Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди піти з дитиною в Києві: 10 найпопулярніших закладів

Куди піти з дитиною в Києві: 10 найпопулярніших закладів

В столиці України є багато цікавих місць, де можна незабутньо провести вільний час зі своєю дитиною. Hotels24.ua пропонує Вашій увазі 10 найпопулярніших дитячих закладів Києва, в яких можна неймовірно провести дозвілля і отримати масу позитивних емоцій!

Куди піти з дитиною в Києві: 10 найпопулярніших закладів

1.Квест-кімнати «Пастка»

Фото взято з сайту: kiev.moygorod.ua

В Києві з дитиною можна відвідати квест-кімнати «Пастка». Маленький гість залишиться в захваті від інтелектуального і активного проведення часу! Його очікують захоплюючі пригоди в тематичних, наповнених таємницями, квест-кімнатах - "секрети Хороваргса", "6 почуття",»Ілюзіоніст". Відвідувача спантеличать неймовірні головоломки і цікаві загадки. Не зможуть не порадувати різнокольорові кулі і смаколики! Пригода почнеться з того, що дитина опиниться в замкненій кімнаті. Йому необхідно буде з неї вибратися. Для це слід відшукати знаки, підказки, ключі. Вкластися потрібно в шістдесят хвилин!

Вартість відвідування: від 400 до 600 гривень. В  «Пастці» передбачена система знижок! У понеділок з 9:30 до 18:00 діє акція. Відвідувачам, які приїхали на таксі, буде компенсовано п'ятдесят відсотків його вартості. Якщо забронювати відразу кілька кімнат, можна отримати знижку в розмірі двадцяти відсотків!

Графік роботи: з понеділка по вівторок з 09:30 до 00:00 Адреса: Київ, вулиця Анни Ахматової, будинок 3

2.Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» в Києві

Фото взято з сайту: salat.com.ua

Якщо Ви хочете нестандартно і цікаво провести вільний час з дитиною, обов'язково відвідайте київський музей популярної науки і техніки «Експериментаніум». Потрапивши сюди, дорослі і діти зможуть з головою зануритися в світ цікавої науки.

Тут гостей чекають головоломки та інтерактивні тренажери, знайомство з новітніми технологіями, маса експериметів і дослідженнями, які іноді настільки неймовірні, що можуть здатися магічними. У музеї дитина познайомиться з фізичними явищами, побачить, як протікають хімічні реакції. Всього "Експеріментаніуме" налічується двісті п'ятдесят інтерактивних експонатів.

В музеї можна стрибати, бігати, сміятися, брати в руки предмети, перевіряти їх роботу, експериментувати. Дитина зможе заглянути в "чорну діру", побачити на власні очі виникнення водного, повітряного торнадо. Маленький гість дізнається, що являють собою оптичні ілюзії, чому літак переміщається по повітрю і не падає, побачить будову людини і перевірить рівень води організмі.

Відвідувач зможе:

  • власними руками створити арочний міст, не використовуючи при цьому цвяхи;
  • політати, завдяки антигравітаційному Дзеркалу;
  • розгадати секрети магів і фокусників

В музеї знаходяться:

  • плазмова куля і кабіна реальної пожежної машини;
  • нескінченний коридор і дзеркальний, лазерний лабіринти

Погляду дитини також постануть стільці з цвяхами і контактна стіна. ЗД принтер, Leap Motion. У "Експериментаніумі" також можливо подивитися різні шоу пізнавально-розважального характеру:

  • фізичне і хімічне;
  • кріо-шоу і акустичне

В музеї працюють професійні екскурсоводи. На його території функціонує магазин, в якому можна купити предмети для проведення експериментів у домашніх умовах. Поблизу працює затишне кафе, в якому зголоднілий, юний дослідник зможе перекусити.

