Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Котедж Gorianka Hotel
Зараз 1 користувач переглядає цей готель
Приватна садиба "Горянка" розташована в 1 км від центру Микуличина. До уваги гостей пропонується проживання в двоповерховому окремому будинку, місткістю 7-14 осіб. Мінімальна кількість гостей 7 осіб, при розміщенні меншої кількості проживаючих ціна залишається незмінною. Котедж може поселити 14 людей. Будинок складається з семи спальних кімнат, три на першому поверсі і чотири на другому, площею до 10 кв.м. кожна. Кожен номер укомплектований великим двоспальним ліжком, гардеробною шафою, тумбами та килимовим покриттям. Дві з них мають можливість надання додаткового спального місця, а також дві спальні мають балконне приміщення. Всі кімнати в будинку оформлені в дереві, мальовничими картинами та виробами з дерева. У приватній садибі "Горянка" для відпочиваючих передбачені чотири санвузли, два на першому і два на другому поверсі. Також на першому поверсі будинку розміщена загальна кухня з холодильником, електрочайником, мікрохвильовою піччю, кухонним приладдям і гостьовим куточком. На всій території садиби "Горянка" та прилеглій до неї території є безкоштовний Wi-Fi, парковка для власного авто і літня тераса, мангал (дрова та вугілля не надаються). Можливість, умови та вартість проживання з тваринами уточнювати при бронюванні. Неподалік, в межах 500 м від будинку відкривається неймовірний вид на гори і ліс. Також неподалік знаходиться багато магазинів, кафе, центрів гірськолижного спорядження і велопрокатів. Відстань до гірськолижного курорту "Буковель" 20км. До автобусної зупинки 200 м. До залізничного вокзалу 3 км.

Оберіть дати проживання, щоб переглянути ціни і номери:
Готелі . Готель Котедж 12-місний Горянка (12).
Котедж 12-місний Горянка (12)
12 12 місць
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: Затишні номери, укомплектовані всім необхідним: сучасні меблі, супутникове телебачення. Зручності загальні на поверхах. Для гостей надається можливість готувати на кухні, яка повністю укомплектована побутовою технікою. Відпочиваючих приємно здивує комфортна атмосфера та затишок в садибі. Можливе розміщення до 14 осіб за додаткову плату.

Ванна кімната Фен, Туалет, Ванна кімната у номері, Кімнатні капці, Умивальник, Душова кабіна, Підлога з підігрівом, Рушники
Вигляд / Зовнішня територія Балкон, Вид на місто, Вид на гори
Зручності у номері Електричний чайник, Холодильник, Мікрохвильовка, Опалення, Кухня в номері, Газова / Електрична плита, Кухонне приладдя, Шафа / Гардероб, Вішак для одягу, Праска, Прасувальна дошка
Мультимедіа та інтернет Супутникове ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Готелі . Готель Котедж 10-місний .
Котедж 10-місний
10 10 місць
! Потрібна передоплата
за ніч
Вкажіть дати проживання, щоб уточнити ціни і забронювати номер

Опис номеру: Двохповерховий окремий будинок місткістю 10 чол. Будинок складається з п‘яти спальних кімнат, дві на першому поверсі і три на другому, площею до 10 м^ кожна. Всі спальні кімнати складаються із великого двохспального ліжка, приліжкових тумб, мають окремий санвузол та балконне приміщення. Всі кімнати у будинку оздаблені деревом, живописними картинами і виробами з дерева. В будинку є п‘ять санвузла, два на першому і три на другому поверсі. Також на першому поверсі будинку розміщена загальна кухня із гостьовим кутком. На кухні є холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч та кухонні принадлежності. На всій тереторії будинку і прилеглій до нього тереторії є безплатне WiFi покриття, також є супутникове ТБ. На прилеглій тереторії є можливіть паркування власного авто, також є літня тераса. З будинку і прилеглої тереторії відкривається прекрасний вид на гори. Неподалік, в межах 500 м знаходиться ліс, піднявшись до якого відкривається надзвичайно красива панорача Карпат і нашого містечка.Також неподалік знаходиться багато магазинів, кафе, центрів гірськолижного спорядження та вело прокатів. Відстань до гірськолижного курорту "Буковель" 20км. До автобусної зупинки 200м. До ЖД вокзалу 3км.

