Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
15 мобільних додатків для подорожей, які обов’язково вам згодяться

15 мобільних додатків для подорожей, які обов’язково вам згодяться

Раніше, під час подорожі, люди використовували паперові мапи, брошурки з розкладами, туристичні каталоги в роздрукованому вигляді. З плином часу все змінилося! Тепер вся, необхідна для мандрівки, інформація зберігається на невеличкому смартфоні або на планшеті. Hotels24.ua пропонує читачам ознайомитися з п’ятнадцятьма корисними додатками, які знадобляться в поїздці.

15 мобільних додатків для подорожей, які обов'язково вам згодяться

1. Pocket

Pocket

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Якщо Ви користувач операційної системи iOS або Android, то можете встановити популярний серед мандрівників сервіс Pocket! Він знадобиться Вам для зберігання новин, статей, які в вільний час потім можна почитати. Під час подорожі турист зможе завантажити важливу для нього інформацію про місце призначення, а також зазначити, куди саме він вирушає, подивитися відомі маршрути, напрямки руху, ознайомитися з відгуками мандрівників. Сервіс дуже зручний, оскільки, щоб прочитати той чи інший збережений матеріал, не потрібний Wi-Fi.

2. Citymapper

Citymapper

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Для подорожі незамінним стане сервіс Citymapper, адже заблукати в великому мегаполісі дуже легко! Щоб з Вами не сталася прикра ситуація і Ви не загубилися, завантажте даний додаток! Він показуватиме всі, без винятку, маршрути, по яким пересувається громадський транспорт. Citymapper містить карти найбільш популярних в світі населених пунктів. Серед них міста – Мілан, Нью-Йорк, Барселона. Скориставшись додатком, можна спланувати пересування метрополітеном, трамваєм чи автобусом. Завантажити його можливо на web, Android та iOS.

3. SayHi Translate

SayHi Translate

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Якщо Ви мандруєте до іноземної країни, то час в дорозі можливо використати з користю, завантаживши на iOS додаток SayHi Translate. З його допомогою можна повчити слова країни, до якої тримаєте курс. Корінним мешканцям буде неймовірно приємно, якщо Ви привітаєтесь з ними на їхній мові. І не важливо, який у Вас акцент! Вирушаючи за кордон, знання декількох іноземних слів ніколи не буває зайвим!

4. HotelTonight

HotelTonight

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Якщо завантажити на iOS, Android та Windows додаток HotelTonight, можна дізнаватися про гарячі бронювання готелів за прийнятними цінами. Також мандрівник зможе ознайомитися з рекомендаціями щодо вибору готелів, періодично переглядати їх. Дуже зручний сервіс, як на наш погляд!

5. GateGuru

GateGuru

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Під час подорожі, туристам, які здійснюють авіаперельоти, знадобиться універсальний довідник GateGuru, який містить дуже важливу інформацію – розклади руху літаків, вимоги компаній до перевезення багажу. Також, завантаживши на Android та iOS додаток, мандрівник дізнаватиметься час чекіну, зможе ознайомитися з рекомендаціями магазинів та ресторанів, які працюють в різних аеропортах.

6. LoungeBuddy

 LoungeBuddy

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Завдяки додатку LoungeBuddy, який можна завантажити на iOS, турист отримуватиме актуальну інформацію щодо відпочинку в аеропортах. Непоодинокі випадки, коли до пересадки залишається багато часу або рейс затримується. Відпочивати на стільцях – дуже незручно! А скориставшись додатком, можливо ознайомитися з каталогом чудових місць для сну або чіп-ауту, не покидаючи межі аеропорту.

7. Packing Pro

Packing Pro

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Якщо заплановано подорож, яка є складною і триватиме досить довго, потрібно завантажити на iOS додаток Packing Pro, який допоможе розрахувати, до маленьких дрібниць, мандрівку. Турист, з його допомогою, зможе зазначити, які речі потрібно взяти в поїздку, наприклад, що покласти в дорожню сумку і що обов'язково потрібно прихопити з собою (візи, цінні речі, квитки, документи тощо).

8. Gogobot

Gogobot

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Даний додаток можна завантажити на iOS, Android. Якщо Ви вже прибули до пункту призначення і не знаєте, де відпочити та розважитися, Gogobot стане у нагоді! Його каталог містить відгуки про ресторани, нічні клуби, супермаркети, які залишили справжні відвідувачі. Альтернативою додатку Gogobot можуть стати, звичні для користувачів, сервіси Foursquare або Yelp.

9. Spottly

 

Spottly

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Завантажити додаток можливо на iOS. Spottly представляє собою наочний гід по визначним та популярним, серед туристів, місцям. В світі їх є величезна кількість! Розібратися в  різноманітті варіантів та не дати Вам заплутатися, допоможе додаток Spottly. Він порекомендує, куди краще поїхати і на що подивитися, які заклади відвідати. Турист може також побачити якісні фотографії та, необхідний під час мандрівки, відеоматеріал.

10. AllTrails Hiking and Mountain Biking Trails

AllTrails Hiking and Mountain Biking Trails

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Даний додаток можливо завантажити на iOS, Android. Він знадобиться тим туристам, які полюбляють природу та активний відпочинок. Каталог містить інформацію щодо п'ятдесяти тисяч пішохідних, велосипедних маршрутів, прокладених в горах в різних куточках світу.

11. OMW (On My Way)

OMW (On My Way)

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Додаток можна завантажити на iOS. Він дбає про те, щоб батьки мандрівника не турбувалися про його місцеперебування. OMW (On My Way) автоматично надсилатиме їм інформацію, що містить координати туриста. Повідомлення перестануть надходити лише тоді, коли людина прибуде до місця призначення.

12. Veg Travel Guide

Veg Travel Guide

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Вегани та вегетаріанці, завантаживши додаток на Android, Windows або iOS, зможуть дізнаватися про найкращі заклади, в меню яких представлено вегетаріанські страви (в тому місті, до якого приїхали).

13. Roadtrippers

Roadtrippers

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Додаток потрібно завантажити на iOS та Android. Roadtrippers ідеально підходить тим людям, котрі полюбляють подорожувати на машині великою компанією друзів. Він місить каталог кемпінгів, автомайданчиків, готелів, мотелів, закладів харчування, в тому числі ресторанів, розташованих біля трас.

14. Radarcast

Radarcast

Фото взяте на сайті: inspired.com.ua

Завантаживши додаток на iOS та Android, мандрівник буде завжди в курсі того, яка погода, а також отримуватиме інформацію про природні, надзвичайні явища, якщо вони будуть наближатися.

15. Hotellook

Hotellook

Фото взяте на сайті: frog-travelers.ru

Коли квитки вже куплені, потрібно розпочати пошуки недорогого готелю. Чудовим помічником для мандрівника стане додаток Hotellook, за допомогою якого можна підшукувати та бронювати готелі в будь-якому місці та в будь-який час. Завантажити його можливо на Android та iPhone. Даний додаток не лише підбирає житло в потрібному населеному пункті, а й порівнює ціни відомих систем бронювання та знаходить для користувача найбільш вигідний варіант.

Вищевказані, популярні мобільні додатки зроблять Вашу подорож максимально комфортною та цікавою! Вирушаючи у мандрівку, не забудьте забронювати готель!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
07.02.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 15 мобільних додатків для подорожей, які обов’язково вам згодяться
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)