Вартість відвідування:

  • Для дітей до 3 років—безкоштовно, від 3 до 16 років — 165 гривень (вівторок—п'ятниця), 200 грн (вихідні і свята);
  • Для дорослих-180 гривень (вівторок —п'ятниця), 220 гривень (вихідні та свята);
  • Сімейний квиток (мама, тато і 2 дитини) 580 грн 690 грн (вихідні та свята);
  • Квиток "2 + 1" (мама, тато і дитина, або дві дитини і дорослий) - 465 гривень — вівторок-п'ятниця), 590 гривень (вихідні та свята);
  • Пільгові категорії громадян (люди з обмеженими можливостями, пенсіонери, учасники бойових дій) — 100 гривень (вівторок - п'ятниця), 150 гривень (вихідні і свята);
  • Студентський -165 гривень( вівторок-п'ятниця), 200 гривень (вихідні та свята);
  • Багатодітні сім'ї-580 гривень (вівторок - п'ятниця), 690 гривень (вихідні та свята).

Графік роботи: з вівторка по п'ятницю з 9:30 до 19:00, субота і неділя, святкові дні – з 10:00 до 20:00

Адреса: Київ, вулиця Верхній вал, будинок 2а

3.Аквапарк Термінал


Фото взято з сайту: kiev.informator.ua

Недалеко від Києва розташований великий аквапарк “Термінал”в однойменному розважальному центрі. Маючи площу понад 20 тисяч кв/м, він може прийняти більше 1,5 тис відвідувачів одночасно. Аквапарк має 11 водних гірок, серед яких є подібні до “американських” і навіть “космічна”. А ще тут є “хвильовий” басейн, в якому можна відчути себе, як на морських хвилях. Для малечі обладнаний великий водний майданчик, плавальний басейн.
Крім атракціонів тут можна відпочити в джакузі та гідромасажних зонах. Дорослим також буде цікаво відвідати SPA-зону із саунами, водний бар, фіто-бар та ресторан швидкого харчування.
В “Терміналі” є можливість гарно відсвяткувати дитячий День народження. З професійними аніматорами, цікавими конкурсами, змаганнями та сюрпризами свято стане веселою пригодою для дітей.

Графік роботи: пн-чт 10:00–22:00; пт,сб 10:00–23:00; вс 10:00–22:00

Вартість відвідування аквапарку:
В будні дні: дорослий квиток обійдеться в сумі 320 гривень, дитячий – 250 гривень. Тарифний пакет « без обмежень часу» для дорослого і дитини обійдеться в 400 грн, а дорослого і двох дітей — 600 грн (діти, віком від 1 до 13 років).
У вихідні та святкові дні: дорослий квиток обійдеться в сумі 380 гривень, дитячий – 280 гривень, вечірній — 230 гривень.
«Студентський» тариф в аквапарку обійдеться в 180 гривень і дійсний він з понеділка по четвер, включно.
Вечірній тариф діє в будні дні з 19:00. Ціна квитка у будні дні – 200 гривень, а у вихідні дні — 230 гривень.

Адреса: Київська обл., м.Бровари, вул.Київська, будинок 316
 

4.Розважальний центр «artФабрика»

 

Фото взято на сайті: kidsvisitor.com

В столиці України з дитиною можна відправитися в навчально-розважальний центр «artФабрика». Маленький відвідувач залишиться в захваті від оригінальних конструкторів ТМ LEGO! Дитина тут зможе побудувати будь-яку конструкцію за бажанням, використавши безліч деталей. А дорослому запропонують купити винахід свого чада. У «artФабрика» можна побачити LEGO-містечко, для будівництва якого було використано понад вісімдесяти тисяч кубиків, а також мозаїку, що зображає знамениту Софіївську площу. Для неї знадобилося більш ніж дев'яносто вісім тисяч кубиків. Проведення часу за конструкторами розвиває дитячу уяву, творче мислення, логіку і фантазію, а також моторику рук. Основна зона «артФабрики» включає столи величезних розмірів з численними конструкторськими деталями, за якими проводять час діти і їх батьки. 

Дитина зможе відвідати арт-галерею, створити власноруч з деталей Лего конструкцію, наприклад, ціле місто, обожнюваного персонажа,.поповнити мозаїчну колекцію. У "artфабриці" працює зона відеоігор. Дитині випаде унікальна можливість зануритися з головою у віртуальний світ LEGO. У зоні роботехніки гостя чекають численні роботи. Дитина отримає масу задоволення від робофутболу. По суботах і в неділю в центрі з 12:00 до 18:00 можливо відвідати уроки по роботехніці, творчого конструювання, на яких вчать складати й програмувати робота, правильно будувати будівлі, машинки, фігурки звірів. У розважальному центрі можливо відсвяткувати день народження малюка!

