Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Який хостел вибрати в Києві

Який хостел вибрати в Києві

В Київ можна гарно провести час в будь-яку пору року. Адже тут безліч музеїв, архітектурних та історичних пам'яток. А ще в столиці багато розважальних центрів, гарних ресторанів, кафе і цікавих місць, які хотілося б відвідати. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку хороших хостелів, в яких є можливість зупинитися за доступною ціною.

Який хостел вибрати в Києві

 1.Хостел "Light Life Hostel"


В центральній частині столиці, поряд станції метро Дружби народів розташований хостел "Light Life Hostel". Поселитися тут можна в загальних номерах, які розраховані на проживання 4-х, 6-и і 8-и гостей, а також двомісний “делюкс”. Багатомісні номери облаштовані зручними ліжками, індивідуальним освітленням і локерами. Двомісний номер має двоспальне ліжко, телевізор з кабельними каналами і ванну кімнату, в якій є фен. Проживаючі можуть відпочити в загальному лаунджі, де є дивани і великий телевізор. Для приготування їжі тут облаштована кухня з повним набором потрібної техніки і кухонним куточком. До найближчих магазинів, кафе і ринку всього 2 хвилини ходьби. До Майдану Незалежності можна дістатися за 15 хвилин.
Серед додаткових послуг гостям доступно: доступ Wi-Fi, послуги пральні, замовлення трансферу, оплата послуг банківськими картками.

 

Адреса: Київ, вул.Кіквідзе, 1/2

2.Хостел "Belokorichi"

Ще один хороший хостел— "Belokorichi" розташований в центрі Києва, поруч із станцією метро “Арсенальна”. Хостел має 4 затишні номери, в яких можна розміститися від двох до 6-и гостей. Номери обладнані новими ліжками, кондиціонерами. В деяких номерах є диван, крісло, супутникове телебачення. Вікна одного з двомісних номерів виходять на знаменитий Маріїнський парк. Подивитися телевізор, скористатися вільним Wi-Fi гості можуть на м'якому дивані в загальній зоні відпочинку. Проживаючі мають можливість готувати на загальній кухні, яка забезпечена необхідною технікою і посудом. Якщо ж готувати не хочеться, можна відвідати кафе чи піцерію, що знаходяться неподалік. До Майдану Незалежності можна дійти за 15 хвилин, а до Будинку з химерами — за 10. Додатково в хостелі пропонується парковка і замовлення трансферу.

 

Адреса: Київ, вул. Грушевського, 9

3.Хостел “YAK Olympic Hostel”

Навпроти відомого НСК “Олімпійський”, який знаходиться на одній із центральних вулиць столиці, в однойменному бізнес-центрі, розташований “YAK Olympic Hostel”. Хостел має 5 номерів, які можуть вмістити від двох до десяти гостей, в загальному — до 36 проживаючих. В сучасних номерах встановлені зручні меблі, кондиціонери, індивідуальні шафки із замками. На території хостелу знаходяться загальні ванні кімнати, кухня з кухонною технікою і барною стійкою. Відпочити та подивитися телевізор є можливість в великій вітальні. Магазини та ресторани знаходяться близько від хостелу. До Майдану Незалежності можна дістатися на метро за 5 хвилин, а до Залізничного вокзалу — 12 хвилин.
Додатково проживаючі можуть скористатися: безкоштовним Wi-Fi, послугами цілодобової стійки реєстрації, замовленням трансферу.

 

Адреса: Київ, вул. Велика Васильківська, 72

4.Хостел "Voyage"

В Подільському районі Києва знаходиться затишний хостел "Voyage". В хостелі пропонуються 6 номерів, що розраховані для проживання одного, двох, чотирьох та шести гостей. Серед номерів є сімейний номер і апартаменти на двох. Всі номери обладнані зручними ліжками, шафою, столом. Загальна ванна кімната має душ та фен. В двомісних апартаментах є власна ванна кімната, а також кухонний блок. На території хостелу є кухня з повним набором техніки та посуду, для самостійного приготування їжі. Недалеко розташовані кафе, ресторани, магазини. До найближчої станції метро “Дорогожичі” можна пройти за 12 хвилин, а доїхати до Хрещатика — за 16 хв. Додатково гостям доступні: вільний доступ Wi-Fi, парковка поряд з будинком, послуги пральні.
 

