Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Кращі готелі України з видом на море: ТОП-20

Кращі готелі України з видом на море: ТОП-20

От і прийшла пора довгоочікуваних відпусток! Відправляючись на курорт, оберіть для проживання сучасне житло на морському узбережжі. Hotels24.ua пропонує ТОП-20 кращих готелів України з видом на Чорне або Азовське море.

Кращі готелі України з видом на море: ТОП-20

 1. Готельний комплекс — Nemo Resort & Spa

В Одесі, за адресою – пляж Ланжерон, 2 знаходиться п’ятизірковий готельний комплекс — Nemo Resort & Spa з дельфінарієм і океанаріумом.

 Готельний комплекс —  Nemo Resort & Spa

На території готелю створені чудові умови для індивідуального, родинного, романтичного відпочинку та ділових зустрічей. Готельний комплекс включає в себе 95 сучасних номерів, з яких відкривається панорамний вид на морський простір або парк. Балкони в номерах обладнані ротанговими меблями.

Дизайн приміщень продуманий до дрібниць. В номерах розташовані якісні меблі, гідромасажні ванни, плазмові телевізори з кабельним телебаченням, є телефонія, безкоштовний Wi-Fi, міні-бар, сейфи.

Туристам пропонують халати, тапки, предмети парфумерії та косметичні засоби. Діти віком до шести років можуть перебувати з батьками в номері безкоштовно, якщо не потребують додаткового спального місця. У вартість проживання входить сніданок (шведський стіл).

На території готельного комплексу розташовані декілька ресторанів і барів, в яких можливо дивовижно провести час. Відпочиваючі зможуть відвідати SPA-центр і салон краси, спортивну зону, позайматися в фітнес-залі, поплавати в басейні з морською водою.

Для дітей відкритий дитячий клуб, функціонує ігровий майданчик. В готелі можна замовити послуги догляду за малечею. В розпорядженні комплексу Nemo Resort & Spa є пральня, автостоянка.

Є можливість користуватися цілодобовим room-service. Готель має безпосередній вихід на власну набережну пляжу «Ланжерон».

В готелі можливо орендувати номери:

  • одномісний «стандарт» з одним ліжком, з вікна якого відкривається вигляд на місто (вартість за ніч – 5500 гривень);
  • «стандарт» з двома окремими ліжками (вартість за ніч – 5500 гривень);
  • «стандарт» з видом на паркову зону або море (вартість за ніч – 6500 і 8500 гривень відповідно);
  • «люкс» з видом на парк або море (вартість за ніч 9800 і 11900 гривень відповідно);
  • сімейний «люкс» (вартість – від 9100 гривень за ніч);
  • «президентський» номер (вартість – 16000 гривень за ніч).

Доїхати до історичного центру Одеси можливо за п’ять хвилин. Передбачений трансфер до аеропорту і назад.

2. Готель Maristella Marine Residence

П’ятизірковий готель Maristella Marine Residence знаходиться в курортному районі Одеси за адресою – вулиця Червоних зорь (Бернарадацці), 2а.


Готель Maristella Marine Residence 

На території готелю розташована стоянка, де автовласники зможуть залишити  машину. Гостям пропонують розміститися в 50 комфортабельних номерах з панорамними вікнами, балконом або терасою, з яких відкривається вид на море, пляжну зону.

В кожному номері готелю є безкоштовний Wi-Fi, супутникове телебачення і телефон. Кімнати обладнані системою кондиціювання, сейфом і міні-баром. Відпочиваючі можуть скористатися тапками, халатами, туалетно-косметичними засобами. Є можливість розміститися з домашніми тваринами. Передбачено обслуговування номерів, трансфер з аеропорту і назад.

В розпорядженні готелю є власний пляжний комплекс і місця на міському пляжі. Гості мають змогу приємно провести час біля басейну, в лобі барі та ресторані з відкритою літньою терасою, скуштувати смачні страви та насолодитися неперевершеними пейзажами.

Любителі активного відпочинку зможуть замовити екскурсії, вирушити на морські прогулянки, прийняти участь у спортивних розвагах. Для дитячих ігор обладнаний майданчик.