Вартість відвідування: в будній день за однієї дитини віком від трьох років доведеться заплатити 100 гривень, у вихідний день для одного відвідувача старше трьох років ціна – 150 гривень. Дорослому за вхід в «артФабрику» в будь-який день потрібно заплатити 50 гривень.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 10:00 до 22:00

Адреса: Київ, Голосіївський район, вулиця Заболотного, будинок 37 (торгово-розважальний центр ART MALL)

5.Океанаріум «Морська казка»

 

Фото взято на сайті: planetofhotels.com

В Києві з дитиною чудово провести час пропонує океанаріум «Морська казка». Тут можна побачити мешканців морських глибин, жителів океанів Земної кулі. Океанаріум «Морська казка» виник 19.12. 2012-ого року і вже завоював величезну популярність не тільки серед киян, а й гостей столиці! На вході в океанаріум можна побачити пірата, який супроводжує відвідувачів в галерею у вигляді перевернутого, затонулого корабля, побудованого з дерева, в якому представлена цікава експозиція з м'яких і твердих коралів різних кольорів. Вони ростуть в акваріумі глибиною шість метрів. З судна гості потраплять в Амазонію. Тут проживають кровожерливі крокодили і піраньї-хижаки. Також тут знаходиться акваріум зі скатами та іншими тваринами, що мешкають як в прісній, так і морській воді.

Батькам і їх дітям представиться унікальна можливість відвідати підводний тунель. Він розташований на глибині двох метрів. Крізь акрилове скло, що характеризується товщиною вісім сантиметрів, можна милуватися різнобарвними рибками. На виході з тунелю розташовані шість акваріумів. Гості побачать басейн з рибками-немо. У ще одній галереї можна побачити медуз і мурен, морських ковзанів, зелену морську черепаху, рибу-камінь і рибу-собаку. Також дорослі і діти зможуть потрапити на шоу годування акул, поспостерігати за тим, як ковтають корм мешканці морських глибин через скло тунелю. Демонстраційне годування акул проходить у вівторок і п'ятницю в 15:00. Годування морської черепахи в тунелі дайвером - в середу і суботу о 18: 00, годування морських скатів - в понеділок, середу і п'ятницю о 14:00. Вартість відвідування: для дітей до трьох років вхід безкоштовний (необхідно пред'явити свідоцтво про народження). Дитячий квиток (від трьох до тринадцяти років) коштує 130 гривень.

Вартість відвідування: для дітей до трьох років вхід безкоштовний (необхідно пред'явити свідоцтво про народження). Дитячий квиток (від трьох до тринадцяти років) коштує 130 гривень. Ціна дорослого квитка (від чотирнадцяти років) — 170 гривень.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 10:00 до 19:30

Адреса: Київ, вулиця Малишка, будинок 3 (торговий центр «Дитячий Світ», нульовий поверх).

6.Музей води (Водно-інформаційний центр) в Києві

 

Фото взято з сайту: stejka.com

Чудово провести час з дитиною можна у незвичайному музеї води, розташований на пагорбі, в парку Хрещатий, поблизу Європейської площі. Музей виник в 2003-му році, функціонує в старій водонапірній башті, побудованої в 1896-му році. У музеї можна почерпнути цінну інформацію про гідросфері земної кулі, дізнатися про водні ресурси української держави, їх роль у житті людства, про технології приготування, придатної до вживання людьми води (в системах міського централізованого водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод. Гостям розкажуть про розумні методи споживання води. Дорослі і діти побачать величезних розмірів унітаз, експозицію «Кінотеатр мандрівника», що включає чудовий грот і водоспад. Тут можливо почути грім, побачити, як з'являється блискавка, як йде дощ, як тануть льодовики і вивергається гейзер. Дитина буде в захваті від ігрового майданчика!

Експонати музею не заховані за скляною стіною. Маленькі відвідувачі зможуть:

  • перевірити силу водяного насоса;
  • зробити в піску русло річки і заповнити його водою;
  • опинитися в величезній мильній кулі;
  • доторкнутися до китайським рибкам;
  • дізнатися таємниці артезіанської свердловини;
  • перевірити, наскільки міцні агрегати музею.

