Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
5 «найсмачніших» кав’ярень Харкова

5 «найсмачніших» кав’ярень Харкова

В Харкові працює велика кількість, по-домашньому затишних, кав'ярень, в яких можна за душевною бесідою, смакуючи запашною кавою та ніжними десертами, провести приємно час з друзями, сім'єю, коханою людиною. Hotels24.ua підготував добірку з п’яти «найсмачніших» кав’ярень Харкова, які обов'язково слід відвідати городянам та гостям чудового мегаполісу!

5 «найсмачніших» кав’ярень Харкова

1.  Кав’ярня «Дідусь з татуюванням дракону»

Кав’ярня «Дідусь з татуюванням дракону»

Нова кав’ярня «Дідусь з татуюванням дракону» в Харкові відкрилася в тому місці, де раніше знаходився ресторан Twenty Two. В кав’ярні затишно, працює ввічливий персонал.

Інтер’єр закладу витриманий в мінімалістичному стилі. Відвідавши кав’ярню, гості не побачать яскравих фарб та екстравагантних елементів декору. Білі стіни бару наполовину обшиті панелями з дерева, на одну з них, за допомогою проектора, виводиться зображення дракону. По куткам приміщення розміщені плазми. Заклад декоровано ключками для гольфу. Столи в кав’ярні зроблені з натуральної деревини.

В барі, під музичне супроводження британського інді, можна приємно провести час з друзями, коханою людиною за чашкою ароматної кави або чаю з десертом. В кав’ярні відвідувачам пропонують замовити смачні десерти — шоколадний торт, карамельну грушу, а також ситні сніданки — гранолу з йогуртом та джемом із ягід, ростбіф з квасолею та грибами, гарячі сандвічі «Крок Мадам» та «Крок Месьє», салати з телятиною та яйцями пашот, пончиками з риби, фреші, лимонади. пиво, класичні коктейлі та авторські лонги.

В якості закуски ідеально підійдуть мариновані сардини з гірчичним соусом, баранячі язики з овочами, сир феста, стейк телятини, запечений судак та інша смакота.

Графік роботи: з понеділка по четвер з 09:00 до 23:00, в п’ятницю та суботу з 09:00 до 02:00, неділю — з 11:00 до 23:00

Адреса: Харків, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 22

2. Кав’ярня «У шафі»

Кав’ярня «У шафі»

В Харкові можна приємно провести час в незвичній, затишній та стильній кав’ярні «У шафі». В закладі працює ввічливий та охайний персонал, панує приємна атмосфера. Тут готують ароматну каву та ніжні десерти, які просто тануть у роті. З вікна кав’ярні відкривається вид на центральний вхід залізничного вокзалу. Гості можуть розміститися за столиками або обрати місце біля барної стійки.

В інтер’єрі закладу переважають світлі відтінки, які контрастують с синіми деталями. Меблі своїм зовнішнім виглядом нагадують окремі елементи шафи. За спиною баристи можна побачити величезних розмірів сову.

Каву в закладі готують із свіжеобжарених зерен відбірних сортів арабіки. Окрім класичних кавових напоїв, в кав'ярні можливо спробувати каву альтернативних способів заварювання (кемекс, пуровер и калита).

Гості також можуть замовити:

  • еспресо с апельсиновим соком, карамельним сиропом та пряностями;
  • латте з халвою;
  • фруктовий та імбирно-цитрусовий чаї;
  • капучіно, мілкшейки та какао.

Відвідувачам сподобається гранола с медом, горіхами та сухофруктами, котра подається з йогуртом, легкий маршмеллоу, який добавляють у какао, шпинатний пиріг, швейцарський горіховий та морквяний торти, а також випічка з грецькими горіхами, карамеллю, пісні пироги зі смородиною та тиквою, чизкейк та багато іншої смакоти.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 8:00 до 21:00

Адреса: Харків, вулиця Малиновського, будинок 16

3. Кав’ярня 9Bar Coffee Brew

 9Bar Coffee Brew

Випити ароматної кави, чаю з імбирем та лимоном, спробувати шоколадного какао з карамельним та горіховим соусами, капучіно, скуштувати смачну випічку можна в невеличкій, затишній кав’ярні 9Bar Coffee Brew.

Відвідувачам сподобається латте з карамельним соусом та горіховим сиропом, до якого подають бельгійські вафлі з корицею або кунжутом, посипані цукровою пудрою. В 9Bar Coffee Brew можна замовити охолоджуючі напої, еспресо, лунго, ристретто, допіо, амерікано, флет уайт, маккіато, гарячий шоколад із зефіром і сезамом. В кав'ярні є доступ до Wi-Fi, працює усміхнений та доброзичливий персонал.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 08:00 до 20:00

Адреса: Харків, вулиця 23 Серпня, будинок 30/5

4. Кав'ярня «Блек&Мілк»

Кав'ярня Блек&Милк

Якщо Ви бажаєте випити ароматної кави, посмакувати макарунсами, шоколадним брауні, цукерками, завітайте до стильної та затишної кав’ярні «Блек&Мілк», розташованої в центрі Харкова.

В закладі готують смачний лате, еспресо, какао, чиа с соєвим чи мигдальним молоком, смузі с бананом, полуницею, манго або ківі з додаванням кокосу, мигдалю чи граноли. В кав'ярні «Блек&Мілк» можна замовити пташине молоко, горіхову намелаку, мигдальне праліне, полуничний мармелад та інші смаколики. Обслуговування в кав'ярні на високому рівні, персонал — привітний та уважний! В закладі є доступ до Wi-Fi.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 20:00, в суботу та неділю — з 10:00 до 22:00

Адреса: Харків, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 22

5. Кав'ярня Coffee Life («Кофе Лайф»)

Кав'ярня Coffee Life («Кофе Лайф»)

Кав'ярня Coffee Life порадує гостей зручним місцерозташуванням, чемним обслуговуванням, привітним ставленням до відвідувачів та приємною атмосферою.

В закладі можна замовити справжню кафу найвищої якості, в тому числі лате з вишневим сиропом, різноманітні кавові напої, імбирний чай, фруктово-ягідні коктейлі, смородино-банановий смузі, а також посмакувати штруделем з курятиною та грибами, французьким пирогом, сандвічем з куркою.

Гостям сподобаються закуски власного виробництва та смачні десерти, в тому числі шоколадне сабле с вишнею, корицею та цедрою лимону. В кав'ярні до 12:00 подають ситні сніданки, а з 12:00 до 15:00 — повноцінні обіди. Після 20:00 гості можуть взяти з собою будь-яку закуску або десерт, скориставшись знижкою в розмірі п'ятидесяти відсотків. В закладі комфортна обстановка, дивани — зручні, є доступ до Wi-Fi зони.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 8:00 до 22:00

Адреса: Харків, вулиця Сумська, будинок 22

Де зупинитись: туристів приймають готелі Харкова

Відвідавши вищеперераховані кав'ярні Харкова, Ви залишитесь в захваті від справжньої, ароматної кави та різноманіття смачних десертів! Якщо Ви вирішили погостювати в чудовому мегаполісі південно-східної України, приділіть особливу увагу бронюванню готелю!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
11.04.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 5 «найсмачніших» кав’ярень Харкова
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)