Туристи можуть обрати для проживання наступні номери:

  • «Стандарт» з видом на море. Його вартість складає від 4380 гривень за ніч. Сніданок включений.
  • «Стандарт Admirals» з видом на море. Його вартість складає від 5000 гривень за одну ніч, передбачений сніданок.
  • «Делюкс» з видом на море вартістю від 5200 гривень за ніч. Сніданок включений.
  • «Делюкс Admirals» з видом на море. Його вартість за одну ніч зі сніданком складає від 7000 гривень.
  • «Делюкс Admirals Floor». Номер коштує зі сніданком від 7800 гривень за ніч.
  • «Люкс Admirals Floor». Вартість із сніданком складає 9000 гривень за ніч.

Готель Maristella Marine Residence від станції Великого Фонтану розташований на відстані 10 км, а від історичного центру Одеси віддалений на 8 км. Відстань до залізничного вокзалу складає 7 км, а до автовокзалу – 9,6 км.

3. Міні-готель «Хвиля»

Місцеположення міні-готелю «Хвиля» — місто Одеса, пляж Відрада, 5. Готель знаходиться на відстані 30 метрів від моря і пляжу під назвою «Ланжерон».

Гості можуть заселитися в 20 комфортабельних номерів, які належать до різних категорій. Кімнати обладнані кондиціонерами і холодильниками, телевізорами. Туристи мають змогу користуватися парфумерними наборами і безкоштовним Wi-Fi. Орендувавши «покращений» і «сімейний» номери, відпочиваючі зможуть насолодитися чудовим видом на море.

В готелі передбачені ресторан і літні кафе, в яких подаються різноманітні страви. Можна розміститеся з домашніми улюбленцями. Номери обслуговуються, є можливість замовити трансфер з аеропорту і назад.

Номер «стандарт» коштує за ніч від 850 гривень, а «покращений» і «сімейний»номери — від 1150 гривень і 1350 гривень відповідно.

4. Готель Шаланда

Розташування готелю Шаланда в місті Одесі — пляж Ланжерон, 27.

Готель знаходиться на березі моря і має 6 номерів вищої категорії. В кожному номері панорамні вікна, балкон з видом на море, кондиціонер, міні-бар, безкоштовний Wi-Fi, сейф.

Номер «напівлюкс Іспанський» в готелі коштує - від 1400 гривень, «напівлюкс Французський» – від 1500 гривень, а «люкс»-від 1900 грн.

Гості можуть користуватися феном, халатом і тапками. В номері передбачені протиалергенні подушки і пухові ковдри. Для кожої кімнати розроблений індивідуальній дизайн від іспанської пристрасті, французського шику до англійської класики.

В розпорядженні готелю є ресторан, де можна скуштувати страви одеської, європейської кухні, а дітям пропонується дитяче меню. У літній період працює відкрита літня веранда прямо на березі моря

Авто можна залишити на парковці з охороною. Готель побудований на відстані 4 км від Дерибасівської вулиці, 3 км - від залізничного вокзалу км і 6 км від автовокзалу.

5. Готель Kadorr Hotel Resort & Spa

П’ятизірковий готель Kadorr Hotel Resort & Spa знаходиться в Одесі за адресою – Французький бульвар, буд. 66/3, на відстані 200 метрів від пляжу.

 Готель Kadorr Hotel Resort & Spa

В готелі представлені 25 сучасних номерів різних категорій з панорамним видом на Чорне море, в тому числі кімнати, обладнані для людей з обмеженими фізичними можливостями. Номери характеризуються європейським дизайном, який гармонійно поєднується в елементами східного оформлення. Кімнати обслуговуються. Можна заселитися в номер «стандарт» з видом на море або парк, «покращений» номер, «сімейний люкс», обрати «апартаменти». Сніданок включений в вартість проживання.

В кожній кімнаті є все необхідне для комфортного проживання людей. На території готелю працює ресторан, пральня, басейн, салон краси, фітнес-центр з сучасним спортивним обладнанням і SPA-центр.

До центру міста можливо доїхати лише за п'ятнадцять хвилин. Поблизу готелю простягається Траса Здоров'я, знаходиться окрема прибережна зона, з якої можна добратися до «серця» розваг, пляжного відпочинку — Аркадії. На відстані десяти хвилин їзди від готелю розташована Одеська Кіностудія. До Центрального Аеропорту Одеси відстань складає 9 км. Можна замовити трансфер туди і назад. Залізничний одеський вокзал від готелю віддалений на 5 км.

6. Готель M1 Club Hotel

Готель M1 Club Hotel розташований в центрі Одеси на Лідерсівському бульварі, буд. 1 (біля парку імені Тараса Шевченка).


