Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
5 крутих хостелів Варшави, де вам точно сподобається

5 крутих хостелів Варшави, де вам точно сподобається

Варшава – чудове, європейське місто з унікальною архітектурою та особливою енергетикою, яке користується шаленою популярністю серед туристів з України. Тут є на що подивитися мандрівникові – готичні церкви та палаци в класичному стилі, сучасні хмарочоси та стара Ринкова площа, пам'ятник Варшавській сирені (символ міста) та величезні торгівельно-розважальні центри. По приїзду до столиці Польщі потрібно десь переночувати. Сьогодні Hotels24 вирішив порадити 5 крутих хостелів Варшави, які вам точно сподобаються!

5 крутих хостелів Варшави, де вам точно сподобається

 Де дешево та комфортно переночувати в Варшаві?

1. Хостел Classic Hostel

Хостел Classic Hostel

Хостел Classic Hostel розташований на відстані 8 км від центральної частини Варшави. Він від найближчої станції метрополітену «Імелін» віддалений на 3,7 км.

Від готелю до Вілянувського палацу відрізок шляху становить 2,6 км, а до Лазенковського палацу – 7 км, до парку Лазенки – 6,4 км, до Королівського замку – 9,6 км, до Саксонського саду – 8,9 км, до Ринкової площі Старого міста – 9,7 км. Також недалеко від хостелу знаходяться Мультимедійний парк фонтанів, Музей плакатів і Варшавський зоопарк.

До послуг туристів представлені:

  • кухня загального користування, укомплектована побутовою технікою;
  • номери, які мають загальний лаунж (вітальню) з телевізором;
  • сад з меблями;
  • місце для пікніка;
  • туристичне бюро;
  • шафи, що закриваються;
  • ігрова кімната;
  • пральня (за додаткову плату).

Постояльці зможуть користуватися безкоштовними Wi-Fi і приватною автопарковкою під охороною, облаштованою на території, приладдям для барбекю, засмагати на затишній терасі. Стійка реєстрації працює цілодобово.

В Classic Hostel щоранку сервірують «шведський стіл», подають ароматну каву на сніданок, пригощають шоколадом і печивом.

Гості можуть орендувати:

  • двоярусне ліжко в загальному чотиримісному номері для представників різної статі;
  • двоярусне ліжко в загальному восьмимісному номері для чоловіків і жінок;
  • двоярусне ліжко в загальному шестимісному номері для чоловіків і жінок;
  • односпальне ліжко в загальному номері;
  • бюджетний двомісний номер з одним великим двоспальним ліжком;
  • односпальне ліжко в загальному номері для чоловіків і жінок;
  • односпальне ліжко в загальному номері для чоловіків і жінок з чотирма ліжками і балконом;
  • односпальне ліжко в загальному чотиримісному номері для чоловіків і жінок (з душем);
  • односпальне ліжко в загальному восьмимісному номері для чоловіків і жінок;
  • спальне місце на двоярусному ліжку в загальному номері для чоловіків і жінок.

Передбачені також окремі номери для сімейних пар. У номерах хостелу заборонено курити. Аеропорт імені Фредеріка Шопена від готелю відділяють 10 км.

Адреса: вулиця Husarii 41, Варшава

2. Хостел Fabryka

Хостел Fabryka

Хостел Fabryka знаходиться неподалік від Старого міста, на відстані 3,7 км від центру Варшави і 618 м (в п'яти хвилин ходьби) від метрополітену «Двожец Віленскі». Поруч розташований великий торговий центр. До Віленського вокзалу відстань становить 530 м, а від Варшавського зоопарку – 1 км.

Від готелю зручно добиратися до наступних локацій – Мультимедійного парку фонтанів, Ринкової площі Старого міста, «Центру науки Коперник», Саксонського саду, Палацу культури і науки, парку Лазенки, музею Варшавського повстання, Вілянувського палацу тощо.

В дизайн-готелі є кухня загального користування з усім необхідним, для приготування їжі, приладдям. Передбачено доступ до безкоштовного Wi-Fi.

На території хостелу облаштовано зручну безкоштовну автопарковку. Стійка реєстрації працює цілодобово. В готелі є лобі з телевізором, торговий автомат з закусками та напоями, працює екскурсійне бюро, снек-бар, відведено місце для зберігання багажу. У вартість проживання в хостелі включені сніданки, безкоштовна кава та чай.

