Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Вілли Таїланду для найкращого відпочинку

Вілли Таїланду для найкращого відпочинку

В екзотичному Таїланді мріє побувати кожен мандрівник. І це не дивно, бо країна Південно-Східної Азії настільки унікальна, що у туристів, від побаченого тут, перехоплює дух! Відпустка в Таїланді порадує розкішними піщаними пляжами та високим рівнем готельного сервісу. В країні можна не лише позасмагати на шезлонгу, покупатися в Андаманському морі або Сіамській затоці, але й побачити гарну тропічну природу, неймовірні королівські палаци, багато прикрашені буддійські храми. Відпочивати в Таїланді краще на віллі. А яку обрати з величезного переліку, підкаже Hotels24.

Вілли Таїланду для найкращого відпочинку

 Найкращі вілли для відпочинку в Таїланді

1. Villa Cha-Cha, Бангкок

Villa Cha-Cha

У Бангкоку, на відстані 938 м від центру, поблизу вулиці Кхаосан з її знаменитими сувенірними крамницями і кафе, розташована невелика, але дуже затишна вілла з доглянутою територією, що нагадує оазис — Cha-Cha. Поряд з готелем розкинувся розкішний пляж.

На території чотиризіркової вілли, під відкритим небом, знаходиться басейн з снек-баром, працюють ресторан, пральня. Звернувшись до консьєржа, можна забронювати тур, екскурсію, викликати таксі. Персонал вілли добре розмовляє англійською мовою. Стійка реєстрації працює цілодобово.

До послуг туристів представлені чисті, комфортні для проживання номери:

  • «сімейні»;
  • «стандартний» з двоспальним ліжком і «стандартний» з двома окремими ліжками;
  • «покращений» з двоспальним ліжком і «покращений» з різними типами ліжок;
  • «делюкс» з двоспальним ліжком і «делюкс» з двома окремими ліжками.

У готельних номерах є безкоштовний доступ до Wi-Fi. У кімнатах передбачені кондиціонери, індивідуальні санвузли з душовими кабінами (ваннами), плазмові телевізори, по яким транслюється кабельне телебачення, міні-бари, холодильники, сейфи, фен і тапки.

На віллі є лобі з телевізором, тераса з шезлонгами і садовими меблями, бібліотека, камера схову, сейф, телефон. Дістатися до верхніх поверхів можна на ліфті. Гостям видаються постільна білизна і пляжні рушники. Можна відвідувати сауну, замовити їжу і напої в номер.

У хвилині ходьби від вілли знаходяться місцеві визначні пам'ятки і Каосан роуд. Від Villa Cha-Cha до храму Смарагдового Будди відрізок шляху становить 1,1 км, буддійського храму Ват-Сакет — 1,2 км, Великого королівського палацу — 1,3 км, храму Лежачого Будди — 1.7 км, Національного музею Бангкока — 1, 3 км.

2. Chakrabongse Villas, Бангкок

 Chakrabongse Villas

На відстані 1 км від центру Бангкока, 1,7 км від знаменитої вулиці Кхаосан, розташована п'ятизіркова вілла Chakrabongse Villas з красивим садом (з садовими меблями), басейнами відкритого типу (в тому числі з солоною водою), терасою для засмаги та власним пляжем.

На вулиці облаштовано дитячий майданчик. В готелі цілодобово працює стійка реєстрації, є екскурсійне бюро, бібліотека, парковка. Персонал добре розмовляє англійською мовою.

Тут можна забронювати номери:

  • «сімейні»;
  • категорії «люкс» з одним великим або двома роздільними ліжками;
  • «покращений» двомісний з одним двоспальним ліжком;
  • номер-студіо з видом на сад;
  • «покращений» номер-студіо.

Номери укомплектовані ліжками, шафами, кондиціонерами, плазмовими телевізорами, по яким транслюється кабельне телебачення, а також міні-барами, сейфами, телефонами і фенами. У кімнатах передбачені зручності (душ або ванна, туалет). Вони прибираються щодня. Постояльцям видаються тапки і халати, постільна білизна та рушники для басейну, пляжу.

У готелі гості можуть відвідувати тренажерний зал, масажний кабінет, користуватися безкоштовним Wi-Fi, сервісом пральні, послугами чищення взуття та прасування одягу, допомогою консьєржа. Є можливість залишити багаж на зберігання, замовити трансфер, взяти напрокат велосипеди. На віллі працюють ресторан та кафе-бар, є холодильник і мікрохвильова піч.

Поблизу Chakrabongse Villas знаходяться наступні пам'ятки — Великий королівський палац (відстань від вілли становить 710 м), храм Лежачого Будди (340 м), храм Смарагдового Будди (890 м), буддійські храми Ват-Сакет і Ват-Арун (1,8 км і 450 м відповідно).

3. Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui, о. Самуї

Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui

На відстані 8,1 км від центру, 1,8 км від аеропорту Самуї розташована розкішна п'ятизіркова вілла з басейном — Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui. Від неї до пляжу Банграк відстань становить 2,7 км, а до міні-гольфу «Інтернешнл» — 3.0 км, а до пірсу Бопхут — 5 км. Озеро Чавенг — в п'яти хвилинах їзди.

На віллі постояльці зможуть користуватися безкоштовним інтернетом. Для автомобілів туристів облаштована парковка. У «стандартних» номерах передбачена система кондиціонування, індивідуальні санвузли з туалетом, ванною або душовою кабіною, сейфи, міні-бари. У деяких є навіть приватні басейни і окремі балкони.