 

Адреса: Київ, вул. Олени Теліги, 53

5."Hostel OK Hotel”


В центрі Києва, в 5 хв ходьби від станції метро "Золоті Ворота" розташований хостел "Hostel OK hotel". Хостел має 7 номерів, серед яких багатомісні, які розраховані на проживання 6-и, 12-и і 18-и гостей, а також VIP-номер для двох. В багатомісних номерах встановлені двоярусні ліжка з дерева з локерами та індивідуальним освітленням. Для цих номерів облаштовано загальну ванну кімнату, в якій є пральна машина. Гості можуть розігріти їжу та приготувати чай на загальній кухні. Також тут пропонується загальний лаунж з обідньою зоною і телевізором. Двомісний номер відрізняється наявністю великого ліжка, гостьового куточка, телевізора і чайного набору. До відомого Софіївського собору можна пройти за декілька хвилин, а до Хрещатика — за 10.
Додаткові послуги складаються з : безкоштовного Wi-Fi, цілодобової стійки реєстрації, бару, сувенірного магазину, бібліотеки, ігрової зони.

 

Адреса: Київ, вул. Ярославів Вал, 13

6.Хостел “Elements”


В центральній частині столиці близько біля станції метро Льва Толстого розташувався яскравий хостел “Elements”. Хостел налічує 29 багатомісних різнокольорових номерів з двоярусними ліжками, кондиціонерами, шафками з замками, сейфами для ноутбука. Номери тут розраховані на 8-х, 6-х, 4-х гостей і двомісні номери. На території хостелу є кухня, де все пристосовано для приготування їжі, загальна ванна кімната з феном. Крім цього гості можуть відпочити, подивитися телевізор, послухати музику на м'яких пуфах в просторому лаунджі. До найближчих кафе і магазинів 5 хвилин ходьби, до Бесарабського ринку — 10 хвилин. До Майдану Незалежності можна доїхати за 5 хвилин. Додатково проживаючим надається: безкоштовний Wi-Fi, послуги цілодобової стійки реєстрації, трансфер з аеропорту, парковка, пральня, настільні ігри, бібліотека.

 

Адреса: Київ, вул. Саксаганського, 30

7.Хостел “Garden”

Недалеко від станції метро Нивки в затишному приватному будинку розташований хостел "Garden". Хостел складається з 6 номерів, в яких можуть зупинитися від одного до шести гостей. Одномісні і сімейні номери обладнані зручними ліжками, шафою, в деяких є телевізор. В багатомісних номерах встановлений кондиціонер, двоярусні ліжка, шафки з замками. Для цих номерів облаштовано кілька загальних ванних кімнат з ванною і феном. Двомісні апартаменти-студио відрізняються наявністю двоспального ліжка, шафи, телевізора, а також міні-кухні і обіднього столу. Хостел має кухню загального користування з сучасною кухонною технікою і зоною їдальні. Гарно відпочити проживаючі можуть у просторій вітальні з м'яким диваном і великим телевізором, де також можна пограти в цікаві настільні ігри та почитати. В теплу пору є можливість відпочивати в саду, скористатися мангалом, влаштувати пікнік на відкритій терасі. Для дітей біля будинку встановлені гойдалки, зона для ігор, для дорослих— майданчик для занять спортом. Недалеко від хостелу знаходиться сауна, магазин, пошта і паб. До виставкового центру "КиївЕкспоПлаза" можна доїхати за 2 хвилини, а до Хрещатика — за 25 хв. Додатково гостям доступні: доступ Wi-Fi, дитячий майданчик, невелика бібліотека, парковка, послуги пральні.


Адреса: Київ, вул. Абрикосова, 6

Читать ещё:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
23.11.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Який хостел вибрати в Києві
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)