Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Як відкрити для себе Україну: поради іноземному туристу

Як відкрити для себе Україну: поради іноземному туристу

Мандрівка Україною – це завжди гарна ідея! Скільки неймовірної краси, дивовижних локацій, визначних пам’яток та цікавих туристичних об’єктів є в кожному її куточку.

Мандрівка Україною

Ми підготували декілька важливих і необхідних кроків, які варто зробити іноземному туристу, незалежно від того спланована його поїздка чи спонтанна.

Якщо ви бажаєте відкривати українські цікавинки самостійно – без допомоги туроператора чи посередника – свою майбутню пригоду варто спланувати, аби мандрівка була насичена лише приємними несподіванками.

Ось декілька важливих і необхідних кроків, які варто зробити, незалежно від того заздалегідь спланована ваша поїздка чи спонтанна.

По-перше, варто дізнатись правила перетину українського кордону. В умовах нинішньої реальності треба враховувати не лише прогноз погоди та розклад транспорту до обраного пункту призначення. А й розуміти, як в’їхати в Україну громадянину тієї чи іншої держави. На порталі https://visitukraine.today/  ви знайдете актуальні та офіційні вимоги щодо перетину українського кордону в умовах карантину для туристів з будь-якої точки світу. Крім того, за додатковими роз’ясненнями можна звернутись до цілодобової гарячої лінії.

Незалежно від того, рушаєте ви до того чи іншого місця вперше або були там не раз, завантажте до свого смартфону сервіс навігації або карту місцевості, що може працювати офлайн, якщо виникнуть проблеми з мережею.

В пригоді стануть також онлайн сервіси бронювання житла (наприклад, Hotels24) та пошуку закладів харчування (Tripadvisor, Foursquare). Де можна вибрати оптимальний для себе варіант, покладаючись на «живі» відгуки реальних відвідувачів.

Не забудьте про постійний та якісний зв’язок – ви будете користуватись роумінгом чи придбаєте sim-карту місцевих операторів? Уточніть тарифи та оберіть зручніший варіант.

Подумайте, як ви будете себе розважати. Плануєте прогулянку просто неба? Чудово, ви абсолютно вільно складаєте свій маршрут та ні від кого не залежите. Якщо ж бажаєте відвідати якісь must-see місця, треба ознайомитись з карантинними правилами відвідування публічних місць та їхнім розкладом роботи, поцікавитись чи можна приєднатися до екскурсійної групи тощо.

І, звісно, завжди майте із собою документи, використовуйте засоби індивідуального захисту та віддавайте перевагу безконтактній сплаті послуг та товарів. Адже у подорожі завжди найголовніше – безпека та здоров’я.

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
12.09.2022
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Як відкрити для себе Україну: поради іноземному туристу
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 8 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)