Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі Львова з чудовим видом із вікна

Готелі Львова з чудовим видом із вікна

Напевно, немає жодної молодої людини в Україні, яка б не мріяла побувати в чудовому Львові. Одні туристи віддають перевагу проживанню в міні-готелях, інші — воліють заощадити кошти та зупинитися в хостелі. Але існує один незаперечний факт — набагато приємніше проживати в номері, з якого відкривається прекрасний вид на найкрасивіші пам’ятки міста та його затишні вулички. Сьогодні Hotels24 підготував для читачів добірку готелів, хостелів Львова, з вікон яких можна спостерігати найкращі краєвиди. У статті ми використали фото з мережі instagram. Вдивляйтесь уважніше, можливо зроблена вами світлина є у переліку ;)

Готелі Львова з чудовим видом з вікна

Міні-готель Hotel 39

Міні-готель Hotel 39

Фото: Михайло Денисов

Міні-готель Hotel 39 знаходиться в «серці» міста Лева, в старовинній кам'яниці Толочківській. З його вікон відкривається гарний вид на міську Ратушу, Вірменський та Домініканський собори, Преображенську церкву. В готелі нараховується шість затишних номерів категорій «стандарт», «напівлюкс» та «люкс». Вони оформлені у класичному стилі, укомплектовані дубовими ліжками з ортопедичними матрацами, телевізорами, кондиціонерами, мають доступ до Wi-Fi. В кожному номері передбачено санвузол з душовою кабіною. В розпорядженні готелю є власний ресторан. У вартість проживання включені сніданки.

Адреса: Львів, площа Ринок, буд. 39
 

Готель «Едем»

Готель «Едем»

Готель «Едем» розташований неподалік від центру Львова, нараховує 20 комфортабельних номерів категорій «одномісний покращений», «двомісний стандарт», «напівлюкс» та «люкс» з безкоштовним доступом до Wi-Fi. У вартість проживання в ньому включено сніданок, який сервірують у вигляді «шведського столу». На території готелю працює ресторан, передбачена безкоштовна парковка.

Адреса: Львів, вул. Городоцька 95А


 

 Апарт-готель Z-One

Апарт-готель Z-One

Апарт-готель Z-One розташований неподалік від палацу графів Потоцьких. В ньому нараховується 16 номерів, оформлених в сучасному стилі, з безкоштовним доступом до Wi-Fi зони. Апартаменти укомплектовані плазмовими телевізорами, в деяких з них передбачена обідня зона та балкон. В готелі є міні-кухня з мікрохвильовою піччю та електрочайником, місце для гри в настільний теніс, конференц-зал.

Адреса: Львів, вул. Чайковського, 27

Хостел Compass

Хостел Compass

Хостел Compass розташований в історичній частині Львова, навпроти Латинського кафедрального собору. Номерний фонд хостелу складається з 4 номерів. Хостел може одночасно прийняти 20 гостей. Також для проведення дозвілля проживаючих передбачена кімната відпочинку з книгами, настільними іграми. Гості можуть готувати самостійно на загальній кухні або ж харчуватися в кафе, ресторанах, що розташовані поблизу.

Адреса: Львів, вул. Галицька, 5

Готель «Львів»

Готель «Львів»

Фото: iamdmytro

Готель «Львів» знаходиться в самому «серці» Львова, поряд з Оперним театром. Він являє собою восьмиповерхову будівлю з просторим холом, конференц-залами, буфетами та кафе-барами. Будинок обладнаний ліфтами. У дворі готелю «Львів» облаштовано паркінг. На першому поверсі працює ресторан. Всього в готелі нараховується 250 номерів категорій «комфорт», «суперіор», «стандарт», «напівлюкс» та «люкс». В деяких з них є доступ до безпровідного інтернету.

Адреса: Львів, проспект В.Чорновола, 7

Хостел Old Сity

Хостел Old Сity

Фото: doornextgirl_

Хостел Old Сity розташований на другому та третьому поверхах старовинної австрійської будівлі. В ньому розташовані особисті, багатомісні (чотири-, шести-, восьмимісні) номери, кімнати сімейного типу. Є двомісний номер «суперіор» з безкоштовним інтернетом, а також двомісний номер з окремими ліжками та санвузлом на поверсі (теж з Wi-Fi).