Готель M1 Club Hotel
 

В розпорядженні готелю є набережна і паркова зони, пляж. Туристи можуть розміститися в сучасних і комфортабельних номерах, обладнаних панорамними вікнами, терасами з видом на парк або морський простір.

Кімнати характеризуються сучасним дизайном. Під час ремонтних робіт були використані природні матеріали. В номерах знаходиться телевізор з супутниковими каналами, телефон. Є міні-бар і сейф. Гості готелю можуть користуватися халатами, тапками, туалетно-косметичним приладдям. Є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Туристам пропонуються послуги пральні.

Приємно провести час запрошує L1 lobby bar, обладнаний шкіряними диванчиками, камінами і панорамними вікнами, з яких можна побачити Чорне море. На території готелю, на шостому поверсі, знаходиться Рrosecco & crudo бар. Туристам подають вишукані страви з морепродуктів, різноманітні смачні коктейлі.

Любителі активного відпочинку зможуть скористатися численними розвагами – взяти напрокат водний, наземний транспорт, зайнятися велоспортом і пірнанням з аквалангом, рибалкою, відвідати каное-, фітнес-центр.

На території готелю є басейн і приватна зона для пляжного відпочинку. Для дітей обладнаний ігровий майданчик з атракціонами. Організовуються розважальні програми. Для проведення ділових зустрічей відкритий конференц-зал. Є кімната для переговорів зі всім необхідним обладнанням. На території готелю знаходиться приватна стоянка для авто. Вона безкоштовна для гостей.

Ціна номеру «стандарт» з видом на море складає від 8250 гривень, з видом на садову зону – від 6900 гривень за ніч. Сніданок включений в вартість проживання в номері. Готель розташований від залізничного вокзалу на відстані 2 км. Щоб дійти до пляжу Ланжерон, доведеться витратити всього декілька хвилин.

7. Готель «Дюна»

Готель «Дюна» знаходиться в місті Бердянську за адресою – бульвар Тіньовий, буд. 2.

Готель «Р”СЋРЅР°»

Він розташований біля моря, в рекреаційно-парковій зоні санаторію «Бердянськ». Готель представляє собою чотириповерховий новий будинок. Туристи зможуть заселитися в 35 комфортабельних номери різної категорії.

В розпорядженні готелю є власний піщаний пляж, обладнаний шезлонгами і парасольками. Відстань до пляжу складає лише 30-40 метрів. Гості готелю зможуть покупатися в басейні під відкритим небом, відвідати ресторан, розташований на першому поверсі, сауну, пограти в більярд. В розпорядженні готелю є тенісний корт, конференц-зал, стоянка для машин і майданчик для ігри малечі.

Гостям пропонують заселитися в номери «стандарт» вартістю від 1500 до 1800 гривень за ніч. Можна обрати номер «стандарт + Sea», ніч перебування в якому коштує від 1700 гривень. За ніч в номері «люкс» доведеться заплатити від 2200 гривень. В готелі є інтернет. У вартість проживання включений сніданок. Додатково можна замовити меню в ресторані, барі.

Від готелю до аквапарку «Мис Доброї Надії» їхати всього п’ять-десять хвилин. Поряд з готелем розташований зоопарк. До центру Бердянська добиратися п’ятнадцять-двадцять хвилин. Відстань до автовокзалу складає 6 — 7 км, до залізничного вокзалу – 6 — 9 км.

8. Вілла Санторіні

 Вілла "Санторіні" розташована в селищі міського типу – Затока, на станції Кароліно-Бугаз.

Вілла розташована в центрі на відстані 250 метрів від моря. Гостям пропонується проживання в 45 комфортабельних двомісних і чотирьохмісних номерах з видом на море.

Кожен номер обладнаний зручними меблями, санвузлом з душовою кабінкою, холодильником і телевізором з кабельним телебаченням. В номерах є кондиціонери і безкоштовний Wi-Fi. Номери "люкс" складаються з двох кімнат, мають балкон з видом на море.

На території готелю розташований ресторан, конференц-зал, відкритий басейн із зоною відпочинку, автостоянка. У вартість проживання входить сніданок, а в ресторані, де готують страви грецької та Бессарабської кухні, можна замовити комплексне харчування. Пляж знаходиться в 2-х хвилинах ходьби від вілли, а за 20 хв їзди можна потрапити до нічного клубу, що входить до комплексу.

