочинок в Карпатах - особливості відпочинку взимку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)