Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Квартира Apartment in city center BIG
Зараз 5 користувачів переглядають цей готель
Квартира "Apartment in city center" розташована в місті Івано-Франківськ, в 300 м від центру міста, а також в 400м від Ратуші. Квартира облаштована сучасними меблями для комфортного проживання. Вона розрахована на проживання двох осіб є наматрасник,який приймає форму тіла,зручно спати. У квартирі є вітальня з обідньою зоною. Ванна кімната укомплектована туалетно-косметичними приладдям, умивальником. Подача холодної та гарячої води цілодобова. До послуг проживаючих паркувальна зона для автомобілів, безкоштовний доступ до Wi-Fi зоні. Кухня оснащена всіма необхідними меблями і побутовою технікою для самостійного приготування їжі. На відстані 150 м функціонують бари, кафе, ресторани, де готують страви української традиційної та європейської кухні. Поруч з квартирою є продуктові супермаркети. Відстань до квартири "Apartment in city center" від автовокзалу в Івано-Франківську - 2 км; від залізничного вокзалу в Івано-Франківську - 1,8 км; від аеропорту в Івано-Франківську - 4 км.

Оберіть дати проживання, щоб переглянути ціни і номери:
Готелі . Готель Апартаменти двомісний .
Апартаменти двомісний
2 місця
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: У спальні є велике двоспальне ліжко. У вітальні є диван, телевізор з плоским екраном.

Ванна кімната Ванна, Фен, Туалетне приладдя, Туалет, Ванна кімната у номері, Умивальник
Зручності у номері Електричний чайник, Холодильник, Мікрохвильовка, Пральна машина, Опалення, Газова / Електрична плита, Шафа / Гардероб, Праска
Мультимедіа та інтернет Кабельне ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Дізнатися ціну

Залиште свій номер телефону і ми уточнимо для вас інформацію протягом 20 хвилин

Безкоштовне бронювання готелю
Івано-Франківськ, вул.Мазепи, 3 кв 22
Подобово 1-кімнатна. Мазепи-Січових Стрільців, 3 (сотка), 3 поверх 29 кв.м з дизайнерським євроремонтом! У СТОМЕТРОВКА і в 3 хвилинах ходьби до Ратуші. Власник! Святкові дні +50 грн. Від 2-х днів !!! 1 сутка+50грн.Це - один з кращих варіантів проживання для тих, хто чекає від відпочинку в р .. Івано-Франківську поєднання тиші і комфорту історичного центру з бурхливим ритмом життя ділового центру міста! Унікальне розташування квартири класу люкс, яка має забудову в стилі польсько-австрійського класицизму. 3-й поверх, під'їзд закривається на кодовий замок, знаходиться в самому серці старовинного міста Івано-Франківська. Ці однокімнатні компактні апартаменти ідеально підійдуть для двох чоловік. Тут ви знайдете все необхідне для приємного відпочинку, а саме:великий розкладний новий ортопедичний диван в 5 метрів довжина його і об'ємний наматрацник на якому дуже зручно і м'яко спати, маленький журнальний столик, плазмовий телевізор із супутниковим телебаченням, фен, праска, кухня з усією необхідною новою технікою (холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, сучасна велика ванна, постійна гаряча і холодна вода, автономне опалення, посуд, постіль, рушники, тапочки, шампунь, мило, гель, та ін. видаю звітні документи (третя група). (Заїзд о 21.00, Нічного і ранкового до 5 6 ранку заселення, виселення немає !!!) Поруч: знаходяться пам'ятники архітектури, музеї, магазини, розважальні центри, клуби, гіпермаркети, продуктовий і речовий ринок - 10 хв., кафе і ресторани - 2 хв., парк Шевченка, велике міське озеро з прекрасним вид на острів кохання (також там можна покататися на човнах, катамаранах, велосипедах, конях і.т.д. для дітей дитячі майданчики і парк атракціонів, який працює постійно) - 15 хв. Недалеко від вокзалу. Якість обслуговування Вас приємно здивує! Приїжджайте і ми подбаємо про Ваш незабутній відпочинок! Максимальна кількість спальних місць: 2
  • Послуги в готелі

    Загальні
    Інтернет, Вулична парковка, Холодильник, Мікрохвильова піч, Газова / електрична плита, Електричний чайник, Кухонне приладдя

    Кількість номерів у готелі: 1

  • Порядок проживання у готелі

    Дані правила проживання в готелі є загальними і можуть змінюватись у залежності від типу номеру. Будь ласка, перевірте опис Вашого номеру.
    Реєстрація
    Реєстрація заїзду: з 14:00 - 21:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 07:00 - 11:00 годин.
    Час роботи стійки реєстрації
    08:00 - 21:00
    Розміщення дітей та надання додаткових ліжок
    Додаткові місця не надаються.
  • Інформація про харчування

    Кухня оснащена всіма необхідними меблями і побутовою технікою для самостійного приготування їжі. На відстані 150 м функціонують бари, кафе, ресторани, де готують страви української традиційної та європейської кухні. Поруч з квартирою є продуктові супермаркети.
  • Відстань до об'єкта:
    Центр міста Центральная площадь ~ 1.3км
    Автовокзали Ивано-Франковск ~ 2.0км
    Залізничні вокзали Ивано-Франковск ~ 1.8км
    Аеропорти Ивано-Франковск ~ 4.0км
  • Інформація про проїзд

    Від залізничного вокзалу на маршрутному таксі №55 до зупинки "Головпоштамп". Через 240 м повернути праворуч на вулицю Гетьмана Мазепи.
  • Поширені запитання

    ⏰ О котрій в квартирі Apartment in city center BIG заїзд і виїзд?
    Реєстрація заїзду: з 14:00 - 21:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 07:00 - 11:00 годин.
    Більше інформації про Квартира Apartment in city center BIG.
    🏨 Скільки в квартирі Apartment in city center BIG номерів?
    Всього в квартирі Apartment in city center BIG 1 номер.
    Щоб дізнатися більше про номери та їх наявність, виберіть дати поїздки на сайті.
    🍳 Які послуги надає Квартира Apartment in city center BIG?
    Гостям квартири Apartment in city center BIG доступні наступні послуги (можуть потребувати додаткової оплати):
    • Інтернет
    • Вулична парковка
    • Холодильник
    • Мікрохвильова піч
    • Газова / електрична плита
    • Електричний чайник
    • Кухонне приладдя
    💵 Скільки коштує проживання в квартирі Apartment in city center BIG?
    Ціни на номери в квартирі Apartment in city center BIG починаються від 910 грн. Щоб подивитися точні ціни, введіть дати поїздки на сайті Hotels24.ua.
    🛏️ Які номери можна забронювати в квартирі Apartment in city center BIG?
    В квартирі Apartment in city center BIG можна забронювати:
    • Апартаменти двомісний
Показати карту