Також кімнати укомплектовані одним великим або двома роздільними ліжками, плазмовими телевізорами з кабельними каналами. Кухні оснащені холодильниками, плитами і духовками. Гостям видається постільна білизна, рушники, халати і тапки.

Вілла може похвалитися красивим садом зі зручними садовими меблями. За додаткову плату для гостей готують континентальні сніданки.

До послуг постояльців представлені наступні сервіси:

  • хімчистки,
  • пральні,
  • зберігання багажу;
  • трансферу з аеропорту і назад в аеропорт.

На відстані 3,4 км від Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui знаходиться храм Пхра Яй, 8,8 км аквапарк «Коко Сплеш».

4. Replay Pool Villa Beachfront Samui, о. Самуї

Replay Pool Villa Beachfront Samui

На відстані 7,1 км від центру, 2,2 км від аеропорту, на острові Самуї, розташована чудова п'ятизіркова вілла Replay Pool Villa Beachfront Samui з садом, терасою і приватним пляжем. Від неї до пляжу Банграк відрізок шляху становить 1,3 км, а до пірсу Бопхут — 1.3 км.

До послуг постояльців — басейн на відкритому повітрі, спортзал з тренажерами, фітнес-центр, сауна (суха і парова), СПА-центр, масажний кабінет, стіл для гри в пінг-понг, тенісний корт, більярд і баскетбольне кільце. На віллі працює ресторан і снек-бар, є майданчик для барбекю, прокат байків, велосипедів, авто. При готелі відкрито екскурсійне бюро.

Гості можуть орендувати номери зі зручностями (ванною, душем) «делюкс» з двоспальним ліжком, «люкс» з двоспальним ліжком тощо. Кімнати укомплектовані шафками, що замикаються, плазмовими телевізорами з кабельним телебаченням, камінами, міні-барами, шафами з вішалками, сейфами, фенами.

Постояльцям видаються тапки, халати, постільна білизна, рушники. Інтернет в готелі безкоштовний. Гостям надається послуга трансферу в аеропорт і з аеропорту, право користуватися безкоштовною парковкою.

На незначній відстані від Replay Pool Villa Beachfront Samui знаходяться наступні пам'ятки — храми Пхра Яй і Ват Плай Лаєм (до них їхати 2,2 і 2,9 км відповідно), храм Ват Ламай (9.5 км). До міні-гольфу «Інтернешнл» відрізок шляху становить 3.8 км.

5. C.A.P Mansion, Пхукет

C.A.P Mansion

На відстані 2,7 км від центру Пхукету, в Старому місті, знаходиться чотиризіркова вілла з басейном, садом, сауною та терасою — C.A.P Mansion. Поряд з готелем працює торгівельний центр Central Festival, Tesco Lotus, BigC. Стійка реєстрації на віллі працює 24 години.

В кожному номері готелю є кондиціонер та доступ до безкоштовного інтернету. Кімнати мають індивідуальні санвузли з туалетом, душем або ванною, щодня прибираються. Вони укомплектовані зручними ліжками (двоспальними і роздільними), шафами-гардеробними, холодильниками, чайниками, фенами, плазмовими телевізорами, по яким транслюється кабельне телебачення. Гостям видаються тапки та рушники. Вони зможуть користуватися сейфом та телефоном. Вхід в номери здійснюється по електронним ключам.

Туристам надаються послуги трансферу (з аеропорту, в аеропорт), пральні. Парковка для автомобілів гостей безкоштовна. Від вілли C.A.P Mansion до зоопарку Пхукета відстань становить 4,2 км, до водоспаду Кату — 8,2 км, до Великого Будди — 8,6 км. Щоб дістатися океанаріуму Пхукета слід подолати 9,2 км, парку розваг «Пхукет Фентасі» — 12,9 км, а міні-гольфу Діно-парк — 10.1 км.

6. Baan Smile Villa, о. Самуи

Baan Smile Villa

Чотиризіркова вілла Baan Smile Villa з басейном під відкритим небом знаходиться на відстані 4,7 км від центру острова, 6,4 км від аеропорту, 3,7 км від нічного ринку Лама. Варто подолати всього 3,4 км, і ви потрапите в аквапарк «Коко Сплеш».

Поблизу вілли розкинувся чудовий пляж Chaweng Noi Beach (в п'яти хвилинах їзди на машині). Звідси зручно також добиратися до інших пляжів — Chaweng Beach (віддалений на 2,3 км), Lamai Beach (віддалений на 5,8 км). Готель може похвалитися чудовим садом і терасою для відпочинку.

На білосніжній віллі передбачена система кондиціонування. Кімнати укомплектовані великими двоспальними або роздільними ліжками, столами зі стільцями, шафами з вішалками, дзеркалами, сейфами, плазмовими телевізорами, по яким можна дивитися кабельне телебачення, а також DVD-програвачами. В кожному номері є доступ до безкоштовного Wi-Fi, індивідуальний санвузол.

У деяких номерах є приватні басейни, власний внутрішній двір, балкон, кухня з холодильником, морозильною камерою, плитою і духовою піччю. За додаткову плату можна замовити «англійський» сніданок. Також туристам надається наступна послуга — трансфер з аеропорту і в аеропорт.

Поблизу Baan Smile Villa красуються такі пам'ятки — храми Ват Ламай (на відстані 2,9 км), Пхра Яй (8,1 км) і Ват Плай Лаєм (8,3 км).

Купити тур до Таїланду можна тут

Подорож до Таїланду — неймовірна, довгоочікувана подія в житті кожної людини! Отож, не вагайтеся, купуйте тур, бронюйте віллу та вирушайте на зустріч новим пригодам та яскравим враженням!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
18.09.2020
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Вілли Таїланду для найкращого відпочинку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)