Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
ТОП-7 місць в Україні, де варто побувати до кінця літа

ТОП-7 місць в Україні, де варто побувати до кінця літа

Майже дві третини літа вже минуло. І якщо ви вже побували скрізь, де хотіли, Hotels24.ua підкине вам ще кілька варіантів для відпочинку. Вперед до пригод!

ТОП-7 місць в Україні, де варто побувати до кінця літа

Гора Кременець в Ізюмі Харківської області

   

У місті Ізюмі Харківської області знаходиться гора Кременець, з якої відкривається чарівна панорама околиць. На її вершині можна побачити кам'яних ідолів, походження яких покрито таємницею.

Де зупинитися: Готелі Харкова та області

Олешківські піски

Олешківські піски називають українською Сахарою. Вони знаходяться в Херсонській області, від обласного центру на сході. Олешківські піски займають велику площу (1600 кв / км), простягаються в західно-східній частині на тридцять кілометрів і на сто п'ятдесят кілометрів з півночі на південь.

Олешківські піски — це бархани без кінця і краю, середня висота яких становить п'ять метрів. Під впливом сильних вітрів вони повільно пересуваються. Зустрічаються бархани вражаючих розмірів — більше двадцяти метрів у висоту і більше сорока метрів в діаметрі. У літню спеку пісок прогрівається до сімдесяти п'яти градусів. З 2010-го року Олешківські піски відносяться до природного національного парку.

Де зупинитися: Готелі Херсона та області

«Українська Венеція» — Вилкове

Вилкове називають «Українською Венецією». Тут кожен турист зможе покататися на човні і відмінно провести час. Дорога, яка веде на Вилкове (Т-16-28) була відремонтована навесні 2017 року.

Вона пролягає в Одеській області через Кілійський та Татарбунарський райони. Вилкове порадує мандрівників приємною атмосферою. Туристи зможуть спробувати юшку, приготовану з дунайки, покуштувати запеченого окуня і інші, неймовірно, смачні страви. Також є можливість відвідати рибний ринок. Приїхавши в Вилково, рекомендується відправитися на Нульовий кілометр. Оренда житла в будиночку обійдеться в добу одній людині в 450 грн. Прокат човна коштує від 350 до 900 грн. в годину.

Де зупинитися: Готелі Вилкового 

Екологічний (зелений) туризм у Вінницькій області

   

 У Вінницькій області процвітає зелений туризм. Села Канава, Губник та Гармаки — приголомшливо красиві місця для екологічної подорожі. Для проживання турист може вибрати хату-мазанку або котедж. Відпочиваючих приваблює чисте повітря і гостинність місцевого населення. Тут можна попити парне молоко, організувати пікнік.

Де зупинитися: Готелі Вінниці та області

«Голова Чацького» та Житомирський каньйон

   

У літню пору року варто відвідати дивовижне місце з красивою природою — Житомирський каньйон, який розкинувся на мальовничих берегах річки Тетерів. Туристи зможуть побачити химерні скелі, порослі лісом, зайнятися альпінізмом. Вразить гірське утворення, що на вигляд нагадує голову людини. Скала отримала назву - «Голова Чацького». Дістатися до міста Житомира можна на поїзді або автобусі. Тут можливо орендувати житло вартістю від 250 грн. на добу з людини.

Де зупинитися: Готелі Житомира та області 

Шолоховський водоспад «Червоні камені»

 

Влітку можна відвідати дивовижне і неймовірно красиве місце — каскадний Шолоховський водоспад. Він знаходиться на відстані п'ятдесяти п'яти кілометрів від міста Нікополя. Від Дніпропетровська його відокремлює сто кілометрів. Дане чудо природи має іншу назву — «Червоні камені». Водоспад в довжину досягає приблизно чотирнадцять метрів.

Купання у водоспаді подарує незабутнє задоволення! Дістатися в місцевість, де розташований Шолоховский водоспад, можна на власному транспорті. Необхідно їхати через Орджонікідзе. Також з Нікополя ходять маршрутні автобуси.

Де зупинитися: Готелі Дніпра та області

Озеро Синевир

   

Запам'ятовується відпочинок подарує поїздка на Синевир. Озеро знаходиться на вершині гори Озірна, в незайманому лісовому масиві Закарпаття. Схили його берегів — круті, порослі ялівцем, буком.

Синевир — глибоке і дуже чисте озеро. У його околицях дзюрчать джерела. Туристи зможуть поплавати в гірській річці Теребля. У серпні в даній місцевості збирають гриби та ягоди. 

Добиратися до озера Синевира комфортніше на власному автомобілі, оскільки громадський транспорт ходить всього один раз в день. Необхідно доїхати до селища міського типу Міжгір'я. За кемпінг поблизу озера слід заплатити приблизно 120 грн. Проживання в самому Міжгір'ї обійдеться туристу в сумі від 175 грн за ніч.

Де зупинитися:Готелі Міжгір'я

Якщо у вас немає можливості або бажання провести відпустку на морі, виберіть для себе інший, відповідний альтернативний варіант відпочинку! Ви гарантовано отримаєте масу позитивних емоцій і яскравих вражень!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
28.07.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: ТОП-7 місць в Україні, де варто побувати до кінця літа
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)