Гостям пропонуються:

  • номер «стандарт» без виду на море (1 поверх) вартістю від 1160 гривень за ніч
  • номер «стандарт» без виду на море (2 поверх) вартістю від 1450 гривень за ніч
  • номер «стандарт» з видом на море вартістю від 1780 гривень за ніч
  • Двокімнатний «люкс» з видом на море вартістю від 2785 гривень за ніч.

 Відстань до автовокзалу складає 200 м, а до залізничного вокзалу —11,7 км

9. Коттедж Santa Villa

Коттедж Santa Villa побудований в Бердянську за адресою – вулиця Макарова, буд. 11 В. Він знаходиться на відстані десяти кілометрів від центру міста, на середній косі, поблизу берега Азовського моря.

Туристи можуть заселитися в чотири сучасних і комфортабельних котеджі на морському побережжі, виконані в англійському стилі. Територія навколо будинків облагороджена зеленню, є тераса, з якої відкривається панорама на морські простори. На території комплексу знаходиться басейн, і місце для пікніку з мангалом.

Кожний котедж – це окрема двоповерхова будова, яка розрахована на 4 — 8 чоловік. Будиночок оснащений кондиціонером, супутниковим і кабельним телебаченням. передбачений безкоштовний Wi-Fi. Вартість проживання в котеджі складає від 4300 гривень за одну ніч.

В котеджі є кухня. Вона укомплектована електроплитою, витяжкою, мікрохвильовою піччю, електричним чайником, холодильником і зоною для трапези. На території комплексу відкритий ресторан. Гості за допомогою селекторному зв'язку зможуть замовляти страви. Відстань до автовокзалу і залізничної станції складає 11,7 км.

10. Готель «Річард»

В селищі Грибівка по вулиці Приморська, буд. 11 розмістився сучасний готель, який володіє власним пляжем — «Річард».

 Готель «Річард»

Він знаходиться від моря на першій береговій лінії. На пляжі туристи можуть користуватися шезлонгами і рушниками.

В готелі представлені номери – стандарт звичайний і з видом на море, полулюкс звичайний (вартістю від 2000 гривень) і полулюкс з видом на море (від 2300 гривень за ніч), дворівневий люкс (від 3000 гривень), дворівневий люкс з панорамним видом на море (від 3300 гривень), королівський люкс (від 4100 гривень).

Номери розраховані на поселення двох — чотирьох осіб. Сніданок включений в вартість проживання. В кімнатах з системою кондиціювання знаходяться плазмові телевізори, холодильники і міні-бари. В ванній кімнаті є банне приладдя, невеличкі парфумерні набори. В ресторані готелю можна скуштувати традиційні блюда європейських країн. В номерах категорії «люкс» і «делюкс» є балкони.

Діти зможуть покататися на пляжних гірках, гойдалках. Туристи готелю мають змогу пограти в настільний теніс. До міста Одеси від готелю Richard відстань складає 36 км. Сорок кілометрів їхати до аеропорту. Можна замовити послугу трансферу.

11. База відпочинку «Баракуда»

На вулиці Приморська, 27 в курортному селищі Грибівка, на першій береговій лінії, на відстані 5 метрів від моря знаходиться база відпочинку «Баракуда».

 

Туристам пропонують оселитися в 50 номерах різної категорії, що розміщені в кількох триповерхових будинках. В кожному номері знаходиться холодильник, телевізор, кондиціонер, чайник, сушарка для речей.

На території бази відпочинку є кафе та ресторан, де можна замовити харчування  з меню. Біля готелю працює велика кількість різноманітних кафе, барів, ресторанів і дискотек. Для дітей організовується цікава анімація. Можна поплавати в басейні, пограти в волейбол. Є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Автомобіль можливо залишити на платній парковці. На пляжі знаходиться велика кількість атракціонів, луна-парк.

Туристи зможуть обрати номери:

  • двомісний «стандарт» вартістю від 1000 гривень за ніч;
  • двомісний «стандарт» в новому корпусі від 1300 гривень за ніч;
  • «тримісний» з балконом і видом на море від 1500 гривень за ніч;
  • «чотиримісний» з терасою і видом на море 2200 гривень за ніч;
  • апартаменти з двома спальнями і балконами з видом на море - 2800 гривень за ніч.

