Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Коли до Буковелю рукою подати: недорогі приватні садиби недалеко від курорту

Коли до Буковелю рукою подати: недорогі приватні садиби недалеко від курорту

Непоодинокі випадки, коли людина переглядає пропозиції готелів Буковелю та починає нервувати через те, що ціни на житло в «високий сезон» занадто завищені. Слід пам'ятати одне дуже важливе правило = чим ближче готель знаходиться до гірськолижних підйомників, тим вища вартість номерів в ньому. Тож не варто турбуватись, просто використайте невеличкий лайфхак — поселіться подалі від основної «спортивної тусовки». Так Ви не лише зможете зекономите власні кошти, а й матимете реальну змогу оглянути мальовничу місцевість. Hotels24.ua пропонує ознайомитись зі списком недорогих приватних садиб неподалік від популярного курорту «Буковель».

Коли до Буковелю рукою подати: недорогі приватні садиби недалеко від курорту

1. Приватна садиба «Садиба предків»

Приватна садиба «Садиба предків»

Неподалік від Буковелю, на відстані шістсот метрів від гірськолижного підйомника 1 R, знаходиться приватна садиба під назвою «Садиба предків». В ній нараховується шість затишних номерів. В кожному з них є безкоштовний доступ до Wi-Fi зони.

Гості можуть зупинитися в номерах категорій «стандарт» та «люкс», орендувати шале, розраховане на проживання восьми осіб. Всі вони обладнані двоспальними ліжками, диванами. В номерах є телевізор, холодильник та індивідуальний санвузол, душ.

Постояльці зможуть користуватися феном, тапками та туалетним приладдям. Повноцінно харчуватися можливо в колибі, що працює на території готелю. Залишити власний автомобіль відпочивальникам пропонують на парковці.

Люди, зупинившись в приватній садибі «Садиба предків», зможуть користуватися мангалом, альтанкою. Для дітей передбачено ігровий майданчик. За додаткову плату можливо замовити трансфер.

Від міста Яремче приватна садиба знаходиться на відстані тридцяти дев'яти кілометрів. Відрізок шляху до Івано-Франківська становить дев'яносто чотири кілометри.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Вишня, будинок 257

2. Приватна садиба Шульц (SHULC)

 Приватна садиба Шульц (SHULC)

Серед Карпатських гір, в одному з мальовничих куточків села Поляниця, на відстані п’ятисот метрів від підйомника 1 R гірськолижного курорту «Буковель», розташована п’ятиповерхова приватна садиба Шульц (SHULC). В ній нараховується тридцять номерів.

Для проживання можна обрати двомісний та тримісний «стандарт», «великий мансардний» номер, «напівлюкс», «люкс». Гостям також пропонують орендувати котедж, в якому, з комфортом, може проживати дві людини. В ціну ночівлі в готелі включено сніданок, паркінг та безкоштовне користування Wi-Fi. Всі номери садиби обслуговуються.

При готелі працює ресторан, в якому готують страви гуцульської кухні. Постояльці зможуть відвідати російську лазню, замовити прогулянку верхи на коні, взяти напрокат квадроцикли. За додаткову плату гостям надають послуги трансферу. Від міста Яремче до приватної садиби Шульц відстань становить 38,6 кілометрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Вишня

3. Приватна садиба «Синя гора»

Приватна садиба «Синя гора»

На відстані двохсот метрів від підйомника 1R гірськолижного курорту «Буковель», у самого підніжжя гори Синяк, поблизу річки Прутець знаходиться сучасна приватна садиба «Синя гора». Кількість номерів у готелі – дванадцять.

Гостям пропонують зупинитися в номерах наступних категорій – «стандарт», «напівлюкс мансардний», «напівлюкс двокімнатний», орендувати цілий котедж. Номери укомплектовані зручними меблями та телевізорами, мають індивідуальні ванні кімнати, в деяких з них передбачено холодильники.

