Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Приватні садиби Верховини: 5 варіантів для недорогого відпочинку в Карпатах

Приватні садиби Верховини: 5 варіантів для недорогого відпочинку в Карпатах

Кожен з нас хотів би поєднати незабутній відпочинок в Карпатах з доступними цінами на проживання. Приватні садиби Верховини - це прекрасна можливість відпочити в одному з мальовничих куточків гірського царства, заплативши за номер мінімальну вартість.

Приватні садиби Верховини

Далі центр бронювання hotels24.ua представить вашій увазі 5 варіантів для розміщення на одному з найбільш високогірних курортів Карпат - чудовій Верховині. Нехай відпочинок в Карпатах буде цікавим та корисним! 

 Приватна садиба "Гуцулочка"

Це може здатися неймовірним, але за 110 гривень можна оселитися в двомісному номері затишної і красивої приватної садиби під назвою "Гуцулочка". Серед готелів Верховини заклад пропонує найнижчі ціни на проживання, прекрасне розташування біля річки, комфортабельні кімнати з усім необхідним. Крім того, до послуг відвідувачів сад, сауна і мангал.

Приватна садиба "У Ганнусі"

Такі ж вигідні пропозиції діють зараз в чудовій приватній садибі "У Ганнусі", розташованій в спокійному тихому місці, на відстані 800 метрів від центру Верховини. Відвідувачі садиби зможуть насолодитися смачною гуцульською кухнею, пограти в більярд, випити ароматний чай з цілющих карпатських трав. Тут цілодобово є холодна і гаряча вода, недалеко розташовані пам'ятки і музей. Казка! Чи не правда?

Приватна садиба "Вежа"

Проживати за доступними цінами в гарному триповерховому котеджі вам запропонують в приватній садибі "Вежа" у Верховині. З вікон номерів відкриваються прекрасні види на Карпати. Господарі садиби готові оточити вас справжньою гуцульською гостинністю, організувати екскурсії та активні розваги, нагодувати смачною домашньою кухнею, познайомити з самобутньою культурою.

Садиба "Карпатські роси"

Чотири комфортних котеджі з номерами, обладнаними всім необхідним для повноцінного відпочинку, чекають вас у приватній садибі "Карпатські роси". Один з котеджів може порадувати наявністю великого залу для занять йогою, танцями або іншими видами спорту. До послуг гостей також сауна, організація активного дозвілля і походів в гори.

Приватна садиба "Райський куточок"

Поруч з величним карпатським лісом за доступними цінами в Верховині ви зможете зупинитися в приватній садибі "Райський куточок". На території є альтанка, стоянка для авто, мангал, прокат гірськолижного спорядження, допомога інструктора. Можна організувати екскурсії та катання на конях, трансфер, риболовлю і багато іншого.

Не пропустіть можливість провести дивовижний відпочинок в Карпатах за найнижчими цінами! Вибирайте для недорогого розміщення приватні садиби Верховини і нехай ваша подорож в гори залишить масу приємних спогадів!

Читайте також:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
17.01.2017
Анна Полянская
Оцініть статтю: Приватні садиби Верховини: 5 варіантів для недорогого відпочинку в Карпатах
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)