Від бази відпочинку до Одеси відстань складає 44 км, а до Чорноморська – 20 км.

12. База відпочинку «Зірочка»

В селищі Грибівка, за адресою вулиця Грибівська, будинок 6 знаходиться база відпочинку «Зірочка» з 40 номерами.

База відпочинку «Зірочка»

Її побудували в мальовничому районі чорноморського узбережжя на відстані ста метрів від моря.

П’ять корпусів готелю пропонують туристам напівлюксові і люксові номери. Кімнати мають вид на літню терасу, деякі із них оснащені балконами з видом на морський простір. Є цілодобове постачання холодної і гарячої води. Напівлюксовий номер коштує від 935 гривень, а номер категорії «люкс» від 1430 гривень.

Туристи можуть скористатися автостоянкою, відвідати кафе і ресторан с живою музикою, пограти в настільний теніс. Для малечі передбачений ігровий майданчик. В готелі є доступ до Wi-Fi, відведена спеціальна зона для пікніку з мангалом. Організовується рибалка. Відпочиваючі можуть замовити комплексне харчування двічі на день. Від бази відпочинку до Одеси відстань складає 37 км. Іллічівськ віддалений на 14 км.

13. Міні-готель «Южанка 88»

Міні-готель «Южанка 88» розташований в селищі міського типу – Затока на станції Сонячна, на території кооперативу «Южанка».

 РњС–РЅС–-готель «Р®Р¶Р°РЅРєР° 88»

Від готелю до пляжу відстань складає лише 50 м. Туристи можуть заселитися в номери, оснащені кондиціонерами, телевізорами, холодильниками. В кожній кімнаті є окрема ванна.

В двокімнатних номерах категорії VIP є вихід на терасу, з якої відкривається панорамний вид на море. На території готелю знаходиться кафе-бар. Можна харчуватися в столовій, розташованій неподалік. За 200 гривен пропонують комплексне харчування тричі на день. Приготувати їжу можливо самостійно на спеціально оснащеній кухні, за оренду якої потрібно заплатити 30 гривен за добу.

Проживання в номері «стандарт двомісний» коштує від 920 гривень, «стандарт тримісний» від 1350 гривень, «двомісний люкс підвищеного комфорту» – від 1250 гривень, «тримісний люкс підвищеного комфорту» – від 1750 гривень. В люксових номерах розміщення для дітей віком до шести років безкоштовне. Можна заселитися з домашніми улюбленцями.

В розпорядженні готелю є мангал, пральня, платна автомобільна стоянка. Гостям пропонують орендувати шезлонги. На відстані п’ятсот метрів від міні-готелю працюють дискотеки, нічні клуби. До станції «Сонячна» потрібно їхати 1,5 км, до Одеси – 56 км. Є можливість замовити трансфер від автовокзалу, залізничного вокзалу Затоки.

14. База відпочинку «Вероніка»

База відпочинку «Вероніка» розташована за адресою – селище міського типу Затока, станція Дружба, вулиця Лазурна, будинок 9.

 Р‘аза відпочинку «Р’ероніка»

Від неї до піщаного пляжу відстань складає всього 50 м. Базу відпочинку з одного боку оточує Чорне море, а з другого – лиман. Для проживання туристів передбачені дванадцять корпусів з цілодобовою охороною і затишними номерами.

В розпорядженні бази відпочинку знаходиться їдальня-ресторан і бар «Зодіак», в якому організовується палаюче «коктейль-шоу». Для дітей побудований ігровий комплекс. На території бази «Вероніка» є безкоштовний паркінг для автомобілів. Відпочиваючі мають змогу орендувати лежаки, замовити трансфер одеського залізничного вокзалу.

Гостям на час відпочинку пропонують орендувати на вибір:

  • мансарду (стандарт) вартістю від 1080 гривень зі сніданком;
  • мансарду (з видом на море) вартістю від 1120 гривень зі сніданком;
  • номер «економ» з балконом вартістю від 1360 гривень зі сніданком;
  • номер «стандарт» з балконом на першому поверсі вартістю від 1420 гривень зі сніданком;
  • номер «стандарт» з балконом на другому поверсі вартістю від 1460 гривень зі сніданком;
  • номер «морська панорама» на першому поверсі вартістю від 1560 гривень зі сніданком;
  • номер «морська панорама» на другому поверсі вартістю від 1700 гривень зі сніданком

База відпочинку «Вероніка» розташована на відстані 27 м від станції Дружба. До автовокзалу в Затоці потрібно добиратися 2,8 км, а до станції Сонячна — 1,2 км. До Одеси відстань складає 69 км.