Ванна кімната Фен, Туалетне приладдя, Ванна кімната у номері, Кімнатні капці, Умивальник, Душова кабіна, Підлога з підігрівом, Рушники
Вигляд / Зовнішня територія Балкон, Тераса, Вид на місто, Вид на гори, Вид на ліс, Вид на річку, Вид на дворик
Зручності у номері Електричний чайник, Холодильник, Робочий стіл, Мікрохвильовка, Опалення, Кухня в номері, Газова / Електрична плита, Кухонне приладдя, Шафа / Гардероб, Вішак для одягу, Праска, Окремий вхід до номеру, Духовка, Обідня зона
Мультимедіа та інтернет Кабельне ТБ, Безкоштовний Wi-Fi, Телевізор з плоским екраном
Дізнатися ціну

Залиште свій номер телефону і ми уточнимо для вас інформацію протягом 20 хвилин

Безкоштовне бронювання готелю
Микуличин, діл.Горби Пролісок 25а
Загальна оцінка готелю: Бали за критеріями: Категорії гостей:
9.6
На основі 1 відгуку
Всі відгуки написані відвідувачами нашого сайту після проживання в котеджі Gorianka Hotel
  • 'Комфорт'
  • 'Персонал'
  • 'Послуги'
  • 'Ціна/якість'
  • 'Чистота'
  • 9
  • 10
  • 9
  • 10
  • 10
  • Всі відгуки (1)
  • Родини з маленькими дітьми (1)

Котедж Gorianka Hotel, Микуличин: фото, ціни, відгуки
Котедж Gorianka Hotel
діл.Горби Пролісок 25а Микуличин 067 510-15-04
9.6
Вадим
Родини з маленькими дітьми 21 грудня 2023
Комфорт Персонал Послуги Ціна/якість Чистота
9 10 9 10 10
Сподобалось те що поруч немає шумних закладів і великої кількості відпочиваючих. Красиві краєвиди. Привітна і дуже добра власниця.
Трішки підвела послуга інтернета.
  • Послуги в готелі

    Загальні
    Інтернет, Автостоянка, Сад, Мангал, Приладдя для барбекю, Місце для пікніка, Електрогенератор, Альтанки, Розміщення з тваринами (до 3 кг)

    Кількість номерів у готелі: 1

  • Порядок проживання у готелі

    Дані правила проживання в готелі є загальними і можуть змінюватись у залежності від типу номеру. Будь ласка, перевірте опис Вашого номеру.
    Реєстрація
    Реєстрація заїзду: з 14:00 - 22:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 06:00 - 10:00 годин.
    Час роботи стійки реєстрації
    цілодобово
    Розміщення дітей та надання додаткових ліжок
    Можливе надання додаткових спальних місць. Вартість уточнювати при бронюванні.
  • Інформація про харчування

    Поруч багато магазинів, кафе. Також гості можуть самостійно готувати їжу на кухні. Можливо замовляти харчування за попередньою домовленістю.
  • Відстань до об'єкта:
    Підйомники ГК Буковель ~ 20.0км
    Залізничні вокзали Центр міста ~ 2.1км
    Залізничні вокзали ~ 2.0км
  • Інформація про проїзд

    Громадським транспортом: поїздом "Львів - Рахів", далі дизелем сполучення Івано-Франківськ - Рахів до села Микуличин. Маршрутними таксі до центру села Микуличин Івано-Франківськ - Верховина через село Микуличин, а також Івано-Франківськ - Поляниця (курорт Буковель) (відправлення щогодини). Автомобілем: до міста Івано-Франківськ, далі автотрасою H-09 до села Микуличин.
  • Поширені запитання

    ⏰ О котрій в котеджі Gorianka Hotel заїзд і виїзд?
    Реєстрація заїзду: з 14:00 - 22:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 06:00 - 10:00 годин.
    Більше інформації про Котедж Gorianka Hotel.
    🏨 Скільки в котеджі Gorianka Hotel номерів?
    Всього в котеджі Gorianka Hotel 1 номер.
    Щоб дізнатися більше про номери та їх наявність, виберіть дати поїздки на сайті.
    🍳 Які послуги надає Котедж Gorianka Hotel?
    Гостям котеджа Gorianka Hotel доступні наступні послуги (можуть потребувати додаткової оплати):
    • Інтернет
    • Автостоянка
    • Сад
    • Мангал
    • Приладдя для барбекю
    • Місце для пікніка
    • Електрогенератор
    • Альтанки
    • Розміщення з тваринами (до 3 кг)
    💵 Скільки коштує проживання в котеджі Gorianka Hotel?
    Ціни на номери в котеджі Gorianka Hotel починаються від 2500 грн. Щоб подивитися точні ціни, введіть дати поїздки на сайті Hotels24.ua.
    🛏️ Які номери можна забронювати в котеджі Gorianka Hotel?
    В котеджі Gorianka Hotel можна забронювати:
    • Котедж 12-місний Горянка (12)
    • Котедж 10-місний

Готелі за цінами:

Показати карту