Адреса: Львів, вул. Беринди, 3

Хостел Coffee Home

Хостел Coffee Home

Фото: Василь Заборовський

Хостел Coffee Home знаходиться в самому центрі Львова, на відстані тридцяти метрів від площі Ринок. З його вікон видно храм Єзуїтів, датований XVII століттям. Гості можуть обрати для проживання двомісний номер, двомісний ТВІН (з вікном), орендувати ліжко в восьми-, дванадцятимісних номерах. В хостелі є доступ до Wi-Fi, обладнана зона відпочинку, кухня загального користування, працює кафе. Постояльцам надається постільна білизна та рушники.

Адреса: Львів, вул. Театральна, 10


 

Хостел Panorami Center

Хостел Panorami Center

Фото: che_kateryna

Хостел Panorami Center знаходиться на другому поверсі чотириповерхової будівлі. Гостям пропонують поселитись в двомісний номер з безкоштовним Wi-Fi, орендувати ліжко в п'яти, шести-, восьми-, десятимісному номерах. Кожний постоялець отримує набір рушників, зможе користуватися феном, індивідуальною шафою, що замикається на ключ. В хостелі є пральна машина, праска, кухня загального користування з холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, кавоваркою, чайником та телевізором.

Адреса: Львів, проспект Свободи, буд. 11, кв. 5 (2-ий поверх)

Прем'єр-готель Дністер

 Прем'єр-готель  «Дністер»

Чотиризірковий «Дністер Прем'єр Готель» розташований в історичній частині Львова поруч зі старовинним парком. У готелі - 165 елегантних сучасних номерів. З вікон відкривається захоплюючий вид на місто. Дністер - частина мережі Прем'єр Готелів, що гарантує гостям комфорт і високий рівень сервісу.

Адреса: Львів, вул. Матейка, буд. 6

 Хостел «Серце Лева» (Lion's Heart)

Хостел  «Серце Лева»

Хостел «Серце Лева» знаходиться на відстані ста дев'яноста метрів від площі Ринок. Кілька хвилин пішої ходи і можна побачити італійське подвір'я, Львівський історичний музей, «Копальню кави» та Домініканський собор. В ньому нараховується шість комфортабельних номерів. Є можливість заселитися в шести-, восьми-, дев'яти-, одинадцятимісний номери з безкоштовним доступом до Wi-Fi зони. Гостям надаються рушники, тапки, постільна білизна. В хостелі є телевізор, пральна машина, праска. Можна готувати на кухні загального користування, укомплектованій посудом, мікрохвильовою піччю, електрочайником, плитою, холодильником, а також проводити час в кімнаті відпочинку. Всього в готелі передбачено три ванні кімнати, оснащені душовими кабінами.

Адреса: Львів, вул. Федорова, буд. 11

Хостел SplashХостел Splash

Фото: Трачук Юлія

Хостел Splash розташований в районі залізничного вокзалу Львова. В ньому нараховуються всього три номери – чотири-, шести-,  десятимісний з безкоштовним доступом до інтернету. Вони укомплектовані двоярусними ліжками з ортопедичними матрацами та шафами для зберігання речей гостей. В готелі передбачено  обідню зону з великим столом для трапез. Готувати їжу постояльці зможуть на кухні загального користування. Вона оснащена холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником, машиною для приготування кави та набором посуду. Також в хостелі є пральна машина, плазмовий телевізор, по якому транслюються супутникові канали.

Адреса: Львів, вул.Залізнична, буд. 7ж

В місті Лева є ще багато інших готелів, хостелів, з вікон яких відкривається цікава панорама на навколишні будівлі та місто. Перед тим, як планувати поїздку до чудового Львова, завчасно оберіть подходящий варіант проживання. І не забудьте потім зробити на згадку фото виду з номеру та поділитися нею в instagram.

 

Читайте ще:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
21.10.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі Львова з чудовим видом із вікна
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)