Гості зможуть безкоштовно користуватися Wi-Fi та паркінгом. Постояльцям пропонують попаритися в російській лазні на дровах, оснащеній басейном. В розрядженні приватної садиби є конференц-зал, в якому може одночасно перебувати сорок п’ять осіб. Замовити смачні страви української, в тому числі карпатської, кухні відпочивальники зможуть в кафе, яке працює при готелі.

Адреса: Буковель, село Поляниця

4. Приватна садиба «Пектораль»

Приватна садиба «Пектораль»

На відстані 2,7 кілометрів від «серця» гірськолижного курорту «Буковель», в селищі Поляниця, знаходиться приватна садиба «Пектораль», яка має в своєму розпорядженні тринадцять затишних номерів.

В садибі представлено номери – «напівлюкс двомісний» та «люкс», у вартість проживання в яких входить сніданок та користування Wi-Fi. На території приватної садиби працюють їдальня та бар. Гості можуть повноцінно харчуватися стравами української та європейської кухні.

Постояльцям запропонують відвідати сауну, замовити захоплюючу екскурсію, трансфер з аеропорту або в аеропорт, взяти напрокат гірськолижне спорядження. Для автомобілів відпочивальників облаштовано стоянку. До найближчого підйомника 1R відрізок шляху становить 1,7 кілометрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Стаїще, будинок 213

5. Приватна садиба «У Тараса»

Приватна садиба «У Тараса»

На відстані одного кілометру від центру гірськолижного комплексу «Буковель», двох кілометрів від найближчого підйомника 1R, знаходиться приватна садиба «У Тараса». В ній налічується шість номерів. Гості можуть забронювати двомісний номер, орендувати котедж на чотирьох-шести чоловік, котедж на п’ять номерів.

В котеджі, який містить п’ять двомісних номерів, в оренду здається лише другий поверх. На першому мешкають самі господарі. Тут є також хол, укомплектований столом, холодильником, електричним чайником. Санвузол включає душову кабіну, туалет та умивальник.

В котеджі з двома двомісними номерами, розташованими на другому поверсі, є балкон та санвузол, оснащений туалетом, душовою кабіною та умивальником. Номери мають окремі входи, укомплектовані двоспальними ліжками, вішалками, телевізорами.

В котеджі, розрахованому на проживання від чотирьох до шести осіб, є кухня-вітальня, укомплектована розкладним диваном, шафою, телевізором, електроплитою, холодильником, мийкою, столом та набором посуду. На першому поверсі знаходиться санвузол. В двох двомісних кімнатах (на другому поверсі) знаходяться двоспальлні ліжка та шафи.

На території приватної садиби облаштовано автостоянку. Малеча зможе гратися на дитячому майданчику. Біля садиби побудовано альтанку.

В готелі можливо організувати катання на конях. Господарі також пропонують постояльцям відправитися в похід у гори. В приватній садибі можливо замовити харчування та, при необхідності, трансфер з аеропорту або до аеропорту.

До найближчого підйомника в Буковелі від приватної садиби «У Тараса» відстань становить два кілометри.

Адреса: Буковель, село Поляниця, присілок Стаїще, будинок 133

6. Приватна садиба «Гук»

Приватна садиба «Гук»

В центрі села Поляниця, неподалік від лісу, знаходиться приватна садиба «Гук». Від неї до найближчого підйомника туристичного комплексу «Буковель» відстань становить 1,3 кілометри.

Триповерховий котедж налічує вісім номерів наступних категорій – «напівлюкс» та «напівлюкс покращений», «чотримісний мансардний» та «люкс». З вікон приватної садиби відкривається гарний вид на гори та, прокладені на схилах, гірськолижні траси.

Номери готелю укомплектовані LCD телевізорами, шафами для одежі, комодами або журнальними столами, стільцями та холодильниками. Гості зможуть користуватися кухнею, що розташована на першому поверсі будинку. Вона оснащена газовою плитою та електродуховкою, електричним чайником та пароваркою, холодильником на набором необхідного посуду.

На другому поверсі приватної садиби знаходиться зал із каміном. Тут є м'який куточок. Також в готелі передбачено зал для відпочинку, укомплектований столом, двома диванами та телевізором.