Вартість відвідування: від 40— 50 гривень, для дітей віком до шести років вхід безкоштовний.

Графік роботи: понеділок— вівторок вихідний, середа, четвер, п'ятниця – з 10:00 до 16:00, субота та неділя – з 10:00 до 17:00

Адреса: Київ, вулиця Михайла Грушевського, будинок 1В

7.Дитячий розважальний центр «Кідландія»

Фото взіто з сайту: www.interesniy.kiev.ua

Подаруйте Вашій дитині захоплюючий і пізнавальний відпочинок! Вирушайте в масштабний, дитячий, інтерактивний парк професій — «Кідландію»! Тут дитина зможе відчути себе дорослою, пограє, повеселитися, отримає цінні знання і навички, без яких не обійтися в реальності!«Кідландія» — розважальна дитяча країна з власною економікою і банківською системою, в якій потрібно дотримуватися законів, дотримуватися певних правил. Тут навіть передбачена власна грошова одиниця. В Кідландії дитина зможе в ігровій формі, познайомитися з різноманітними професіями, заробити гроші, витратити їх на сувеніри, розважальні заходи, купити іграшку в магазинчику або просто покласти фінанси на рахунок в банку.

В «Кідландії» налічується п'ятдесят ігрових станцій, розрахованих на дітей різних вікових категорій. Тут є пожежна частина, школа мистецтв і піци, салон краси та багато іншого. Діти зможуть освоїти понад сто професій – лікаря, пілота, автогонщика, фотооператора, маникюрщицы, продавця, поліцейського і т. д. Для дорослих передбачена лаундж-зона з доступом до безкоштовного інтернету. Підкріпитися батьки і діти зможуть в ресторані і кафе.

Вартість відвідування:

вівторок — п'ятниця

  • для дітей до трьох років — 1 гривня;
  • для дітей від 14 до 16 років — від 169 до 199 гривень;
  • для дорослих від 17 років — 98 гривень.

субота—неділя

  • для дітей до трьох років — 1 гривня;
  • для дітей від 14 до 16 років — від 219 до 259 гривень;
  • для дорослих від 17 років — 115 гривень

Графік роботи: понеділок-вихідний (за винятком свят і канікул, крім літніх). З вівторка по п'ятницю "Кідландія" працює з 12:00 до 21:00, а в суботу та неділю—з 11:00 до 21:00.

Адреса: Київ, проспект Степана Бандери, будинок 34В (розважальний центр «Блокбастер», другий поверх) 

8.Скалодром «Цех» 

Фото взято на сайті: www.skalodrom.com.ua

В Києві з дитиною рекомендується відвідати скалодром «Цех», розташований в межах міста і відповідає міжнародним стандартам. Тільки тут маленький гість зможе відчути себе справжнім альпіністом, підкорювачем небувалих висот! Величезних розмірів боулдерінговий зал включає 400 кв / м площин з тертям для лазіння. «Цех» має понад 200 цікавими, відмінно підготовленими трасами різних рівнів складності, страхувальними матами. Всього в скеледромі налічується понад сім тисяч п'ятсот сертифікованих зачепів, які вироблені в українському та європейських державах. Сто п'ятдесят, відмінно підготовлених, маршрутів є маркованими. В «Цеху», на площі 80 кв/м, розташувався затишний лаундж-зона з безкоштовним доступом до Wi-Fi і ароматною кавою, укомплектована м'якими кріслами. Є роздягальні, душові, санвузли.

Відвідавши скалодром «Цех», дитина не тільки весело проведе час, але і зможе перевірити свою силу, розвинути гнучкість і витривалість. В скеледромі «Цех» також можна незабутньо відсвяткувати дитячий день народження!

Вартість відвідування: разовий вхід – 40 гривень.