15. База відпочинку «Гармонія»

База відпочинку «Гармонія» розташована за адресою – селище міського типу Затока, вулиця Приморська, будинок 116.

 База відпочинку «Гармонія»

Відстань до пляжу складає лише 30 м. База включає чотири двоповерхових котеджи, в яких знаходяться 30 двомісних, тримісних номера з телевізором, кондиціонером, холодильником. Туристи можуть заселитися в сучасний котедж з панорамними вікнами, новими меблями, плазмовими телевізорами і терасою.В кожній кімнаті є санвузол з туалетом, душовою і умивальником.

Двомісний номер на другому поверсі коштує від 1360 гривень, а на першому поверсі – від 1200 гривень. Вартість тримісного номеру на другому поверсі становить від 1600 гривень, на першому поверсі – від 1680 гривень. Кімнати оснащені балконом з видом на море або сад.

В готелі можна харчуватися тричі на день в кафе, розташованому на березі моря. На території бази відпочинку функціонує масажний кабінет і бар. Для дітей побудований ігровий майданчик.

Гості бази «Гармонія» зможуть користуватися Wi-Fi, автомобільною парковкою, вартість якої включена в плату за проживання. Поряд із базою відпочинку розташований базар, супермаркет, водні атракціони. Можна взяти напрокат шезлонги і парасольки. База відпочинку знаходиться від Одеси на відстані 61 км.

16. База відпочинку «Мальта»

Адреса бази відпочинку «Мальта» — селище міського типу Затока, Будакська коса, 71.

 

 

База розташована в 5 м від моря, на вузькій піщаній Будакській косі, що між Чорним морем і Шаболатським лиманом. 

Туристам пропонують поселитися в двох, трьох і чотирьох-місних номерах  категорії «стандарт» і «люкс» в будиночках і чотириповерховому кам'яному корпусі.

Кожен номер має: кондиціонер, телевізор із супутниковим TV, холодильник, чайник, посуд; санвузол поєднаний з душем. Подача гарячої-холодної води цілодобово. На території знаходиться безкоштовна автостоянка. Є окремий будинок з сауною,  а також загальна кухня з газовою плитою. По всій території надається безкоштовний Wi-Fi доступ. 

Харчування в готелі не надається. Недалеко розміщені кафе і ресторан, де можна замовити харчування по меню.

Вартість номерів:

  • «двомісний стандарт» — від 970 гривень;
  • «чотиримісний стандарт» — від 1370 гривень;
  • «люкс на 4-х» — від 1430 гривень;
  • «люкс» в будиночку з терасою— від 2500 гривень.

Відстань до автостанції в Затоці - 6 км, до залізничної станції Бугаз - 5,4 км, до м. Одеса - 69 км.

17. Апарт-готель «Южанка 90»

Адреса апарт-готелю «Южанка 90» — селище міського типу Затока, станція Сонячна, будинок 90. Готель розташований на відстані 15 метрів від моря. Гості можуть заселитися в 7 комфортабельних, затишних номери.

Апарт-готель «Р®Р¶Р°РЅРєР° 90»
 

В розпорядженні апарт-готелю є окремий пляж з шезлонгами, парасольками. Будинок здається в оренду поверхами. На кожному з них знаходиться окремий номер, який включає три кімнати, кухню та санвузол. Кімнати обладнані системою кондиціювання, пральною машиною, праскою і феном, укомплектовані сучасними меблями. З номерів апартаментів відкривається чудовий вид на море. На кожному поверсі знаходиться кухня з меблями, побутовою технікою, обідньою зоною. На першому поверсі можна відпочити в кафе з терасою.

Двомісний номер «стандарт» коштує від 1350 гривен за ніч, чотиримісний номер «стандарт» від 2700 гривень, апартаменти на першому і третьому поверсі – від 4050 гривен, апартаменти на другому поверсі – від 5400 гривень за ніч.

За буд-яким номером закріплений власний стіл, а для кожного відпочиваючого передбачений шезлонг. На території веранди розміщений вуличний душ. В другій частині апарт-готелю здаються в оренду окремі номери зі всіма необхідними меблями, а також телевізором, холодильником, мікрохвильовою піччю, електричним чайником і мінімальним набором посуду. Санвузол є в кожному номері. Він обладнаний душовою кабіною, умивальником і туалетом.

