Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Блог мандрівника: My Guidebook — Львів

Блог мандрівника: My Guidebook — Львів

Коли ви їдете у це місто, ви повинні розуміти що воно зовсім не бюджетне, якщо ви хочете дійсно непогано відпочити, але де на чому можна економити

Оперний театр у Львові

Як дістатися

Найдешевший спосіб це потяг, ми обрали - купе. Вартість залежить від сезону. Але середня вартість у Львів - 186 грн. Зі Львову вже дорожче - 235 грн.
Проживання - Хочу відмітити готель Снукер. Їхати туди з вокзалу 20-25 хвилин. Якщо вам будуть казати що це прям ну дуууже далеко, то ні. Звичайно для бюджетної поїздки - хостел. Вартість хостелу за 1 ніч проживання — 130-140 грн.

Визначні місця

Найперше, куди потрібно піти — Ратуша. Попри велику кількість сходинок, звідти відкривається чудовий вид на все місто. Ви не пожалкуєте 100%! Тим паче там можливо познайомитись з людьми різних національностей. Саме там дуже багато іноземців. Ціна квитка - 30 грн

Львівська копальня кави - однозначно вам скажу там найсмачніша кава у Львові, але насправді там штучна копальня, попри це там потрібно побувати. Ціна кави - 50-60 грн, але її вам підсмажать зразу ж на вашому столі. Це незабутні емоції.

Пошта на друкарській. Дуже важлива примітка - вони не працюють на свята. Але там ви зможете відправити лист у будь-яку
країну світу, подивитись як взагалі раніше відправляли їх.

Аптека - музей, там цікаво , але, чесно кажучи, мене не дуже вразило. Можна побачити ліки, які були раніше і т.д

Собор Св. Юра - там своя неймовірна атмосфера, дуже гарно і дорого. Сам собор достатньо великий за площею. Вхід безкоштовний.

Влагалі, у Львові неймовірно гарні собори, яких там просто ну дуууже багато. Вони вражають своєю величністю і красою.

Львівська майстерня шоколаду. Ну звичайно якщо ви такий(ка) солодкоїжка як я, то вам дуже потрібно туди. Але ціни там зовсім не дешеві. Проте піти туди варт хоча б для того, щоб скуштувати їхній шоколад. Є вироби як від декількох грамів, так і до декількох кілограмів.

Гора Високий замок - там також відкривається вид на місто, але вже з іншого боку. Сходинок також вистачає. Раджу коли туди йдете взувати зручне взуття, тому що там слизько спускатися, та і не дуже зручно.

Mazox - kafe - не можу не відзначити це кафе, туди йдуть дійсно екстримали і люди, які хочуть більш вражень. Різного виду пристрої, достатньо цікаві офіціанти. Сором'язливим не раджу туди йти. Це окреме місце, яке я хочу відзначити. ?

Ну і звичайно Оперний театр - просто великих розмірів, гарний всередині і ззовні.

Італійський дворик. Там дійсно італійський дворик. Є затишні ресторанчики, з італійською кухнею.

Дім легенд - на терасі розташований ретро автомобіль там пам'ятник куди можливо кинути монетку і загадати бажання. Також там є ресторан, який розміщений просто на кожному поверсі будинку. Але мене, чесно кажучи, не дуже вразило. А іти туди чи ні вирішувати вам.

Харчування

 Цікавий факт: є деякі ресторани і кафе, які ззовні здаються достатньо дорогими, але коли заходиш туди ціни приємно дивують. Ось наприклад, ресторан - Велика Тарілка, саме про нього цей факт.

Є також столового типу кафе - Пузата хата, ціни помірні. Але якщо ви так як і я перебірливі в їжі, вам там робити немає чого.
Мені сподобалось веганське кафе-Dogs life duks. САМЕ ТАМ - є веганські хот-доги, так і ще з назвами різних порід собак:)


 

А також незвичайний ресторан індійської кухні - СЛОН БАР , але там Ну дуже гостра їжа. Ціни не зовсім дешеві. Та якщо ви обожнюєте піцу, то саме у Львові на неї помірні ціни.

 

Підсумок

Середня ціна сніданку - 50-80 грн. Обіду - 100-160 грн. Вечері - 70-80 грн.

Проїзд на громадському транспорті : Маршрутне таксі - 5 грн, Трамвай і тролейбус - 3 грн.

Також я потрапила на Ярмарок, де смачні карамельки і яблука в глазурі, там є різні види сувенірів. Раджу вам зайти, якщо він у той час буде.

Є також мережа магазинів з наливками - П'яна Вишня , на різні смаки різні наливки.

 Особисто для мене це місто відзначається своє атмосферою, просто настільки приємно, коли йдеш по цих вуличках, слухаєш живу музику, відчуваєш аромат кави…. До речі, кава там смачнюща, ціна такої смачної кави - 30-42 грн. 

І просто насолоджуєшся архітектурою. Гуляєш і релаксуєш. Звідти зовсім не хочеться їхати.
Подорожуйте і смакуйте життя.

 Автор статті: Каріна Дубина

 

Вам також може бути цікаво: 

Де поснідати у Львові: 16 закладів на всі смаки

Романтика во Львове: ТОП-7 мест для влюбленных

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
18.04.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Блог мандрівника: My Guidebook — Львів
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4.5 бали з 5, всього оцінок 9 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)