Графік роботи: понеділок з 14:00 до 22:00, вівторок, середа, четвер, п'ятниця з 10:00 до 22:00, субота та неділя з 12:00 до 20:00

Адреса: Київ, вулиця Сім'ї Хохлових, будинок 8 

9.Дитячий розважальний центр і парк розваг Happylon

Фото взято з сайту:ua.igotoworld.com

В Києві з дитиною варто обов'язково відвідати критий парк розваг Happylon, в якому зосереджені численні атракціони, ігрові автомати для дітей, майданчики. В оформленні комплексу простежується морська тематика. Тут працює цікавий, займає три поверхи, лабіринт «Морський світ», атракціон під назвою «Маріанська западина», що представляє собою башту вільного падіння, що досягає у висоту восьми метрів. У дитячому розважальному центрі Happylon функціонує вісім атракціонів, що відрізняються один від одного ступенем екстремальності, а також понад ста ігрових апаратів, у тому числі призових.

Тут знаходяться:

  • обертова карусель на китах і рибах, що характеризується півтора метровим підйомом, під назвою «Ралі Нептуна»;
  • батути «Острови»;
  • атракціон «Тайфун», що піднімає відвідувачів вгору і потім опускає вниз;
  • «Цунамі» — капсула з поворотом сто вісімдесят градусів

Діти зможуть покататися на гойдалках, кран-машинах, бамперных машинках «Регата», відвідати навчальну майданчик «Хеппі Конструктор», а також ігровий майданчик «Восьминіжок», багаторівневий лабіринт (площею 450 кв/м), що включає:

  • численні, заплутані, підводні стежки;
  • сухий басейн;
  • повітряні гармати;
  • ігрові елементи пізнавального характеру;
  • веселі гірки

Дитячий розважальний центр і парк розваг Happylon подарує дитині неймовірні емоції і море радості!

Вартість відвідування (1 сеанс):

  •  «Раллі Нептуна» будні — 65 гривень, вихідні та свята — 65 гривень;
  • «Острови» — будні — 55 гривень, вихідні та свята — 55 гривень;
  • «Тайфун» будні — 75 гривень, вихідні та свята — 75 гривень;
  • « Маріанська западина» : будні — 75 гривень, вихідні та свята -75 гривень;
  • «Цунамі»: будні — 75 гривень, вихідні та свята — 75 гривеьн;
  • «Регата»: будні — 75 гривень, вихідні та свята — 75 гривень;
  • «Восьминіг» : будні — 85 гривень, вихідні та свята — 85 гривень;
  • «Морський світ»: будні — 85 гривень, вихідні та свята — 85 гривень;
  • Призові апарати: будни-від 25 гривень, вихідні та свята-від 25 гривень;
  • Відеоігри: будни-від 30 гривень, вихідні та свята-від 30 гривень;
  • Гойдалки : будні—30 гривень, вихідні та свята — 30 гривні.
  • Кран-машини: будні — 45 гривень, вихідні та свята — 45 гривень;
  • «Хеппі Конструктор»: будні — 80 гривень, — 80 гривень.

Адреса: Київ, вулиця Антоновича (Горького), будинок 176

10.Батутний комплекс Sky park

Фото взято на сайті: ua.igotoworld.com

Відвідайте з дитиною київський батутний комплекс Sky park – один з найбільших в Європі! Він займає площу понад 100 кв/м. Тут юний відвідувач може не тільки вдосталь пострибати, але і повчитися віртуозним трюкам!

Парк розваг Sky Park включає:

  • лабіринт і поролонову яму;
  • зону для дітей до 6 років і тарзанку;
  • гойдалки і Sky-кафе; піцерію і кондитерську;
  • food зону, де можна поласувати стравами європейської, японської, української, італійської кухні.

На території комплексу передбачений доступ до Wi-Fi. Тут можна взяти участь у майстер-класах від шефа.

В батутному комплексі також можна весело відсвяткувати день Народження дитини!

Вартість відвідування: з понеділка по четвер ціна безлімітного квитка складе 120 гривень, а в з п'ятниці по неділю—150 гривень.Вхід для батьків є безкоштовним.

Графік роботи: з 10:00 до 21:00

Адреси:

  • Київ, Оболонський проспект, будинок 21Б
  • Київ, вулиця Закревського, будинок 61/2

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

В столиці України є ще безліч інших цікавих місць і закладів, де можна провести дозвілля з дитиною і розважитися. Обов'язково відвідайте чудовий Київ! Перед поїздкою забронюйте хороший готель!

 Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
01.06.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди піти з дитиною в Києві: 10 найпопулярніших закладів
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(1 бал з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)