Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Гуртом веселіше: будиночки в Карпатах для великих компаній

Гуртом веселіше: будиночки в Карпатах для великих компаній

Українські Карпати славляться неперевершеною красою гір, лісів, водойм і водоспадів, цілющими травами і чистим повітрям! Туристів приваблює м'який клімат і безліч мінеральних джерел. Hotels24.ua пропонує ТОП-10 найкращих будиночків Карпат, в яких можна відмінно відпочити великою компанією!

Гуртом веселіше: будиночки в Карпатах для великих компаній

1. Котедж «Елька» 

Вісім чоловік може гарно провести час в двоповерховому котеджі «Елька», що розташований на відстані чотириста метрів від центру селища Вижниця.

Від котеджу до гірськолижного курорту Німчич відрізок шляху складає п’ять кілометрів. Від будиночку до найближчого магазину потрібно подолати всього п’ятдесят метрів.

На першому поверсі будівлі знаходиться кухня, оснащена газовою плитою, холодильником, мийкою, електричним чайником. На кухні є обідній стіл і, необхідний для трапези, посуд.

Всього в котеджі дві спальні – на першому і другому поверсі. Одна із них укомплектована двоспальним ліжком, розкладним диваном шафою і телевізором, інша – двома двоспальними ліжками, вішалкою для одягу. В спальні на другому поверсі є балкон.

Котедж «Елька»

На нижньому поверсі, окрім кухні і спальні, розташований санвузол, який включає душ і туалет, біде і умивальник. Гості зможуть безкоштовно користуватися інтернетом, феном, праскою. При небажанні готувати їжу самостійно, можна замовити дворазове харчування.

Територію біля садиби прикрашає сад і фонтан. Для комфортного відпочинку вона облаштована гойдалками та альтанками. Можна організувати пікнік, скориставшись мангалом.

Любителі активного відпочинку мають змогу взяти напрокат велосипеди, бадмінтон або м’ячі. Постояльцям пропонують пограти в волейбол і футбол в спеціально відведених місцях, відправитися в похід у гори, порибалити, позбирати в сезон гриби та ягоди. В теплу пору року гості зможуть покататися на конях, а взимку – на санях.

Адреса: Вижниця, вулиця Лесі Українки 3/2

2. Котедж «Небокрай»

Чудово відпочити в українських Карпатах, компанією до сорока чоловік, можна в чотирьохповерховому котеджі з автономним водяним опаленням – «Небокрай», що розкинувся с спокійній і напрочуд живописній місцевості над лісом.

При готелі працює кафе-колиба, де можна приємно провести час і скуштувати смачні страви.

На першому поверсі будинку знаходиться:

  • кухня;
  • кімната з каміном;
  • просторе приміщення на двадцять п’ять осіб, яке можна використовувати в якості конференц-залу.

В котеджі представлено десять номерів з безкоштовним WI-FI, які розраховані на проживання різної кількості осіб:

  • «Яровиця» і «Нью-Йорк».
  • «Бескид» і «Косиця».
  • «Індіана» і «Мансарда».
  • «Альбін» і «Чорногориця».
  • «Примха і «Марічейка».
  • «Тайстра» і «Беркут».
  • «Лімниця», «Боржава» і «Ларго».
  • «Кент» (двокімнатний) і «Небокрай» (трикімнатний).

Гості можуть також заселитися в котедж «Гуцульське ретро». Цокольний поверх будинку містить караоке-зал, сауну і бар. Третій поверх котеджу оздоблений натуральною деревиною. В будинку передбачене цілодобове гаряче і холодне водопостачання. Територія котеджу облаштована басейном з підігрівом. Для дітей побудований ігровий майданчик. Автомобілі можна залишити на стоянці.

Адреса: Яремче, вулиця Галицька, 68/1

3. Котедж «Хатки на пеньках»

Відмінним місцем для відпочинку великою компанією друзів стане котедж «Хатки на пеньках», розташований неподалік від центру селища Ворохта.

Всього комплекс включає три дворівневі котеджі. Один із них розрахований на проживання чотирьох чоловік, інший - може розмістити шість чоловік. Є окремий двоповерховий котедж із сауною.

Гості зможуть залишити власні автомобілі на стоянці, скористатися послугами пральні і прасування одягу, замовити трансфер до гірськолижних підйомників або цікаву екскурсію в гори.

