Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Відпочинок в Яремче: 10 ідей для комфортного розміщення

Відпочинок в Яремче: 10 ідей для комфортного розміщення

Яремче - неперевершена "перлина Карпат" і один з кращих курортів для відпочинку в гірському царстві. Тут вас зустрінуть величні хвойні ліси, стрімкі річки і вируючі водоспади. Колоритний ринок, ресторан-музей "Гуцульщина ", старовинні храми і церкви, - все це познайомить з самобутньою культурою, наповнивши ваш відпочинок в Яремче самими захоплюючими емоціями. Де зупинитися на цьому чудовому курорті, читайте далі.

Відпочинок в Яремче: 10 ідей для розміщення

Приватні садиби Яремче

Одним з кращих варіантів для розміщення на курорті є приватні садиби Яремче. Вони пропонують широкий вибір житла різного рівня комфортності та цін, як і котеджі Яремче

Приватна садиба "Між горами"

Вибравши для відпочинку в Яремче приватну садибу "Між горами", ви розташуэтеся поблизу легендарної річки Прут і багатовікового лісу. Тут вам запропонують проживання в котеджі або в 2-поверховому будинку - в номерах зі зручними меблями, Інтернетом і сучасною технікою. До послуг туристів - затишна альтанка, мангал, майданчик для дітей, а також смачне дворазове харчування.

Cадиба "Між горами"

Гостинний двір "Синьогора"

Поруч з міським ринком на березі річки Прут можна зупинитися в гостинному дворі "Синьогора", в якому є все для комфортного і цікавого відпочинку. Надається кухня для самостійного приготування їжі, є можливість організації походів та екскурсій. А головне, номери садиби пропонуються за доступними цінами. Таким чином ваш відпочинок в Яремче буде не тільки комфортним, але і недорогим.

Гостинний двір "Синьогора"

Садиба "Даринка"

У самому серці Яремче знаходиться садиба "Даринка", де ви зможете розміститися в дерев'яному котеджі, розрахованому на шість номерів. Вам запропонують вибрати номери з балконами, щоб насолоджуватися свіжим повітрям і чудовими пейзажами Карпат. У камінному залі можна годинами відпочивати, отримуючи задоволення від умиротворення і спокою. На території садиби є мальовничий сад і альтанка з мангалом.

Садиба "Даринка"
       

Садиба "У Кухарчуків"

Затишна домашня атмосфера, привітні господарі, комфортні номери і неймовірно мальовниче оточення гірською природою вас чекає в садибі "У Кухарчуків". За бажанням вам допоможуть організувати екскурсію або прогулянку в ліс за грибами чи ягодами.

Садиба "У Кухарчуків"

Приватний будинок "Древоцвіт"

Приватний будинок "Древоцвіт" дозволяє зупинитися недалеко від знаменитого водоспаду Пробій та залізничного вокзалу. Поруч з котеджем знаходиться чудовий хвойний ліс, який буде дивувати вас своїм приємним ароматом і вологістю. На території садиби є альтанка, сад і мангал.

Приватний будинок "Древоцвіт" 

Готелі Яремче з басейном

Збираєтеся в поїздку влітку або ранньої осені? Тоді вибирайте готелі Яремче з басейном, щоб зробити свій відпочинок по максимуму комфортним і незабутнім.

Готель "Небокрай"

Захоплююча подорож в Яремче чекає вас в готелі "Небокрай", де створені найкращі умови для повноцінного і цікавого відпочинку. Ви розміститеся в комфортних недорогих номерах в тихому і красивому куточку Карпат під лісом. До ваших послуг буде камінний зал, кухня, сауна, бар, а також затишне кафе-колиба, де можна смачно і ситно поїсти.

Готель "Небокрай"

Міні-готель "Гуцулочка GVM"

У центральній частині Яремче знаходиться міні-готель "Гуцулочка GVM", де для розміщення пропонуються 4 номери. Всі номери обладнані сучасними меблями і технікою, автономним опаленням та подачею холодної і гарячої води. Тут вам запропонують також Відкритий басейн, сауну, настільний теніс та інші розваги.

Міні-готель "Гуцулочка GVM"

Пансіонат "Первоцвіт"

Пансіонат "Первоцвіт" розташований на мальовничому березі річки Прут поблизу з величним лісом і горами. Тут можна відпочивати в будь-яку пору року, насолоджуючись прекрасними пейзажами і свіжим гірським повітрям. Є номери різного рівня комфортності та цін, сауна з басейном, пляж, оздоровчий комплекс, більярд і багато іншого.

Пансіонат "Первоцвіт"

Приватна садиба "Вікторія"

Проживання в затишному двоповерховому будинку в комфортабельних номерах в центрі Яремче пропонують в приватній садибі "Вікторія" з басейном. До послуг проживаючих обладнана кухня, мангал, альтанка, гойдалка, парковка для машин, сауна і лазня на дровах.

Приватна садиба "Вікторія"

Готель "Велика Ведмедиця"

Гарний дизайн будівлі, комфортні і недорогі номери європейського рівня, кращі умови для відпочинку в оточенні гірської природи, - все це пропонує готель "Велика Ведмедиця". 16 номерів готелю обладнані всім необхідним для повноцінного розслаблення і комфортного проживання. Є прокат велосипедів і лижного спорядження, працює масажний кабінет.

Готель "Велика Ведмедиця"

Бажаємо яскравого, цікавого і незабутнього відпочинку в Яремче!

Читайте також:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
08.08.2016
Анна Полянская
Оцініть статтю: Відпочинок в Яремче: 10 ідей для комфортного розміщення
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)