Взимку у вартість проживання в готелі включено сніданок. Гостям також пропонують замовити смачні страви української кухні. Автомобіль постояльці зможуть залишити на парковці, котра перебуває під відеоспостереженням.

Постояльці зможуть користуватися мангалом, відпочивати в альтанці, відвідувати, за додаткову плату, лазню на дровах. На незначній відстані від приватної садиби «Гук» функціонує пункт прокату гірськолижного спорядження, велисипедів, працює сауна.

Для відпочивальників організовуються прогулянки верхи на конях, захоплюючі екскурсії, а також походи до лісу. На території приватної садиби є доступ до інтернету.

В номери можливо заселитися з домашніми тваринами. Від приватної садиби «Гук» до Яремче відстань становить тридцять три кілометри, а до міста Івано-Франківська – дев'яносто три кілометри.

Адреса: Буковель, урочище Стаїще, будинок 265

7. Приватна садиба «Карпатські зорі»

 Приватна садиба «Карпатські зорі»

В населеному пункті Поляниця, на відстані 1,3 кілометрів від найближчого підйомника гірськолижного курорту «Буковель», знаходиться приватна садиба «Карпатські зорі».

Всього в готелі нараховується двадцять п'ять комфортабельних номерів. Гості можуть зупинитися в номерах «стандарт дабл» та «стандарт твин», «напівлюкс тримісний» та «напівлюкс двомісний».

Житлові приміщені оснащені індивідуальними санвузлами з душовими кабінами. В номерахдоступ до інтернету, телевізори, по яким транслюються супутникові канали, балкони.

В приватній садибі «Карпатські зорі» є басейн, зал для відпочинку, обладнаний каміном. На території готелю зведено альтанку з мангалом, на якому гості готують шашлик. Автомобіль можливо залишити на стоянці. При бажанні, постояльці зможуть замовити харчування зі страв домашньої кухні. Від будинку до Івано-Франківська відстань становить сто десять кілометрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця

8. Приватна садиба «У Михайла та Олесі»

Приватна садиба «У Михайла та Олесі»

На відстані п'ятдесяти метрів від центральної траси, двох з половиною кілометрів від гірськолижного комплексу «Буковель», розташована триповерхова приватна садиба «У Михайла та Олесі». В ній нараховується вісім затишних двомісних та тримісних номерів, оснащених індивідуальними санвузлами.

На першому поверсі будинку проживають господарі садиби. Тут знаходиться їдальня, укомплектована мікрохвильовою піччю, холодильником та газовою плитою.

Кімнати в будинку прибираються, один раз в п'ять днів здійснюється заміна постільної білизни, використаних рушників.

Гості, зупинившись в приватній садибі, зможуть дивитися супутникове телебачення, користуватися інтернетом. Для авто відпочивальників відведені паркувальні місця.

У дворі приватної садиби зведено альтанку з мангалом, який можна використовувати для приготування шашлику. Дрова надаються за додаткову плату. Також на територіі готелю є гойдалка. Неподалік від будинку працює сауна. Постояльці, при необхідності, можуть замовити транспортні послуги.

Адреса: Буковель, село Поляниця, вулиця Подина, будинок 71

9. Приватна садиба «Гражда»

Приватна садиба «Гражда»

В селищі Поляниця, на відстані двохсот метрів від підйомника 1R гірськолижного курорту «Буковель», знаходиться чудова приватна садиба «Гражда». В ній нараховується п'ять номерів. Гості можуть обрати для проживання «двокімнатні апартаменти» або «двокімнатний люкс», тримісний та двомісний номери, а також двомісний номер з виходом на балкон.

Житлові кімнати укомплектовані телевізорами, мають індивідуальні санвузли та доступ до безкоштовного Wi-Fi. В вартість проживання в приватній садибі включено сніданок.

В оформленні номерів прослідковуються етнічні мотиви. На території приватної садиби працює ресторан, в меню якого представлені страви української кухні.

Постояльці зможуть відвідувати лазню, проводити час за грою в більярд. При готелі працює прокат гірськолижного спорядження. Для автомобілів облаштовано стоянку. Гості можуть, якщо виникне потреба, замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту.

