Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Халявний Львів: інструкція для заощадливих мандрівників

Халявний Львів: інструкція для заощадливих мандрівників

Hotels24.ua — не лише спеціаліст з бронювання готелів, але й знавець розваг (особливо бюджетних). Сьогодні ми розповімо вам, як і Львів побачити, і зекономити грошей. Послуги, які дозволять по мінімуму платити. До вашої уваги дешеві екскурсії та безкоштовні місця Львова.

Халявний Львів

Як задешево подивитись місто

Поїздка трамваєм

Щойно ви опинитеся на вокзалі, на вас уже чекатимуть працівники турфірм, таксисти і орендодавці, що пропонуватимуть свої послуги. Не ведіться на такі пропозиції. Рушайте на трамвайну зупинку, сідайте у трамвай №1 або №9 і їдьте до площі Ринок.

Чим це вигідно?

  • вартість екскурсії дорівнює вартості квитка;
  • оголошення під час руху трамваю дадуть вам уявлення про те, які туристичні пам’ятки знаходяться на кожній із зупинок, і якщо вас це зацікавить — ви зможете повернутися туди згодом.

Зауважте!
На зупинках стоять бокси, де можна завчасно придбати квиток на трамвай. У іншому випадку його доведеться купувати у водія. Не забудьте прокомпостувати квиток, адже на відміну від інших міст, у львівських трамваях немає кондукторів — лише контролери.

Віртуальна екскурсія

Поблизу Ратуші на Площі Ринок знаходиться центр туристичної інформації, де можна отримати путівник Львовом та інформацію про культурні заходи, що відбуватимуться найближчими днями. Якщо ви вперше у місті — вам пряма дорога саме туди.

Халявний Львів: Віртуальна екскурсія

Усі власники девайсів можуть не перейматися через зайві витрати. На офіційному сайті Львова можна скачати віртуальну екскурсію, яка допоможе зорієнтуватися у основних цікавинках. Оскільки на Площі Ринок є безкоштовний вайфай — ваше завдання спрощується.

Адреса Туристичного інформаційного центру: Пл.Ринок, 1 (за пам’ятником Нептунові).

Велотріп

У теплу пору року містом можна покататися на велосипеді. Тим паче, що муніципалітет усіляко підтримує велосипедистів: у місті Лева регулярно проводяться велозабіги та встановлюються велопарковки. Напрокат цей популярний транспорт ви можете взяти в одній точці, а повернути у іншій частині міста. Вартість півгодинної поїздки — 50 грн.

Халявний Львів: Велотріп

Адреси муніципальних велопрокатів Nextbike:
- на Княгині Ольги (біля «Аквапарку»);
- на вул. Федьковича (біля «Технопарку»);
- на площі Ринок;
- поблизу ЛНУ ім. І. Франка;
- біля головного корпусу «Львівської політехніки».

Культурна програма вартістю у 0 гривень

Замкова гора

Халявний Львів: Замкова гора

Якщо погодні умови дозволяють — рушайте до Високого Замку. Діставатися туди треба пішки, але якщо ви все ж витратите час і підніметеся на гору — на вас чекає неймовірний вид на місто та гори в далечині. А якщо потрапите туди одночасно з групою туристів та гідом — навіть зможете почути дещо цікаве про цю пам’ятку міста Лева.

Художні галереї

Халявний Львів: Художні галереї

Одна з найцікавіших вулиць Старого міста — Вірменська. Тут розташовані кілька безкоштовних галерей та магазинів антикваріату. Щодватижні тут проходять виставки сучасних митців, інсталяції та фото-виставки. Не варто забувати про музей-кнайпу “Гасова лямпа”.

Адреси галерей:
«Дзиґа» — вул. Вірменська, 35
«Зелена канапа» — вул. Вірменська, 7
«Пори року» — вул. Вірменська, 23
«Правда Б» — вул. Вірменська, 30

Безкоштовні концерти

Халявний Львів: Безкоштовні концерти

Щодня у Львові відбуваються концерти, виступають вуличні музиканти, проводяться майстер-класи. На площі Ринок, біля Театрів, у кнайпах міста. Усі деталі про те, де відбуватимуться заходи, дізнавайтеся у Туристичному центрі.
Обов’язково відвідайте Театр пива “Правда”, що на площі Ринок. Щовихідних увечері у цій кількаповерховій будівлі відбувається одразу декілька концертів, часом із залученням до них гостей закладу.

Прогулянки міськими парками

Халявний Львів: Прогулянки міськими парками

Щоб насолодитися природою за хорошої погоди — вирушайте до одного з парків міста. Їх у Львові аж три: Парк ім. Б.Хмельницького, Стрийський парк та Парк ім. І.Франка. Саме тут відпочивають жителі міста, проводяться концерти, знаходяться оранжерея та дитяча залізниця.

Неповторні храми

Незвичайні та величні, а часом навіть містичні — такими є святині Львова, яких тут недорахуватися. Варто побачити кожну з них. Найвідоміші церкви міста — це Домініканський собор, Каплиця Боїмів, Кафедральний собор, Вірменська церква, а також церква Андрія, храм св. Юра, та Церква Ольги та Єлизавети. Більшість з них можна відвідати цілком безкоштовно.

Безкоштовні фестивалі

Щороку однодумці організовують у Львові безліч фестивалів, вхід на майданчики яких є безкоштовним. За презентацію своїх товарів або дегустацію доведеться заплатити, але участь у таких масштабних дійствах — безцінна.

Різдвяний ярмарок (січень) — Площа Ринок

Халявний Львів: Різдвяний Ярмарок

Фестиваль писанок (квітень) — Площа Музейна

Халявний Львів: Фестиваль писанок

День міста Львова (травень) — Центр міста

Халявний Львів: День міста Львова

Міжнародний фестиваль «Флюгери Львова» (травень) — Внутрішній дворик Ратуші

Халявний Львів: Міжнародний фестиваль «Флюгери Львова»

Міське свято “На каву до Львова” (вересень) — Площа Ринок

Халявний Львів: На каву до Львова

Сподіваємося, вам сподобалася наша добірка дешевих місцин Львова. І навіть якщо ви вже безліч разів були у місті Лева — повертайтеся сюди знову!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
07.12.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Халявний Львів: інструкція для заощадливих мандрівників
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4.5 бали з 5, всього оцінок 9 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)