Постояльці можуть забронювати одномісний номер з власною ванною кімнатою, номер категорії «економ» з двома окремими ліжками, «стандартний» номер з двоспальним ліжком, «стандартний» номер з двома окремими ліжками. Шафи в номерах зачиняються. Постояльцям надається постільна білизна, фен, праска и прасувальна дошка (за запитом). На території готелю заборонено палити,

Адреса: вулиця 11 Listopada, 22, Варшава

3. Oki Doki Hostel

Oki Doki Hostel

Дизайнерський хостел Oki Doki Hostel знаходиться на відстані 550 м від центру міста. Від готелю до метро «Свентокшиське» необхідно подолати всього 203 м. До Саксонського саду відрізок шляху становить 260 м, а до Національної галереї мистецтв Захента – 330 м.

В хостелі є, укомплектована технікою, столовим приладдям, меблями, кухня та спільна кімната для посиденьок. Для гостей готують платні сніданки. На кухні постояльцям пропонуються безкоштовний чай та кава.

Великим плюсом заселення в хостел є можливість відвідування бару, де щовечора влаштовують для гостей різноманітні ігри. В Oki Doki Hostel всі кімнати та душові – чисті та оригінально оформлені. Інтер'єр номерів різний, індивідуальний. Всюди ловить безкоштовний Wi-Fi. Стійка реєстрації працює протягом доби.

Можна орендувати номер економ з великим двоспальним ліжком, «стандартний» номер з двоспальним ліжком (ванна кімната загального користування), «стандартний» номер з двома окремими ліжками, «стандартний» номер з двоспальним ліжком, «стандартний сімейний» номер з двоярусним ліжком (ванна кімната – загальна ), шестимісний номер з трьома двоярусними ліжками. Передбачені електронні ключі для входу в номер і до шафки.

Адреса: Plac Dabrowskiego 3, Варшава

4. Хостел Fox Center Rooms

Хостел Fox Center Rooms

Хостел Fox Center Rooms (для некурців) знаходиться на відстані 1,5 км від центру Варшави, 98 м від метро «Політехніка». Від готелю до парку Лазенки відстань становить 760 м, а до Уяздовського замку – 1,1 км, палацового комплексу Лазенки — 1.5 км, музея Войска Польскего – 1.7 км, Національного музею – 1.7 км, музею Шопена – 2 км.

В хостелі є кухня загального користування з холодильником, камера для зберігання багажу, передбачені безкоштовні кава та чай, ловить безкоштовний Wi-Fi. Поблизу гостьового будинку розташована загальна парковка.

Туристам пропонують орендувати сімейні номери, «стандартний» номер з великим двоспальним ліжком, номер «комфорт» з різними типами ліжок (ванна кімната – загального користування), тримісний номер з балконом, двомісний номер з одним диваном-ліжком та одним великим двоспальним ліжком з балконом тощо.

У всіх номерах хостелу встановлені шафи для одягу, є телевізори. У кожній кімнаті є письмовий стіл і загальна ванна кімната. За додаткову плату постояльцям пропонують послуги – прасування, прання одягу, трансферу.

Адреса: Polna 44/ 10, Сродмесце, Варшава

5. Sky8Noclegi

Sky8Noclegi

Хостел Sky8Noclegi від центру Варшави віддалений на 6,2 км. Від нього до метрополітену «Рацлавицка» відстань становить 1 км, до аэропорта Фредеріка Шопена – 2 км, а до Палацу культури і науки – 9 км.

В хостелі є загальна кухня, передбачено доступ до Wi-Fi зони (інтернет надається безкоштовно). До послуг гостей також сад та номери для некурців. Для авто на території готелю облаштовано приватну парковку, що перебуває під охороною. Є поблизу також вулична стоянка.

Гості можуть орендувати «сімейні» кімнати, номер категорії «економ» з двома окремими ліжками або одним великим двоспальним ліжком та власною ванною кімнатою.

Є в готелі Sky8Noclegi:

  • тримісний номер зі спільною ванною кімнатою та трьома односпальними ліжками;
  • чотиримісний номер зі спільною ванною кімнатою, односпальними ліжками (їх кількість – чотири штуки);
  • чотиримісний номер для жінок та чоловіків;
  • шестимісний номер для жінок;
  • одномісний номер з великою ванною кімнатою тощо.

Шафи в кімнатах зачиняються на ключ. За зберігання багажу потрібно доплачувати.

Адреса: вулиця Sabaly 62, Влохи, Варшава

Туристів радо приймають інші готелі Варшави

Обов'язково відвідайте Варшаву найближчим часом! Забронюйте один із запропонованих вище хостелів  або оберіть інший готель тут, та насолоджуйтесь чудовим відпочинком за кордоном!

Читайте ще:

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
18.03.2020
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 5 крутих хостелів Варшави, де вам точно сподобається
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)