Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Котеджі Карпат: бронюй Новорічну казку вже сьогодні!

Котеджі Карпат: бронюй Новорічну казку вже сьогодні!

Поглянувши на календар, ви зрозумієте, що до Нового Року залишилося не багато не мало — два місяці. Але, незважаючи на це, охочих забронювати до свят будиночок в Карпатах ой як багато! Кращі гірськолижні курорти України чекають перших в зимовому сезоні відвідувачів, тому і Ви не зволікайте, а поспішайте вибрати котедж в Карпатах для відпочинку з сім'єю або друзями. А Hotels24.ua Вам в цьому допоможе ;)

 Котеджі Карпат: бронюй Новорічну казку вже сьогодні!

Курортний комплекс "Хутір Тихий", Путила

Котеджі на 1, 2, 3, 4, 6 осіб

 "Хутір Тихий" не дарма отримав цю назву. Курортний комплекс, розташований серед гір і лісів приваблює відвідувачів екологічністю і неймовірним затишком. Заселитися можна в один з чотирьох котеджів-шале, призначених для відпочинку 2-х, 4-х або 6-ти чоловік. У кожному з котеджів є тераси або балкони і мансардні номери. Будиночки обладнані системою водопостачання та опалення. На кухні та у ванній кімнаті є всі необхідні для проживання засоби. До послуг гостей можливість користуватися мультимедійними приладами. Також для проживаючих тут подається континентальний сніданок.

 Забронювати відповідний котедж можна тут. А можна вибрати потрібний варіант серед готелів Путили

Готель "Горгани", Яблуниця

Котедж на 6-8 осіб

На першому поверсі окремого котеджу-шале розташовуються спальня з двома роздільними ліжками, а також вітальня з каміном і зоною для відпочинку. Кухня повністю обладнана приладдям для приготування їжі: холодильником, плитою, електрочайником, набором посуду. На другому поверсі розміщені 2 спальні (одна з двоспальним ліжком) і вітальня. У котеджі 3 санвузли: два на другому поверсі і один на першому. На першому і на другому поверхах розташовуються балкони, що відкривають прекрасний вид на гори. У будиночку є автономне опалення, телевізор із супутниковим телебаченням і телефон.

 

Щоб забронювати котедж — заходьте сюди. Оселитися можна в будь-якому з готелів Яблуниці.

Готель "ТК Буковель", Поляниця

Будиночки-шале на 5-8 осіб

У самому серці кращого гірськолижного курорту країни розташувалася ланцюжок з дерев'яних двоповерхових котеджів. Гості можуть оселитися в номері або зняти окремий будиночок з видом на гори. Кожен котедж оснащений сучасною технікою, індивідуальними санвузлами і комфортабельними меблями. У зимовий період з 28.11.16 - 9.04.17 у вартість проживання включені сніданки. Доступ до мережі Wi-fi діє по всій території готелю, а більше десятка канатних доріг знаходяться у кроковій доступності від готелю. Готель надає клієнтам знижки при ранньому бронюванні. Ви можете отримати знижку від 14% до 25% в залежності від дати бронювання.

Забронюйте один з шале тут, або підберіть варіант розміщення серед готелів Буковеля.

Готель "Постоялий двір", Яблуниця

Котедж на 10 осіб

Заїжджий двір

На першому поверсі котеджу знаходиться кухня, на другому — вітальня. На кухні є все необхідне для самостійного приготування їжі: мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник. Їдальня зона укомплектована обіднім столом і стільцями. Всього в будиночку 4 спальні: 2 класу "напівлюкс" з двома односпальними ліжками і 2 класу "люкс" з двоспальним. До кожної спальні прилягає окремий санвузол з душовою кабіною, туалетом та умивальником. У ванній є все необхідне приладдя. У номерах є супутникове телебачення, а опалення котеджів автономне.

Ви можете забронювати будиночок в цьому отелі, а можете вибрати серед пропозицій готелів Яблуниці

Гостинний двір "Стара Правда", Буковель

Котеджі на 8-14 чоловік

Стара Правда

Готель має у своєму розпорядженні два котеджі, в одному з яких може розміститися 8, а в іншому — 12-14 осіб. На поверхах котеджів розташовуються декілька чотиримісних спалень і кілька двомісних, а в вітальні є розкладний диван. Кожна спальня обладнана санвузлом з душем, туалетом, умивальником і феном. Є всі косметичні приналежності. У вартість проживання входить континентальний сніданок. Опалення в котеджах автономне. На період новорічних свят діє пакетне бронювання.

Розкішну ротонду можна зняти тут, або вибрати серед готелів курорту Буковель

 
 Якщо ви твердо вирішили відсвяткувати Новий Рік в Карпатах, і навіть вибрали курорт, де хочете відпочити — поспішайте забронювати для своєї сім'ї або компанії котедж. Інакше, всі найкращі номери розхапають, і доведеться задовольнятися залишками ;)

 

Вам сподобається:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
07.11.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Котеджі Карпат: бронюй Новорічну казку вже сьогодні!
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)