На території апарт-готелю знаходиться мангал, барбекю. Діти зможуть весело провести час на ігровому майданчику. Залишити автомобіль можливо на платній парковці. Туристи мають доступ до Wi-Fi.

Поблизу з готелем працює їдальня і магазини. Відстань до залізничної станції «Сонячна» складає 1,5 км, а до Одеси — 64 км. До Білгород-Дністровського їхати 26 км.

18. Вілла «Карамелька»

Адреса вілли «Карамелька» — селище міського типу Затока, станція Сонячна, Южанка-2, діл. 166. Вілла «Карамелька» розташована на відстані 10 м від пляжу.

 Вілла «Карамелька»

Туристи можуть заселитися в тримісні і чотиримісні номери з холодильником, плазмовим телевізором і кондиціонером, з вікон яких відкривається вид на узбережжя І Чорне море. Зручності — загального користування, передбачені для всіх номерів.

За тримісний «напівлюкс» з видом на море і безкоштовним Wi-Fi потрібно заплатити від 1430 гривень, а за чотиримісний «напівлюкс» з видом на море – від 1770 гривень. Готувати їжу відпочиваючі зможуть на загальній, обладнаній всім необхідним приладдям, кухні.

На території вілли знаходиться кафе, зона для приготування шашлику. Для дітей організована ігрова кімната і водні гірки. На безкоштовній парковці можна поставити власне авто. Вілла побудована на відстані 50км від центру Затоки. Доведеться подолати 43 км для того, щоб дістатися до центрального аеропорту.

19. Готель «Каліфорнія»

Адреса готелю «Каліфорнія» – селище Коблево, проспект Курортний, 27/24А.

 Р“отель «РљР°Р»С–форнія»

Він знаходиться на відстані 25 метрів від моря і має безпосередній вихід на пляж. В сучасній будівлі 21 номер. Туристи можуть орендувати однокімнатні люксові номери, двокімнатні апартаменти. Номер «люкс» коштує від 2000 гривень за ніч, а «люкс» і «апартаменти» з видом на море – від 2200 і 2600 гривень відповідно. Кожний номер характеризується власним оригінальним стилем, має вихід на балкон, терасу. В кімнатах знаходяться плазмові телевізори, кондиціонери, холодильники, електричні чайники, фени і сушарки для одягу. Холодне і гаряче водопостачання цілодобове. Є пральня.

Більшість номерів мають чудовий вид на море. Туристи на території готелю зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi. Для зберігання власного авто передбачена автомобільна стоянка закритого типу. Поблизу готелю Каліфорнія знаходиться велика кількість барів і кафе. Можна замовити трансфер в аеропорт і з аеропорту.

20. База відпочинку «Пелікан»

Адреса бази відпочинку «Пелікан» – село Миколаївка Білгород-Дністровського району, вулиця Чорноморська, будинок 112 а.

 Р‘аза відпочинку «РџРµР»С–кан»

База відпочинку розташована на першій береговій лінії від моря і нараховує 36 номерів. Від Одеси вона знаходиться на відстані 100 км. Туристи можуть заселитися в номери категорії «напівлюкс», «люкс», оснащені балконами з видом на море. Кімнати розташовані в трьохповерховому корпусі. Номер «стандарт» коштує від 810 гривень за ніч, «напівлюкс» і «люкс» – від 970 і 1140 гривень відповідно. Також в готелі є номери «економ» класу вартістю від 540 гривень, які знаходяться в одноповерхових будівлях із каменю. Можливе розміщення с домашніми тваринами.

На території бази відпочинку знаходиться конференц-зал, працює бар, ресторан і дискотека. Можна пограти в російський більярд, позайматися на спортивному майданчику. Гості можуть скористатися мангалом. Власне авто зберігатиметься на безкоштовній стоянці. Для дітей передбачена ігрова зона. В вартість проживання включено користування басейном, шезлонгами. Можна замовити трансфер в аеропорт та назад – із аеропорту. Відстань до залізничного вокзалу Одеси складає 97 км.

Обирайте найкращий готель з видом на море і насолоджуйтесь приємним відпочинком!
 

 Читайте ще: 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
22.06.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Кращі готелі України з видом на море: ТОП-20
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4 бали з 5, всього оцінок 7 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)