Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі Львова біля залізничного вокзалу

Готелі Львова біля залізничного вокзалу

Hotels24.ua пропонує короткий огляд готелів і хостелів біля залізничного вокзалу, які користуються найбільшою популярністю у гостей міста. Одне місце в готелі біля вокзалу Львова обійдеться від 150 гривень, а комфортабельний номер на двох — від 340 гривень.

Готелі Львова біля залізничного вокзалу

Хостел Оскар

вул. Залізнична, 7

Хостел "Оскар" розташовується всього в 300м від львівського залізничного вокзалу. Для постояльців облаштовані двох-, трьох- і чотиримісні номери. Гості можуть готувати їжу самостійно, або замовити сніданок заздалегідь. У хостелі доcтупни такі послуги, як безкоштовний WI-FI, реєстрація, паркінг. За бажанням туристів, персонал хостелу також може допомогти з організацією екскурсії містом.

Хостел "Оскар"

Готель Ірена

вул. Стороженка, 21

Готель "Ірена" розташований в історичній частині Львова недалеко від залізничного вокзалу. У готелі є різні категорії номерів. Одночасно у готелі може розміститися група з 50 осіб. Корпоративні зустрічі, семінари та тренінги можна проводити у конференц-залі на 30 осіб. У апартаментах є міні-бар. Є можливість скористатися пральнею та парковкою.

Готель "Ірена"

Хостел Северин

вул. Головацького, 23

Хостел "Северин" знаходиться в центральній частині міста, в 20-ти хвилинах ходьби до площі "Старий Ринок". Пішки також можна дійти і до залізничного вокзалу і автовокзалу. В кожному номері є робочий стіл, телевізор і безкоштовний WI-FI, на кухні є всі необхідні меблі, техніка і посуд. Є також багатомісні номери. У хостелі 7 санвузлів, душове приладдя надається безкоштовно.

Хостел "Северин"

Хостел StareMisto

пл. Князя Святослава, 2/3

Всього якихось п’ятнадцять хвилин від залізничного вокзалу треба витратити на дорогу до хостелу "StareMisto". Біля самого хостелу розташовані деякі з архітертурних пам'яток, серед яких собор святого Юра, храм святої Ольги та Єлизавети. У номерах вас чекає хороший ремонт, ліжка з ортопедичними матрацами, безкоштовний Wi-Fi. Для зручності гостей передбачена обладнана кухня. Часто хостел робить знижку в 50% для тих клієнтів, які бронюють через Hotels24.ua.

Хостел StareMisto

Хостел Yurus

вул. Залізнична, 20

За 10 хвилин ходьби від вокзалу розташований новий та зручний хостел, відкритий у 2016 році. Гості міста можуть розміститися у зручних номерах на 2-х, 3-х, 4-х та 10-х осіб. У кожному номері є двоярусні або однояручні ліжка з ортопедичними матрасами та індивідуальні шафи під ключ. Хостел забезпечує клієнтів цілодобовим водопостачанням, у кухні є усі необхідні для приготування їжі прилади, а стійка реєстрації працює цілодобово.

Хостел Yurus

Хостел Splash

вул. Залізнична, 7

В районі авто- та залізничного вокзалів розташований модерний хостел "Splash". Туристи можуть розміститися у загальних номерах на 4-х, 6-х або 10-х осіб, що оснащені двоярусними ліжками з ортопедичними матрасами і шафками для зберігання особистих речей. До загального користування мешканців хостелу: кухонна зона з великим обіднім столом і необхідним кухонним приладдям, два санвузли з душовими кабінами, пральна машина, плазмовий телевізор з подачею супутникових каналів. На території хостелу "Splash" є безкоштовний доступ Wi-Fi. Біля хостелу є місця для парковки.

Хостел Splash

Бутік-готель Купава

вул. Комарова, 17

Делюкс-готель "Купава" розташований у тихому районі Львова, на відстані 1 км від центрального залізничного вокзалу. У розпорядженні готелю комфортабельні тематичні номери різних категорій. У кожному номері є телевізор та доступ до мережі інтернет. Цілодобово працюють ресторан, бар і лофт-тераса. Можлива організація ділових зустрічей, семінарів та корпоративних святкувань. У розпорядженні гостей готелю сауна з басейном. За 15 хвилин ходьби знаходиться собор св. Юра, а за 25 хвилин — Оперний театр.

Бутік-готель "Купава"

Квартира Goodnightlviv на вул. Городоцькій

вул. Городоцька, 131

Затишні апартаменти "Goodnightlviv на вул. Городоцькій" розташовані біля костелу св. Ольги та Єлизавети, за 5 хвилин ходьби від залізничного вокзалу. До послуг гостей однокімнатна квартира з сучасним ремонтом і красивим видом на місто. Апартаменти обладнані безкоштовним Wi-Fi і плазмовим телевізором з кабельним телебаченням. У ванній кімнаті сучасна сантехніка та пральна машинка. Праска, фен, постільна білизна та рушники теж передбачені. Кухня обладнана усім необхідним для самостійного приготування їжі. У кроковій доступності від апартаментів різні кафе і ресторани. Для зручності клієнтів апартаменти обладнані індивідуальною системою опалення.

Квартира Goodnightlviv на вул. Городоцькій

Сподіваємося, наша добірка готелів Львова біля залізничного вокзалу стане вам у нагоді. Гарного відпочинку!

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
08.11.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі Львова біля залізничного вокзалу
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)