Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
5 крутих ідей куди поїхати на 8 березня в Україні

5 крутих ідей куди поїхати на 8 березня в Україні

8-го березня українці відзначатимуть Міжнародний жіночий день. Чоловіки поздоровлятимуть своїх коханих дівчат, дружин, дочок, матерів, бабусь та колег жіночої статі з цим чудовим святом весни. Але завжди хочеться провести жіночий день небанально, по-особливому, так, щоб він надовго закарбувався в пам'яті! Сьогодні Hotels24 вирішив Вам підкинути 5 крутих ідей, як неперевершено провести вихідні на 8 березня.

5 крутих ідей куди поїхати на 8 березня в Україні

Куди поїхати на 8 березня в Україні: 5 крутих ідей

1. Lviv Art and Wine Festival («Фестиваль вина та мистецтва»), Львів

Lviv Art and Wine Festival («Фестиваль вина та мистецтва»)

Місто Львів порадує городян та туристів найатмосфернішою подією весни — «Фестивалем вина та мистецтва». Організаторами свята стануть Street Food So Good Festival, суспільна організація Lem Station, місцева компанія So Good Company. Дійство проводитиметься в новому, оригінальному форматі мистецької та гастрономічної взаємодії. Темою заходу було обрано жіноче мистецтво (Women in Art). Арт-тематику вирішили поєднати з виноробством. Гостей очікують особлива творча атмосфера, цікаві події світу мистецтва, фуд-корти, лекторій, майстер-класи та дегустація кращих, натуральних вин.

Метою заходу є не лише популяризація мистецтва, але й українських вин, сприяння розвитку виноробної галузі в державі. На фестивалі молоді митці отримають змогу поспілкуватися один з одним та обмінятися досвідом, а крафтові винарні — познайомити відвідувачів з продуктом власного виробництва, продемонструвати винні проекти та одержати оцінку від споживачів.

Дата проведення: з 7. 03 (початок о 12:00) по 8.03 (закінчення о 23:00) 2020 року

Вхід вільний

Місце проведення: креативний арт-простір, інноваційний хаб Lem Station

Адреса: вул. Вітовського, 57

Як дістатися: можна скористатися маршрутом трамвая №5, який проходить через вулицю Вітовського.

Де зупинитися: у готелях Львова

Вартість проживання від 300 грн. за двомісний номер

2. Міжнародний жіночий день у парку «Київська Русь», с. Копачів, Київська обл.

Міжнародний жіночий день у парку «Київська Русь»

Відсвяткувати 8 березня в давньоруських традиціях можна в парку «Князівство Київська Русь», який готує для гостей привітання, цікаву розважальну програму, «Карету кохання», «Парад княгинь», призи та подарунки. На святкуванні відбуватиметься посвячення жінок різної вікової категорії у княгині. Але щоб отримати княжий титул, доведеться пройти цікавий ритуал.

Відкриє урочисту програму вихід кінноти з князівськими прапорами. Гостей в жіночий день очікують цікава програма з театралізованими постановками, іграми, номерами, на яких вершники демонструватимуть маневреність у верховій їзді та вміння володіти середньовічною зброєю. Також порадує виступ кінного театру, різноманітні конкурси, фуд-корти під відкритим небом та смачні страви у «княжій» корчмі.

Дата проведення: з 7. 03. по 9.03. 2020 року (з 10:00 до 18:00)

Вартість входу: від 80 до 200 грн. Для жінок діятиме знижка на вхід в розмірі 50%, для дівчат віком до 18 років відвідування заходу безкоштовне.

Місце проведення: парк «Князівство Київська Русь»

Адреса: село Копачів Обухівського району Київської області

Як дістатися: до парку «Київська Русь» можна доїхати на авто по дорозі, що пролягає через Обухів. Також до місця призначення у вихідні та святкові дні курсує спеціальна маршрутка, яка набирає людей на зупинці торгівельного центру «Фуршет», що знаходиться біля станції метрополітену «Видубичі». Можна також скористатися прямим автобусом, що відправляється від автостанції «Видубичі» (з платформи №5) та слідує по маршруту Київ-Степок. Також можна потрапити до парку з пересадкою. Спочатку сісти на маршрутку № 311 (від автостанції «Видубичі») і доїхати до зупинки «Піщана» (торгівельний центр «Велмарт»). Потім слід пересісти на маршрутку «Обухів-Степок».