Від котеджу «Хатки на пеньках» до траси Татарів-Верховина відстань складає двісті п’ятдесят метрів. Відрізок шляху до підйомників «Авангард» в Ворохті становить двісті метрів, до гірськолижного курорту «Буковель» – двадцять п’ять кілометрів, до Яблуниці – двадцять вісім кілометрів, а до Яремче – тридцять кілометрів. Потрібно подолати двісті метрів, щоб дістатися найближчого кафе і ресторану. Вісімсот метрів відокремлює котедж від магазину.

Адреса: Ворохта, вулиця М. Грушевського, 5

4. Котедж «Трембіта»

Приємний відпочинок в колі друзів забезпечить котедж «Трембіта», що знаходиться в селищі Верховина, на відстані трьох с половиною кілометрів від його центру.

Відрізок шляху до траси становить п’ятсот метрів. Щоб дістатися до найближчого підйомника, слід подолати півтора кілометри.

Гості можуть заселитися в два котеджі (з безкоштовним WI-FI), розраховані на чотирьох і десяти осіб. Всього в готелі п’ять номерів. Будиночки оснащені меблями із натуральної деревини.

В кожному котеджі передбачена кухня, укомплектована електроплитою, мікрохвильовою піччю, холодильником, мийкою і набором необхідного посуду, є також санвузол с туалетом, душовою і умивальником. Відпочиваючі зможуть дивитись телебачення, користуватися пральною машиною і праскою.

 

Територія садиби облаштована:

  • Альтанками з каміном.
  • Лазнею на чотирьох чоловік. Можна користуватися контрастним басейном та кімнатою відпочинку.

Постояльцям запропонують залишити власне авто в гаражі, а також замовити харчування двічі на день.

Адреса: Верховина, вулиця Чорновола, будинок 110.

5. Котедж «Романтика»

Якщо Ви вирушили до Карпат великою компанією, забронюйте котеджі під назвою «Романтика!». Вони знаходяться в центрі Яремче.

В п’яти хвилинах ходьби від будиночків розташовані автостанція і залізничний вокзал. Готельний комплекс від центрального пляжу на річці Прут відділяє сто метрів.

Туристам пропонують заселитися в два котеджі, розраховані на шість і вісім чоловік. В кожному з них знаходяться чотири двомісні номери, кухня-їдальня, санвузли с душовими кабінами.

Відпочиваючі матимуть доступ до WI-FI, зможуть дивитися супутникове телебачення, користуватися мангалом, грати в більярд і відвідувати сауну з невеличким басейном.

Для автомобілів постояльців передбачена стоянка. На території котеджів «Романтика» зведені, для комфортного відпочинку гостей, альтанки і гойдалки. За додаткову плату можливо замовити трансфер.

Адреса: Яремче, вулиця Хоткевича, будинок 10.

6. Котедж "4 сезони"

Компанії з десяти, шести або чотирьох чоловік можуть орендувати котеджі «4 сезони», які розташовані в мальовничому місці, біля річки.

 

Гості проживатимуть в трьох автономних будиночках, оформлених в карпатському стилі.

 

Добре провести час можливо в альтанці, облаштованій мангалом, а ще тут є сад і басейн. Гаряче і холодне водопостачання в котеджі цілодобове. Передбачено водяне, автономне опалення.  В котеджах є кухня, пральна машина, праска і фен. Гості зможуть користуватися інтернетом. При котеджах є власна конюшня, де можна замовити кінні прогулянки з інструктором. Гостям облаштована сауна і чан з трав`яним відваром. Гарно провести час та смачно поїсти можна в колибі на території. Тут можна пограти в настільний теніс, дартц та повчитися гончарству на майсер-класах. За додаткову плату можна замовити трансфер до підйомника "Погар", який знаходиться в 3 км від котеджів і до Львова.

Адреса: Славське, вулиця  Шевченка, будинок 105а

7. Котедж «Соколине гніздо»

Двоповерховий, дерев’яний котедж «Соколине гніздо» побудований в Яблуниці.

Від центру села його відділяє п’ятдесят метрів. Гірськолижний курорт «Буковель» віддалений від «Соколиного гнізда» на відстані тринадцяти з половиною кілометрів. До Івано-Франківська відрізок шляху становить дев’яносто чотири кілометри.

На другому поверсі іншого, невеличкого будинку, розмістилася тримісна кімната, укомплектована двоспальним ліжком, диваном, столом, умивальником і холодильником. Санвузол тут знаходиться на поверсі.

Територія котеджу облаштована альтанкою і літнім басейном, стоянкою, на якій може поміститися чотири авто. Гості можуть скористатися мангалом, відвідати сауну, за додаткову плату замовити екскурсію, взяти напрокат гірськолижне спорядження.