Адреса: село Поляниця, урочище Вишні, будинок 9

10. Приватна садиба «Карінтія»

Приватна садиба «Карінтія»

В селі Поляниця, на відстані двох кілометрів від підйомників гірськолижного комплексу «Буковель», побудовано приватну садибу «Карінтія». Всього в будинку нараховується п'ять номерів. Гості можуть зупинитися в двомісному або тримісному номерах, забронювати двокімнатний чотиримісний та двокімнатний п'ятимісний номери, орендувати котедж на дванадцять персон.

На першому поверсі двоповерхового будинку, зведеного з натуральної деревини, знаходиться вітальня, оснащена каміном, обідній стіл. Готувати їжу можливо на кухні, обладнаній всією необхідною побутовою технікою та кухонним приладдям.

Номери готелю укомплектовані зручними меблями та телевізорами, мають індивідуальні санвузли. На території приватної садиби є доступ до інтернету. Від «Карінтії» до населеного пункту Яремче відстань становить тридцять сім кілометрів. Відрізок шляху від будинку до Івано-Франківська – дев’яносто шість кілометрів. При потребі, гості можуть замовити трансфер з аеропорту або в аеропорт.

Адреса: Буковель, село Поляниця, ділянка Стаїще, будинок 144

11. Приватна садиба «Буковеньки»

Приватна садиба «Буковеньки»

В селищі Поляниця знаходиться чудова приватна садиба «Буковеньки». Від неї до гірськолижного курорту «Буковель» відрізок шляху становить чотири кілометри.

Триповерхова цегляна будівля нараховує десять двомісних, тримісних номерів. Вони обслуговуються. Всередині будинок оздоблено деревом. На першому поверсі готелю знаходиться їдальня, оснащена каміном.

Номери укомплектовані двоспальними або односпальними ліжками, тумбами та шафами, телевізорами, мають індивідуальні санвузли. Постояльці зможуть залишити автомобіль на спеціально обладнаній парковці.

Відпочивальники матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi, зможуть користуватися мангалом, сушити лижі та особисті речі в спеціально відведеному місці. Від «серця» населеного пункту Поляниця до готелю відстань становить один кілометр, до Яремче їхати сорок кілометрів. До Івано-Франківська добиратися дев'яносто кілометрів.

Адреса: Буковель, присілок Прохідний

12. Приватна садиба «У Кравецьких»

 Приватна садиба «У Кравецьких»

В селі Поляниця, на відстані шести кілометрів від гірськолижного курорту «Буковель» розташована двоповерхова, побудована з натурального дерева, приватна садиба «У Кравецьких», номерний фонд якої складають шість номерів – двомісних та тримісних.

Гостям пропонуюить орендувати як окремі номери, так і цілий котедж, розрахований на проживання компанії з дванадцяти чоловік. Номери обслуговуються. На першому поверсі приватної садиби знаходиться їдальня та кухня. Тримісний номер, два двомісні номери на першому поверсі мають всі зручності. На другому поверсі розташований покращений двомісний номер з індивідуальним туалетом. На два інші номери передбачено санвузол спільного користування.

На подвір'ї приватної садиби побудовано альтанку. Гості зможуть користуватися автостоянкою, готувати шашлик на мангалі. Взимку у вартість проживання в готелі включено сніданки.

В приватній садибі холодна вода є цілодобово. Її нагрівають за допомогою бойлеру ємністю п'ятсот літрів.

Для гостей садиби господарі організовують ловлю риби, походи в гори. Влітку в даній місцевості можна позбирати ягоди та гриби. Відрізок шляху від приватної садиби «У Кравецьких» до «серця» селища Поляниця становить два кілометри.

Адреса: Буковель. село Поляниця, вулиця Прохідна

Оберіть одну з вищеперерахованих приватних садиб, розташованих неподалік від Буковелю, та насолоджуйтесь чудовими відпочинком серед величних карпатських гір!

Читайте ще:

 

 

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
24.02.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Коли до Буковелю рукою подати: недорогі приватні садиби недалеко від курорту
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)