Де зупинитися: у готелях Києва

Вартість проживаннявід 300 грн. за двомісний номер

3. ХVII-ий «Фестиваль вина», м. Берегове, Закарпатська обл.

ХVII-ий «Фестиваль вина» в м. Берегове

Традиційно, затишне закарпатське містечко порадує туристів та місцевих жителів ХVII-им «Фестивалем вина». Гостей, протягом трьох фестивальних днів, очікують виставка-ярмарок закарпатських вин, народне гуляння, концертна програма, виставка-продаж обладнання для виноградарства та виноробства, виступ ансамблів.

Проводитимуться конкурси «Кращий кухар фестивалю», «Найпопулярніший намет фестивалю», відбудеться розіграш лотереї. Відвідувачі заходу зможуть не лише продегустувати справжні вина місцевого виробництва, а й посмакувати закарпатськими сирами (бринзою, бурдою, селиським сиром), коржиками, випеченими у золі, сирниками тощо.

Дата проведення: з 6.03.2020 по 8.03.2020 року

Вхід вільний

Місце проведення: площа Кошута

Як дістатися: зручно добиратися на залізничному транспорті до Мукачева або Ужгорода, а далі пересісти на рейсовий автобус, що курсує до місця призначення. До Батьово можливо доїхати на електропоїзді. Вийшовши на станції, слід пересісти на автобус.

Де зупинитися: у готелях Берегового

Вартість проживання від 400 грн. за двомісний номер

4. Святкове шоу «День жіночих забаганок», м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.

В Кривому Розі в жіночий день заплановано святкове шоу «День жіночих забаганок». Гостей заходу очікують романтична атмосфера, виступи представників театру танцю «Ноктюрн», хіти про кохання у виконанні місцевих співаків, чоловічого гурту Music Mafia, прем'єрний показ одежі від мережі магазинів жіночого одягу, подарунки та компліменти.

В центральному залі палаца культури облаштують тематичну фотозону. На святі весни відбудеться розіграш weekend туру до Європи від туристичного агентства TUI.

Дата проведення: 8 березня 2020 року, початок о 17:00

Вартість входу: 50-60 грн.

Місце проведення: gалац культури «Центральний»

Адреса: вул. Мусоргського, 19

Як дістатися: доїхати можна на громадському транспорті. Вийти потрібно на зупинці «Дім культури Центральний»

Де зупинитися: у готелях Кривого Рогу

Вартість проживання від 420 грн. за двомісний номер

5. Точка G — Generation of improv!, Київ

Точка G — Generation of improv!

Свято весни запам'ятається надовго, якщо в цей день відвідати популярне імпровізаційне шоу під назвою Точка G — Generation of improv, автором та ведучим якого є Юрій Кляцкін. Комедія створюватиметься із фантазій гостей, а харизматичні актори зроблять все можливе, щоб подарувати глядачам безліч яскравих емоцій!

Ситуації, персонажів придуматимуть люди, а коміки будуть вигадувати смішні історії у них на очах. Також гості зможуть не лише впливати на все те, що відбуватиметься на сцені, а й стати учасниками імпровізаційного дійства.

Дата проведення: 8 березня 2020 року, початок о 19:00

Вартість входу: 350-775 грн.

Місце проведення: Freedom Concert Hall («Фридом-Холл»)

Адреса: вулиця Кирилівська, 134

Як дістатися: найближчими зупинками до Freedom Concert Hall є «Стадіон «Спартак»», «Музей «Кирилівська церква»», «Куренівський парк». Можна доїхати на метро, громадському транспорті — трамваї №12, автобусах під №№ M-155, M-181, M-242, M-421 або M-550.

Де зупинитися: у готелях Києва

Вартість проживаннявід 300 грн. за двомісний номер

Проведіть свято весни цікаво та весело! Плануючи поїздку до чудових міст нашої держави, приділіть особливу увагу бронюванню готельного номеру!

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
03.02.2023
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 5 крутих ідей куди поїхати на 8 березня в Україні
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)