Адреса: Яблуниця, ділянка Село.

8. Котедж «Аляска»

Якщо ви вирішили відпочивати в Карпатах дружньою компанією, рекомендуємо зупинитися в котеджах «Аляска», розташованих біля лісу, недалеко  від річки, на відстані трьох кілометрів від траси Київ-Львів-Чоп.

 

Від гірськолижного комплексу «Звенів» відстань становить три кілометри, а від підйомника «Плай» – п’ять кілометрів. Відрізок шляху до Тисовця складає вісім кілометрів, а до населеного пункту - Славське – тридцять кілометрів. Від котеджів до бази відпочинку "Орявчик" - 2,5 км, до підйомника "Звенів" - 3,5 км, до підйомника "Тисовець" - 6 км. 

 

Тут можна оселитися в одному із 7 котеджів з дерева, які розраховані на проживання до чотирьох гостей. У всіх котеджах є балкони, ванні кімнаті, зручні одно і двоспальні ліжка, супутникові канали. В котеджах холодна і гаряча вода постачається цілодобово. 

Для відмінного проведення часу гостей, облаштовані російська лазня і чан. Любителям активного відпочинку пропонується прокат гірськолижного спорядження та велосипедів.  А ще на теритоії є кухня з їдальнею, мангали. Для дітей зроблений ігровий майданчик. Залишити автомобіль можна на парковці комплексу.

Адреса: Орявчик-Звенів, село Орявчик, урочище Розсадник 

9. Котедж «У вуйка Богдана»

Гарно відпочити, веселою компанією з восьми чоловік, можна в двоповерховій, приватній садибі «У вуйка Богдана», розташованій в селищі Ворохті, на відстані одного кілометру від його центру.

Котедж «РЈ РІСѓР№РєР° Богдана»

Від автотраси Татарів-Верховина котедж відділяє сімсот метрів. Від садиби до найбільшого гірськолижного курорту відрізок шляху становить два кілометри, до курорту Буковель – шістнадцять кілометрів.

На першому поверсі будинку знаходиться:

  • кухня;
  • двомісний номер;
  • санвузол.

Піднятися на другий поверх (з двома двомісними номерами, невеличкою вітальнею і санвузлом), можливо з двору.

Територія садиби в Карпатах облаштована альтанкою і гойдалкою. Гості зможуть:

  • розслабитися в сауні на дровах;
  • приготувати їжу на мангалі;
  • вирушити в похід у гори;
  • позбирати в сезон гриби та ягоди;
  • покататися на конях.

Власне авто можливо залишити на стоянці. Відпочиваючим, за додаткову платню, запропонують замовити цікаві екскурсії.

Адреса: Ворохта, вулиця Михайла Грушевського, будинок 33.

10. Котедж «Карпатський будиночок»

Приватний котедж «Карпатський будиночок» в селі Яблуниця - ідеальне місце для відпочинку компанії із восьми чоловік!

 Котедж «Карпатський будиночок»

Він оформлений в сучасному українському дизайні, розташований в живописній місцевості – урочищі Горішків. Поруч знаходиться Яблуницький перевал.

Від котеджу до гірськолижних підйомників Буковелю відстань складає 7,6 км, до Яблуниці – 980 метрів, до Яремче потрібно подолати відрізок шляху – 30 кілометрів.

В будинку налічується два поверхи. На території садиби знаходиться автостоянка. Дозволяється розміститися з тваринами. Відпочиваючі зможуть користуватися безкоштовним WI-FI.

На першому поверсі котеджу є кухня, вітальня з каміном, душова і туалет, а на другому передбачені:

  • Три спальні. Дві з них мають вихід на балкон.
  • Затишний куточок для відпочинку.
  • Санвузол з душовою кабінкою і туалетом.

Неподалік від котеджу працює ресторан і пункт прокату лиж. На відстані восьми кілометрів від будівлі розкинулися траси Буковеля. Гості, за додаткову плату, зможуть замовити екскурсії, а також вирушити в похід у гори Петрос і Говерлу, Магуру і Хом'як.

Адреса: Яблуниця, вулиця Горішків, будинок 342.

Українські Карпати подарують Вам безліч позитивних емоцій і забезпечать гарний настрій! Оберіть найкращий будиночок і насолоджуйтесь комфортним відпочинком на фоні мальовничої природи!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
08.09.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Гуртом веселіше: будиночки в Карпатах для великих компаній
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4.5 бали з 5, всього оцінок 4 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)